tag:blogger.com,1999:blog-7862768337961659157.post4922681711283630792..comments2023-05-26T14:38:04.779+03:00Comments on Trying to be me: Tyylilyyli prodeilee!Teahttp://www.blogger.com/profile/16711925214432156722noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7862768337961659157.post-15220176224681141652012-12-16T20:15:38.902+02:002012-12-16T20:15:38.902+02:00Kiitos. :)Kiitos. :)Teahttps://www.blogger.com/profile/16711925214432156722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7862768337961659157.post-6846444379772003872012-12-16T09:47:37.879+02:002012-12-16T09:47:37.879+02:00Kivannäköisiä vaatteita!Kivannäköisiä vaatteita!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7862768337961659157.post-82092314046281943162012-12-15T20:32:39.184+02:002012-12-15T20:32:39.184+02:00Joo... itseasiassa mulla jäi osa syömättä ja totes...Joo... itseasiassa mulla jäi osa syömättä ja totesin kans myöhemmin, että oli se jouhoisuus hieman hävinnyt. Mut normaalissakin suklaakiisselissä tulee sellanen kuori ja ainakin muistelisin et tykkäisin siitä... en voi olla varma, kun en muista koska olisin ylipäänsä syönyt tollasta kiisseliä... ;)Teahttps://www.blogger.com/profile/16711925214432156722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7862768337961659157.post-25592441207822003902012-12-15T18:57:23.184+02:002012-12-15T18:57:23.184+02:00Tota Puddingia kannattaa pitää jääkaapissa 30-60 m...Tota Puddingia kannattaa pitää jääkaapissa 30-60 minuuttia ennen kun käyt herkuttelemaan! Mun mielestä se jauhomaisuus katoaa, mitä kauemmin sen antaa vetäytyä. Tosin jos sen antaa olla liian kauan aikaa paikallaan, niin sitten siihen pinnalle muodostuu ns. kalvo, joka on vaikea saada sekoitettua tasaiseksi vanukkaan joukkoon ja sitte suuhun saattaa joutua inhottavia sattumia. :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07521275295890887907noreply@blogger.com