lauantai 15. joulukuuta 2012

Tyylilyyli prodeilee!

Mun vaatetyylistä jne. on toisinaan kyselty...tänään täsmäisku jouluhulinoiden lomassa kahteen suosikki-vaatekauppaan tuotti tulosta. Vila ja VeroModa ei taaskaan pettäneet! Ekasta tarttui mukaan farkut, kauluspaita, ohut neulostunika sekä violetit isot helmikorvikset, toisesta puolestaan kotiutui mustat farkkujeggingsit. Rahaa meni ostoksiin nähden vähän ja vaatekaappi sanoi kiitos... kyllä nämä alet on nykyään sitten ihania! Aiempina vuosina en ole alennusmyynteihin sen suuremmin osallistunut, koska totuushan on se ettei mulle ole mitään kokoja ollut enää aleissa jäljellä. Nyt kuitenkin ensimmäisen kaupan ostokset olivat kaikki -50% ja kompensoivat kivasti normaalihintaisia jeggingsejä. Olisihan minun mieleni tehnyt enemmänkin siirtyä urheiluvaateliikkeeseen, mutta nyt pidin pääni ja ajattelin, että pakkohan sitä joskus on kulkea jossain muissakin vaatteissa kuin treenikamoissa. Nyt voin sitten tosissaan varata sen kirppispöydän ja viedä noi kaikki isot vaatteet sinne, sillä sopiviakin jo löytyy... tosin jotkut isot mun on pakko säästää, että voin tulevaisuudessakin muistuttaa itselleni konkreettisesti minkä kokoinen olenkaan ollut.

Mitään muotiblogia tästä ei ole tulossa (kuten olen jo aiemminkin sanonut), mutta toki tälläinen ulkomuodon muutos vaikuttaa myös vaatehankintoihin. Olen suurimmillani ollessani ostanut aika vähän vaatteita ja nekin olivat yleensä aika muodottomia ja pääsääntöisesti väreiltään mustia, tummanharmaita tai tummanruskeita... toki muutamia aluspaitoja on löytynyt joissakin väreissäkin, että on saanut neluletakin alle jotain väriä edes joskus... niin ja sitten farkkuja, mutte nekin pääsääntöisesti tummina. KOSKA siis musta värihän tunnetusti hoikentaa, mutta en sitten tiedä näyttääkö satakiloinen yhtään sen pienemmältä mustassa jätesäkissä kuin vaikka ruskeassa juuttisäkissä??? Nykyään kuitenkin uskallan ostaa jo värejä! Paidat ovat olleet jo hetken aikaa muunkin värisiä kuin mustia ja syksyn alussa tein itsellenikin oudon löydön kaupasta kun matkaani tarttui viininpunaiset farkut! Kaiken lisäksi tänäänkin sain hämmästyksekseni ottaa kaikista housuista pienempiä kokoja... tai ei kai sen pitäisi olla hämmästyttävää, mutta jostain syystä sitä on niin kaavoihin kangistunut, että marssii sovituskoppiin saman kokoiset vaatteet mukana kuin aiemminkin!

Farkut Vila koko L, tunika Vila koko M

Farkut VeroModa koko 31/32.. joo kyllä olen tynkä pituudeltani! Kauluspaita Vila koko L
Mulla ei ehkä koskaan ole ollut 31tuumaisia farkkuja, ette usko millasen fiiliksen tää sai aikaseksi sielä sovituskopissa! Mietin mielessäni niitä vetäessäni jalkaan, että jos nää menee päälle, ni en mieti hetkeäkään lähteekö ne kotiin vai ei ja niin minä kiikuutin onnellisena uudet mustat farkut kassalle! Niin pinnallista, I know! Mutta nää on niitä elämän pieniä hetkiä, jolloin tajuaa omat saavutukset ja sen mitä on vielä tulossa. Kotona kun sitten sovittelin näitä ja pakotin hivenen väsyneen miehen ottamaan musta kuvia totesin, että mulla ei varmaankaan koskaan ole ollut noin hyvin istuvia housuja... Ja sitten totesin, että mun farkuista on aina tursunnut yli kamalat mahamakkarat, no eipä juurikaan tursunut nyt.... ja sitten totesin vielä, että mun lonkkaluuthan ne siellä tuntuivat, "vasten" farkkuja! Ehkä nämä kaikki ovat joillekuille varsin normaaleja juttuja, mutta mulle tällä hetkellä ihan uusia ja ainutkertaisia asioita! Näitä tuntemuksia en ikinä tahdo unohtaa!

Tästä intoutuneena menimme vielä Prismaan ja kiikutin ostoskärryyn proteiinia taas useaksi viikoksi, edelliset olen ostanut noin 3viikkoa sitten ja nyt oli taas uusien herkkujen aika. Ja mitäs muutakaan sieltä olisi tarttunut mukaan kuin patukoita (löytyi jopa niitä lakritsi-salmiakkipatukoita mitä en vielä ole maistanut, JEI!) ja Protein Puddingia, mistä on ollut monessa blogissa puhetta. Ja munhan piti heti tehdä kotona itselleni annos... ihan ok. Sellainen proteiinivalmisteen ominainen maku siitä löytyi ja sellainen jauhoisuus myös, mutta olihan se silti aika herkkua, ainakin näin lähes 10 viikkoa kestäneen sokerittomuuden jälkeen. ;)


Ja jottei koko totuus unohtuisi, lähti kaupasta matkaan myös "oikeaa" suklaata, jouluksi, koska aatto on ihan kohta! :D

Meidn perheen joulusuklaat ne siinä odottelee ottajiaan! ;)

Nyt vielä viimeistelyt tanssiasuihin ja tanssit läpi useita ja useita kertoja. Sitten unta palloon! Toivottavasti uni tulee hyvin tänä yönä!

4 kommenttia:

  1. Tota Puddingia kannattaa pitää jääkaapissa 30-60 minuuttia ennen kun käyt herkuttelemaan! Mun mielestä se jauhomaisuus katoaa, mitä kauemmin sen antaa vetäytyä. Tosin jos sen antaa olla liian kauan aikaa paikallaan, niin sitten siihen pinnalle muodostuu ns. kalvo, joka on vaikea saada sekoitettua tasaiseksi vanukkaan joukkoon ja sitte suuhun saattaa joutua inhottavia sattumia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo... itseasiassa mulla jäi osa syömättä ja totesin kans myöhemmin, että oli se jouhoisuus hieman hävinnyt. Mut normaalissakin suklaakiisselissä tulee sellanen kuori ja ainakin muistelisin et tykkäisin siitä... en voi olla varma, kun en muista koska olisin ylipäänsä syönyt tollasta kiisseliä... ;)

      Poista
  2. Kivannäköisiä vaatteita!

    VastaaPoista