keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ruokaa ja Hypoxia

Kun ei virallisesti tapahdu mitään niin tehdään sitten tikusta asiaa...

Meillä sairastetaan... just kun pääsin sanomasta, että ollaan oltu tämän vuoden puolella yllättävän terveinä, niin eiköhän sit pamahda. Vanhempi junnu kovassa kuumeessa... tiedättekö sen kun lapset on omasta mielestään "ihan terve oon, ei koske mihinkään ja kyllä jaksan leikkiä..." ja sit mittaat kuumeen ja mittari näyttää lähes 39astetta. MISTÄ NE SAA TON VOIMAN? Itsehän olis ihan pää irti tossa kohtaa... Noh, nuorempi junnu on ollut vielä tervenä, kunnes tänään alotti niiskutuksen... ja isäntä teke ylitöitöi... Mutta eihän tälle minkään voi, jos voisi niin ottaisin kaikki sairaudet lapsilta itselleni!

Parin päivän aikana tutuksi tullut näky...

No, mitä muuta? Oon ihmetellyt kun aina välillä mulle sanotaan, et mun aamupalat näyttää niin ihanilta... totuus tuli esiin maanantaina, kun ihanainen Milka laittoi instagramiin oman aamupuuronsa kuvan, mikä näytti aika ankealta... sit käännyin katsomaan omaa satsiani ja totesin, että se näytti VIELÄKIN ankeemmalta. Mutta maistui kanelilta ja se usein riittää mulle! ;)Toisaalta eilen korjasin tilanteen, kun tein lapsille suklismannaa... sitä pikkusen parempaa! Lähituotettuja suurimoita, kaurajuomaa, luomuista kaakaota (ihan oikeata eikä mitään sokeroitua) ja ripaus ruokokidesokeria. Ja myönnän, että syön tätä itsekin ihan mielelläni! ;) Mutta vain harvoin...


Toisaalta aamiainen voi näyttää myös tältä:

Sunnuntain aamiainen made by my love! Banaanipannarit <3

Noh, mitäs vielä? Elämääni astui jälleen Hypoxi. Päätin, että nyt lähtee se röllykkä tuosta vyötäröltä ja ne ärsyttävät palluskat lanteilta. Toki pyrin näiden pienennykseen ruokavalion (heh, kuten edeltä voinette huomata) sekä liikunnan avulla, mutta haluan myös hieman buustata kroppaa ja Hypoxilla saan kuitenkin kohdennettua rasvanpolttoa juuri näille minun ongelma-alueille. Kävin silloin vuosi sitten tammikuussa Hypoxin 12 kerran setin ja ympärysmitasta katosi 4 viikon aikana 5-6cm/ympärysmitta... nyt mun Hypoxi on hieman erilainen ja olen jättänyt "sukelluspuvun" eli HDC:n väliin ja poljen ainoastaan "sukkulassa" eli S120-laitteessa.


Katsotaan mitä tämä seuraava kuukausi saa aikaiseksi. Toivotaan parasta ja tottakai yritetään myös sitä. Haluan saada parhaat mahdolliset tulokset myös Hypoxista, joten se vaatii toki ruokavaliossakin tarkkuutta, sekä tietenkin yleisesti muuta arkiaktiivisuutta. Mieli kuitenkin on mukana jutussa ja motivaatio korkealla, vaikka tämä lasten sairastelu tässä heti kärkeen ei maailman kivoin asia olekkaan... Mutta elämä on ja kaikki haasteet on otettava vastaan sellaisina kuin ne tulee.

Nyt makaronilaatikko lämpiämään ja lapset kainaloon... me jatketaan lämpöpatterointia!

OLOTILA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti