tiistai 15. tammikuuta 2013

Sarjassamme Hypoxi, osa 1.

Tänään se sitten alkoi... Aamupuuron syötyäni pääsin mittailtavaksi ja sitten vedettiin sukelluspuku päälle.... Puolisen tuntia pötköttelyä ja toinen puoli tuntia polkemista kapselissa. On se vaan hämmentävää ja jännää! Hypoxi 1/12 on siis takana ja olo on mitä raukein ja oikeasti kevyt. Ensimmäisessä osiossa kun vaan pötkötellään sängyllä ja annetaan alipaineen tehdä työnsä. Se tunne on aika huisi... siis ihan kun sut vedettäis vakuumipakkaukseen! Ilmat pois puvun sisältä siis. Tänään sanoinkin, että siinä sitä jotenkin tuntee itsensä niin hoikaksi, kun kaikki ympäriltä "katoaa". Siinä makaillessa oikeasti hahmottaa oman vartalonsa ääriviivat ja ne voi oikeasti tuntea... ja ne tuntuu pieniltä ja kapeilta! Ehkä se puku valehtelee... ;)Sitten kun siinä pötkötellään niin seuraavaksi vasten kroppaa alkaa ilmestyä ilmakuplia... Siis se tunne on jotenkin sanoinkuvaamaton... Siinä sitä vaan makoillaan ja tunnetaan itsensä pieneksi vakuumissa ja sit puvun sisälle ilmestyy palleroita mitkä poksahtelee vasten sun vartaloa. Tai noh, siltä se tuntuu... Siinä kyllä mieli rentoutuu ja vois oikeesti ottaa vaikka nokoset... paitsi jos on tällänen lörppö niinkun minä ni sit on paljon kivempi jutella Pauliinan kanssa. ;)
Tällä hoidolla saadaan pintaverenkierto toimintaan ja vaikuttamaan ihoon ja sen hyvinvointiin. Koko tämä ensimmäinen osio Hypoxista on oikeastaan vain silkkaa rentoutumista.... kerrankin jopa minä vain makaan ja olen, tekemättä mitään! Ehkä mie tän neljän viikon jälkeen osaan edes joskus vain olla! Tän osion jälkeen mie sitten siirryin polkemaan sinne kapseliin, mutta siitä kertonen seuraavalla kerralla. 

En ehkä malta odottaa huomista hoitokertaa, niin ihanaa tuo on! Sen tuomasta kevyestä tunteesta puhumattakaan. Arvatkaas vaan tekeekö yhtään mieli lähteä kohta tanssitunnille... siis periaatteessa tekee, koska niin paljon sitä rakastan, mutta siis kyllä Hypoxin jälkeen olis ihana vaan ja ainoastaan olla! (ja juosta vessassa, koska aineenvaihdunta on aika kivasti tehostunut!)

10 kommenttia:

 1. Äääk, mie entistä enemmän haluun testaamaan Hypoxia! :) Voisinkin googlailla, löytyykö sitä Joensuusta jostain. Tuskin... Nautihan kaikista tulevista Hypoxeistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin mielettömän rentouttavaa, et jos vaan jostain löydät niin suosittelen kokeilemaan... eihän se tietysti halpaa ole, mut toisaalta se on satsaus omaan itseensä ja se raha ei mene ikinä hukkaan, minkä käyttää omaan hyvinvointiin! Tai sit voi olla tällänen kun mie ja saa sen lahjaksi... ;)

   Poista
 2. Niin löytyykö Joensuun seudulta? En löytänyt googlesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei löydy. Helsinki, Vantaa, Turku, Tampere, Porvoo ja Kotka ovat toistaiseksi ainoat paikat mistä löytynee. Yrittäjiä tai yhteistyökumppaneita etsitään tällä hetkellä Espooseen, Jyväskylään, Lahteen, Ouluun sekä lisäksi Vantaalle lisää. :) Viralliset Hypoxin sivut tästä: http://www.hypoxi.fi/index.html

   Poista
 3. Sorry tarttuminen vanhaan postaukseen, mutta Joensuusta löytyy kuin löytyykin Hypoxi! Kuntokeskus foreverin vierestä. (itsekin siis eksyin tähän postaukseen googlettamatta Hypoxi Joensuuta ja kokemuksia) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://annamuntreenaa.fitfashion.fi/2013/06/20/227-cm/ :) Testattu ja hyväksi havaittu!

   Poista
  2. Anna ehtikin vastailemaan ennen mua! ;)
   Juu, eli nykyisin tosiaan Joensuusta löytyy Hypoxi-studio, se on avattu vasta tänä keväänä, joten silloin kun ollaan helmikuussa asiasta juteltu niin ei vielä ole ollut avoinna. Ja kannattaa tosiaan lukea Annan jutut ja ottaa yhteyttä Joensuun tyttöihin! :)

   Poista
 4. >>Arvatkaas vaan tekeekö yhtään mieli lähteä kohta tanssitunnille... siis periaatteessa tekee, koska niin paljon sitä rakastan, mutta siis kyllä Hypoxin jälkeen olis ihana vaan ja ainoastaan olla!<<

  No, kun mulle Hypoxissa on sanottu, että Hypoxi-treenin jälkeen nimenomaan pitää vain olla ja muuta liikuntaa ei näille päiville suositella ollenkaan, jotta saadaan parhaimmat tulokset. Jos käy Hypoxissa 3 kertaa viikossa, niin jäähän siinä vielä 4 päivää muulle liikunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juuri näinhän se menee. Samana päivänä ei tosiaan suositella muuta liikuntaa ja sitähän minäkin tuossa tavallaan "harmittelin" ettei "saa" tehdä samana päivänä muuta sillä olo kuitenkin on sellainen, että jonkun liikuntasuoritteen jaksaisi vielä tehdä. :)

   Poista
 5. Love Hypoxi! Takareidet sileni melkeen silmissä ja olo on mitä mahtavin Hypoxi kuurin jälkeen! Joka pennin arvoinen!

  VastaaPoista