torstai 6. marraskuuta 2014

Tohina torstai!

Tänään on ollut aika huippu päivä liikuntojen suhteen! Vaikka nyt väsymys jokseenkin painaakin, niin ei haittaa. Silloin kun väsymys on todellista väsymystä eikä vain turhautumista ja tylsistymistä niin silloin se on hyvä asia.

Tänään mut "vietiin" pitkästä aikaa salille. Lyhyt, ytimekäs treeni...  tekemiseen tulee kummasti erilainen fiilis kun vieressä seisoo joku joka osaa tekniikat ja vahtii koko ajan. Kun vieressä seisoo Personal Trainer niin kyllä siinä tietää olevansa "hyvissä käsissä". Kivoja uusia juttuja ja onhan se totta, että oikeasti asiansa osaava ihminen keksii tosi hyviä, monipuolisia ja uusia juttuja treenaamiseen. Tykkäsin taas!

Siitä sinkosinkin sitten yhden ehdottoman suosikkini kimppuun ja Huolto40-tunti kutsui. Foam Rollaus on vaan NIIN HUIKEA juttu. Niin mojovalta kun se tuntuukin ja niin kipeitä kohtia kun vartalosta löytyykin niin kyllä se vaan tekee hyvää. Ja se lämpö mikä lihaksiin rullatessa tulee... se on mieletön. Suosittelen lämpösesti kaikille Foam Rollausta.
Noh ja koska torstai on mun tanssipäivä niin mulla oli tänäänkin tanssitunti. Jotenkin oli sellanen olo, että mieli kaipasi raitista ilmaa, joten menin tanssitunnille kävellen vaikka ilma vihmoikin taivaalta jotain märkää, kylmää ja terävää. Miehän olen niin mukavuudenhaluinen ettei mua saa lenkille "säähän kuin säähän", vaan silloin kun on hyvä ilma niin sillon ulkoillaan. Ja huonolla ilmalla mennään sitten muualle liikkumaan. Mutta poikkeus sääntöön ja tänään ulkoilin. Eipä tuo matka kestä kuin vartin verran suuntaansa, mutta vesisateen vihmoessa vaakatasossa kasvoihin tuntui se pidemmältä ajalta... hmm, teki kuitenkin hyvää!After all, hieno päivä liikkumisen suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti