sunnuntai 16. joulukuuta 2012

BUJAAAAAA!

Ei tästä päästä mitään järkevää kyllä nyt irtoa, mutta pakko tulla jakamaan teidän kanssa tää fiilis! Tulin just tanssinäytöksestä kotiin... MIELETÖN päivä taas takana! Nyt olen väsynyt, rakoilla, mustelmilla ja jalkapohjat tohjona, mutta ONNELLINEN! Pitkästä aikaa mulla oli näytöksessä ihan mieletön fiilis, tiesin pystyväni niihin juttuihin ja himoitsin päästä lavalle! Vaikka välillä teinkin ihan hölmöjä mokia, olin kaikissa tansseissa onneni kukkuloilla ja lähes nieleskelin kyyneleitä esitysten jälkeen kun olin vain niin ylpeä itsestäni! Niistä omista vetämistä ryhmistä sitten puhumattakaan. HUISI, HUISI OLO! Ja tähän on tähdätty koko syksy, nyt saa hieman levätä ja latailla akkuja ennen uusia tuulia. Nyt painun suihkuun ja syön kunnon iltapalan sekä venyttelen etten ole huomenna ihan tukkeessa. Ei mulla muuta, halusin vain jakaa teidän kanssa tän huikean mahtavan olotilan!


Tuota paita-mekkosta minä siis silloin yhtenä päivänä värjäilin, tää on nykytanssista ja jäänee varmaankin ainokaiseksi kuvaksi "näytöksestä"... eihän siinä missään välissä kuvia sen ihmeemmin ehtinyt ottaa. On meillä muutamia ryhmäkuvia, mutta jääköön ne meidän tanssijoiden välisiksi. ;)

6 kommenttia:

 1. Iiihanaaa! Mä oon myös ihan täpinöissäni. Aina näitten näytöspäivien jälkeen, osaa taas enemmän ja enemmän arvostaa tätä harrastusta ja meidän Movea. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin osaa kyllä. Vaikka ne stressaa ja muuta, mut on se aina sellanen omanlainen mieletön fiilis. Hienoa että ollaan olemassa. :D

   Poista
 2. Tuo fiilis on varmasti ihan huippu! NAUTI! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä. Vielä kun olis saanut tänään nukkua niin kauan kun olis nukuttanu... Mutta eilisen adrenaliinin voimin mennään vielä pitkään. :)

   Poista
 3. Hieno fiilis varmasti -ansaittu nautinto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hienoa ja täytyy myöntää, että tällä kertaa tää on ihan itse ansaittuakin. :)

   Poista