tiistai 15. tammikuuta 2013

Pienemmät painot - pidemmät sarjat

Eilenhän alkoi siis mun rauhallisemman tekemisen viikko. Olo oli aikasen kamala ja nuutunut, mutta siltikin raahauduttiin miehen kanssa salille treenailemaan... ja hyvä niin! Treeni kulki ihan kivasti... painoja tipauttelin sellasen 5-10kiloa, liikkeestä riippuen ja toistoja tein aina 15/sarja... kutakin liikettä tein aina 3sarjaa. Treenin jälkeen oli pieni kiva polte jaloissa ja pakaroissa... eri tavalla kuin aiemmin! Toki mun olis tehnyt mieli lisästä painoja JOKAISESSA liikkeessä ja mies saikin kuulla tästä (saatoin sanoa jokusen valitun sanan treenatessa, kun ei tuntunut sitä samanlaiste poltetta kun normaalisti). Luulen, että kun nyt maltan mieleni noiden painojen kanssa tällä viikolla ni ens viikko onkin ihana! Tuskanenkin varmasti, mut pääosin ihana, kun saa kunnolla painaa ja tehdä!

Illalla napsittiin muutamia kuvia miekkosen kanssa ja totesin taas, että vaikka kropan suhteen onkin paljon edistytty, niin onhan siinä vielä ihan hitosti hommaa!

Jalat vaatis lisää lihasta ja vähemmän tota toista tavaraa...

Reisien lihakset sais piirtyä kauniimmin esiin...

Pohkeista löytyy ihan kivasti jo papua...

Yläkropassa on alkanut näkymään todellista muutosta...

Selkä ja allit kaipasi lihasta, eli treeniä treeniä...


Pistelkääs tohon edelliseen postaukseen niitä biisejä! ;) Mitäs teidän tiistaihin kuuluu? Mie kaappaan ihan just lapset autoon ja mennään Huumalle aamupuurolle ja siitä äiskä pääsee ensimmäiseen Hypoxiin, en ehkä malta odottaa yhdeksään asti!! Tosin ensin on edessä se kamalan karu totuus mun kropan tän hetkisestä tilasta, sitä en oota yhtään!!! ;)


2 kommenttia:

  1. Kevyempien pitkien sarjojen ja lyhyiden raskaiden sarjojen vaihtelu on kyllä tosi hyvä juttu ja kaikkien pitäisi sitä kokeilla, lihakset saa tutuissakin liikkeissä ihan erilaista ärsytystä kun painot ja sarjat vaihtelee :)

    Harva huomaa kuunnella kroppaansa ja pitää noita selkeästi kevyempiäkin viikkoja voimaharjoittelussa ja muussa treenissä.

    Miten leuanvetoharjoittelu sujuu? Aika monessa blogissa sitä hiotaan ja harjoitellaan ja kirjoitinkin eilen aika pitkästi omia mietteitä siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla on nyt oikeastaan ensimmäinen tällänen pidempien sarjojen jakso... siis sen jälkeen kun viime toukokuussa alotin salitreenailun ja luulenpa jo näin yksien treenien jälkeen, että tää tekee oikeasti vain hyvää. Ja lisäksi kun mulla alkoi noi Hypoxi-hoidot niin tahdon kuunnella kroppaa siltäkin osin, että kuinka se reagoi tuollaiseen "kuormitukseen".

      Ja hei, leuanveto etenee... hitaasti, mutta varmasti. Täytyneekin käydä lukemassa sun juttu tästä. :)

      Poista