tiistai 1. huhtikuuta 2014

Herkkua on siinä monenlaista!

Tänään aamu alkoi poikkeuksellisesti niin etten keittänytkään puuroa vaan pyöräytin herkku-smoothien! Täytyy kyllä myöntää, että vaikka RAKASTAN puuroa niin jotenkin tuon vatsan oireilun jäljiltä puuro on hieman tökkinyt... olen sitä kuitenkin syönyt, mutta tänään ajattelin, että kun kaapista löytyy aineet herkkuun niin tehdään sitten sellaista!

Pyöräytin blenderissä:
2 avokadoa
2dl mangon makuista Bonnea
1prk ananasta (voi kun olisi ollut tuoretta!)
2dl appelsiinimehua
pari rkl kookosöljyä

Pahoittelen kuvan laatua!

Paras palaute mun mielestä on se, että kun lapsethan myös juo meillä näitä juomia ja tämän ihanuuden jälkeen he pyytelivät kovastikin LISÄÄ! Meidän muksut syö kyllä todella hyvin ja KAIKKEA (paitsi isompi parsakaalia!), mutta avokado on ollut heille hieman outo maku... EIPÄ OLE ENÄÄ! Tästä smoothiesta he pitivät paljon ja siinä sivussa he saivat avokadosta hyviä rasvoja! Äiti on onnellinen ja täytyy myöntää, että tää toimii myös omissa makuhermoissa tosi hyvin!

Ja sitten tähän loppuun vinkki Kotkalaisille ja etenkin Huuman jäsenille:
Pidän 10.4. ravintoluennon ja siihen perään kokeillaan yhdessä muutamia smoothie-ohjeita! Kannattaa ilmoittautua ja tulla mukaan! :D
P.S. Tää EI ole aprillipilaa, vaikka kaikki muu tänään tuntuukin olevan! ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä nuorempi on ihan hullu avokadon syöjä. Jos näkeekin avokadopussin jääkaapissa niin heti pitäis saada:) Mut se onkin outo tapaus, syö munanvalkuaistakin (ei keltuaista)... täytyykin kokeilla tuollaista smoothieta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä menee tosiaan kaikki muut muttei avokado, paitsi tälleen hitusen huijattuna! ;) Onnea on lapset jotka syö hyvin ja ovat tottuneet jos minkälaisiin juttuihin! :)

      Poista