maanantai 31. maaliskuuta 2014

Vatsojen viikot!

I´m back!

Johan tässä tuli pidettyä parin viikon blogitauko ihan huomaamatta! Arki vaan on vienyt... ja vatsatauti! 

Pari viikkoa sitten tiistaina tulin illalla töistä kotiin ja ihmettelin huonoa oloa... lämpöä oli siinä kohtaa 38.3 ja sitä seuranneesta yöstä ette sen kummempia haluakkaan tietää. Keskiviikon sitten makasin sängyssä ja mietin etten ikinä selviä siitä olotilasta! Torstaina olin jo sen verran järjissäni, että ehdin ajattelemaan erinäisiä asioita... päädyin miettimään kulunutta talvea! Olen sairastellut sen aikana enemmän kuin monena sitä edeltävänä vuotena yhteensä! Toki lapset aloittivat eskarin ja tarhan syksyllä, eli meillä on kotona kiertänyt ja pyörinyt täysin erilaisia pöpöjä kuin tähän astisina vuosina, mutta ei se voi kaikkea tätä sairastelua selittää. Siinä sängyssä maatessani mietin etten jaksa enää yhtäkään sairastelua. 

Viime viikolla lapset sairasteli vatsapöpöt pois alta ja nyt se on heidänkin osalta toivottavasti ohi! 

Tätä sairastelua vastaan on nyt tartuttu järein asein ja meillä on lisäilty maitohappobakteerien määrää sekä alettu jälleen ottamaan AloeVeraa! Oon niin KYLLÄSTYNYT siihen, että koko ajan jotain paikkaa kolottaa, että nyt vaan päätin, että meille ei enää sairaudet tule!Ja koska uskon siihen, että meidän kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee pitkälti siitä kuinka meidän vatsa ja suolisto voi niin siksi tartuin ensimmäiseksi tähän "epäkohtaan". Nyt meidän perheen vatsat laitetaan voimaan hyvin, jotta olot ja elo parantuu!

Toki tähän kokonaisuuteen liittyy myös ruokavalion puhdistelu ja parantelu, ja ensisijaisesti siitä lähdetäänkin liikkeelle. Hyvänä lisänä tulevat sitten nämä muut lisätuotteet. Jostain se on aloitettava, jotta tämä perhe voisi paremmin ja vastustuskyky kohenisi! 


Onneksi myös pitkä pimeän ajan jälkeen saamme nauttia auringon energiasta ja pitenevistä päivistä, jo ne saa hymyn huulille ja elämän näyttämään PALJON valoisammalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti