sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kahdenlaista rakkautta

Tänään meinasin jättää BodyJamin väliin... Niin, vatsa oli sekaisin aamusta ja oikeasti makasin vielä hieman ennen puolta yhtätoista sohvalla siinä ajatuksessa, että en uskalla lähteä sinne jammailemaan (tunti alkoi sitten 11.10). Tiedän, että mun vatsa reagoi AINA näin kun alan taas noudattamaan kunnollista ja normaalia ruokavaliota... Yksi aamu siinä menee ja se on ikävää, mutta sen jälkeen helpottaa! Sitä en tiedä mistä tämä johtuu, kait mun kroppa haluaa kaikesta viimisestäkin pahasta eroon. Siinä kohtaa alkoi kuitenkin olo tosiaan helpottamaan, joten päätin tarttua härkää sarvista ja suunnata salille, enkä kadu yhtään päätöstäni!

Voin suoraan tässä kertoa teille, että en pidä yhtään bodypumpista tai spinningistä! Ja se ei haittaa mua! Mun ei periaatteessa tarvis selitellä tätä, mutta sanonpa kuitenkin, että olen molempia lajeja kokeillut pidemmät ajanjaksot ja ne ei vaan kolahda muhun. Molemmilla lajeilla saa VARMASTI tuloksia aikaan ja suosittelen kaikille kuitenkin kokeilemista pidemmän ajan. Nää vaan on lajit, jotka ei kolahda mulle (kokeilen niitä kyllä varmasti jatkossakin säännöllisen epäsäännöllisesti). Kaikkiallahan toitotetaan aina sitä, kuinka jokaisen ihmisen kannattaa etsiä itselleen miellyttäviä lajeja, siis sellaisia mistä saa riittävästi haastetta, mutta joiden parissa viihtyy. Noh, minähän olin ihan unohtanut sen kuinka ihanaa bodyjam on... siis oikeastaan silkkaa rakkautta! Vielä hienompaa olisi, jos kaikki tunnilla kävijät olis siitä ihan yhtä fiilareissa kun minäkin... mutta luuletteko, että annan sen häiritä? Siis nää LesMillsin tanssilliset tunnit on siitä nerokkaita, että kaiken tasoiset liikkujat pärjäävät siellä, voit itse määritellä aika pitkälle sen, kuinka täysillä tehoilla teet. Ja voinette sitten varmaankin arvata meitsin tehot??? ;)

Noh, tässä olen kuitenkin siirtynyt jo salilta kotiin, eli n.10-15minuuttia treenin jälkeen... :DDDD
Ja sitten se toinen rakkaus... eli tuo minun mies! Tasan 7vuotta sitten viime yönä (hetken puolen yön jälkeen) hän hyppäsi sängystä bokserit jalassa siihen sängyn viereen ja pyysi mua vaimokseen. <3 Niin, ja miten me sitä tänään juhlistettiin... käytiin molemmat tahoillamme salilla ja bodyjamissa, sekä sitten yhdessä Prismassa ostamassa viikon ruuat... niin ja  käytiin me katsomassa ihanaista kummityttöä ja hänen perhettään. Normaali arki vaan on se paras asia tällä hetkellä. Vaikka en minä sitä kiellä etteikö joskus olisi ihana tehdä yhdessä ihan kahdestaankin jotain... siis jotain muutakin kuin käydä salilla. ;)

Me vuonna 2008
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... Mites teidän sunnuntai on sujunut? Tai mitäs suunnitelmia teillä on alkavaan uuteen viikkoon? Mulla onkin luvassa hieman erilainen viikko ensi viikolla... kerron siitä teille enemmän vaikka huomenna. :)

6 kommenttia:

 1. <3

  Tuo on niin totta -jos ei jostain lajista pidä, miksi pitäisi sitä tehdä? Onneksi on valinnanvaraa. Miun ryhmäliikuntatuntilemppareihin taas lukeutuu juurikin bodypump + kahvakuula + zumba. Säännöllisen epäsäännöllisesti muita tunteja... Oi, niin, ja tuo salilla käynti! Tykkään niiiiin paljon! On niin kiva suunnitella tulevaa viikkoa, kun voi lähteä treeneihin silloin kun itselle sopii! :)
  Tänään kävin jälleen salilla ja kivaa oli. :)
  Tulevalla viikolla liikutaan ahkerasti ja tehdään töitä -ja aloitellaan taas harrastuksia.
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salilla käyminen on kyllä juurikin tuosta aikataulu-syystä todella hyvä harrastus. Ja jäähän siihen kyllä aikalailla koukkuunkin... ;)
   Täälläkin alkaa arki palailemaan ja lasten kerhot ym. pärähtää käyntiin... ja äitikin saa kokeilla vähän erilaista arkea ens viikolla.
   Mukavaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Voi vitsi miten ihanan positiivinen sie jaksat ollakaan - ja selvästi onnellinen! <3 Ihana lukea tällaisia postauksia, kun omat fiilikset ovat tällä hetkellä vähän eri luokkaa.. Mutta siun hymy pistää myös miut hymyilemään, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellinen kyllä... välillä tosin vähän väsynyt ja negatiivinen, mutta kait se kuuluu elämään! ;)

   Ja hyvä jos toin edes pienen hymyn hetken sulle. <3

   Poista
 3. Uutena lukijana tulin tänne:) Piti heti kommentoida tuosta bodyjamista et mä en koskaan oikeen pysynyt siinä mukana (olen joskus ennen vuotta 2009 sitä kokeillut) mutta nyt olen les mills sh'bam tunneilla käynyt ja koukuttunut siihen. Mä tykkään kyl pumpistakin ja teen sitä vuoroin salitreenin kanssa. Oot suurenmoisia tuloksia saavuttanut! Täällä vasta aloitellaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ne helpoimipia mahdollisia koreogrefioita ole, etenkään kun niitä ei varsinaisesti harjoitella, vaan painetaan suoraan täysillä. Mulla vaikuttaa varmasti mukana pysymiseen tuo 17vuoden tanssitausta ja suht koht hyvä rytmitaju... sh´bamiakin olen joskus harrastanut ja kivaa on sekin! Ja kiitos, tsemppiä sinnekin. :)

   Poista