maanantai 10. helmikuuta 2014

Sunnuntaina

Eilen oli sunnuntai just mun makuun. Aamu alkoi rauhallisesti puuhastellen, lapset kävivät "parturi iskän" luona. Aamiainen venähti pitkäksi ja tehtiin siitä jo lähes brunssi. Siivottiin vähän isommin ja laiteltiin himppusen kavättä kotiin.

Murun ostamat tulppaanit! <3

Sitten jossain kohtaa iltapäivää tajuttiin, että ruokailujn ajotus ei mennyt putkeen siltä osin, että Toni olis päässyt salille ennen mun zumbatuntia, joten soitettiin mun äiti hätiin. Vietiin pojat siis mummilaan ja päästiin yhtäaikaa Huumalle, Toni salille ja mie tosiaan zumbaan.

SaliMarkku ja ZumbaPirkko
Molemmat sai mukavan treenin tehtyä ja  olo oli kummallakin TODELLA hyvä. Salilta sitten mummilan kautta kotiin ja iltapalan tekoon.


Iltapalaksi tehtiin tuhti satsi tonnikala-munakasta. Kaiken kaikkiaan laitettiin 8 valkuaista, 1prk tonnikalaa, 1,5 tomaattia, suolaa, sitruunapippuria, tuoretta persiljaa ja basilikaa. Lisukkeeksi molemmilla raejuustoa ja munakas satsi noin puoliksi... Toni otti vielä lisäksi ruisleivän kun on kuitenkin pikkusen isompi kaveri kun mie. ;) Onneksi!

Tälläisen ihanan rentouttavan sunnuntain jäljiltä on mukava alottaa uusi viikko, ystävänpäiväviikko, jolloin meidän perheessä aletaan jälleen kiinnittämään huomiota treenaamiseen ja kunnolliseen syömiseen. Ei siirretä tätä enää yhtään päivää vaa aloitetaan NYT. (tai aloitettiin jo eilen paremminkin) 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Pitäkää toisistanne ja etenkin itsestänne huolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti