lauantai 5. tammikuuta 2013

Lauantai aamuna...

Heräilin tänään seitsemän pintaan ja päräyttelin itseni siitä samoilla lämpösillä salille! Mies ja nuorempi sälli jäi kotiin lököilemään ja vanhin säpiskä nukkui vielä ihan sikeästi kun vedin kotioven kiinni. Puol kasilta olin siis jo skrabailemassa auton laseja ja sitä teinkin sitten hetken aikaa, eli salille saavuin vasta hieman ennen kasia. Hyvien huomenten toivottelu kahdelle muulle salilla olleelle ja 10 minuutin crossailu alkulämpöseksi ja sitten tositoimiin! Tänään oli vuorossa yläkroppa ja eilisen päivän mietittyäni päätin ottaa sen avustetun leuanvedon mukaan ohjelmaan, joten voinette arvata mikä oli tän päivän suurin haaste!

Uusi viha-rakkauussuhde on syntynyt!
Juu, no onnetonta räpellystähän se oli... kolme sarjaa väänsin ja toistokertoja 10, 7 ja 8... painoa lastasin pakkaan 64kg. Tämähän tarkoittaa siis sitä, että jos painaisin alle 15kiloa niin jaksaisin vetää leukoja!!! :DDD Noh, mutta kyllä se tästä, tämän vuoden loppuun mennessä kyllä yks leuanveto menee takuulla, tai ainakin siihen tähdätään! Treeni sujui kaikin osin mukavasti ja samoilla painoilla mentiin kun viimeksikin käsitreenissä, toki nyt siis lisänä tuo "leuanveto". Treenin jälkeen oli PAKKO ottaa muutama kuva pukkarin vessassa ja niistä YKSI onnistu sillai et kehtaa laittaa teille... kyllä siellä käsivarressa ja olkapäässä alkaa jotain löytymään, pelkän läskin lisäksi... hitaasti, mutta varmasti edetään siis!

Vessakuvailua!
Salilta kotiin ja suihkuun... suihkun jälkeen kello näytti seuraavan kuvan osoittamaa aikaa... notta aika tehokas aamu näin minun mittapuullani, ainakin sellaiseksi lauantaiaamuksi millon periaatteessa ei olisi mihinkään kiire!


Aamu valkeni meillä niin äärettömän kauniina, että päätettiin koko perheen voimin lähteä pulkkamäkeen... 50minuuttia jaksoin ravata mäkeä ylös ja laskea alas muksujen kanssa. Varmasti kauemminkin olisi mennyt, mutta kylmä viima sai vanhimman pojan posket taas turpoamaan, joten päätettiin siinä kohtaa lähteä mummille aka. minun äidille kahville. Mutta se minkä tää laihtuminen ja kunnon kohoaminen on tuonut on se, että jaksaa paremmin ihan kaikessa! Muistan kun parisen talvea sitten jaksoin just ja just muutaman kerran mennä mäen ylös ja sen jälkeen luovutin koko homman jätkille... Eipä tarvi tän äiskän enää vaan seisoskella mäen alla ja odotella kylmissään kun muut saavat tarpeekseen vaan voin rymytä siellä niiden mukana! Just nää on niitä hetkiä, minkä takia tätä koko hommaa teen!!!

Miä ja mun "kohta" 6vee

"Moi, moi, kaikille!"

No ja oli meillä yks tällänen isi-kommandokin mukana. <3

Mukavaa lauantaita kaikille! Onko tän viikon treenit jo tehty vai vieläkö on jotain tekemättä? Itsehän varasin huomiseksi BodyJamin, pitkästä aikaa menen ketkuttamaan ja hetkuttamaan... josko ottaiskin tavaksi pitää joka sunnuntai pienet partyt, noin niinkun korvaamaan muiden lauantaiset baarilattialla hetkunnat ? ;)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, oispa meilläkin tollanen laite! :) Nyt meillä onkin vähän kuin yhteinen projekti, kun kummatkin harjoitellaan vetämään leukoja :)

    Teillä on ollut tosi ihanan kuuloinen päivä, just tollasta laatuaikaa oman perheen kanssa <3

    VastaaPoista
  2. No niin, tämä projekti siis alkakoon, tosin veikkaan et teet sen ennen mua, mut ei se haittaa, koska sen jälkeen voit sit alottaa sen yhden jalan hyvää huomenen treenaamisen! ;)

    Ja hei, päivän ihanuus ei loppunut tähän, illansuussa oltiin vielä anoppilassa saunomassa kunnon ihanassa puusaunassa... niin ja muksut sauno mummin ja papan kanssa, eli rauhallinen sauna mulle ja miehelle! <3

    VastaaPoista