sunnuntai 2. helmikuuta 2014

AcroYoga

Eilen astelin hieman ennen kolmea Nelosteatterin ovesta sisään erittäin jännittyneellä mielellä. Toki olin myös innoissani tulevasta, mutta kyllä se silti pisti hieman jännittämään. Edessä oli kolmen tunnin AcroYogan alkeis"kurssi" ja yksi haaveiden täyttymys. Mietin ihan tosissani, että saan olla koko kolme tuntia nostelemassa muita kun eihän kukaan nyt tälläistä reilua 70kiloista saa ilmaan vaikka mikä olisi! Mutta kuinkas sitten kävikään!?!

Tunti aloitettiin hieman lämmittelemällä, sillä nelosteatteri on jäätävän kylmä paikka... lämmittelyjen jälkeen siirryttiin yksinkertaisiin harjoituksiin, missä etsittiin oman kropan keskipistettä ja muutenkin luotiin pohjaa tekniikalle ja luottamukselle.



Pikkuhiljaa siirryttiin vaikeampiin ja vaikeampiin akrobaattisiin juttuihin. Välillä lennettiin ja välillä lennätettiin! Näistä kertoo paremmin nämä "tuhat kuvaa" kuin yksikään sana! Mut tunnistaa joko mustasta Niken paidasta tai sitten pinkistä Niken topista.. Jos siis ei esim. hiusten väristä huomaa... ;)



























Kolme tuntia hujahti aivan hurjalla vauhdilla. Tunti oli hidastempoinen juurikin siksi, että tekniikat saatiin kuntoon ja varmasti tehtiin kaikki oikein ja niin ettei kenellekkään pääse käymään mitään. Hitaasta temmosta huolimatta tunti ei missään nimessä ollut hetkeäkään tylsä tai pitkäveteinen. Kolmen tunnin jälkeen kroppa oli väsyneen oloinen vaikkei se missään kohtaa äärimmillään ollutkaan. Mieli sen sijaan oli huikea. Loppuun tehtiin vielä muutama harjoite terapeuttista hierontaa ja tämän jälkeen tuntui kuin olisi leijunut. Tykkäsin aivan hurjasti! Oli aivan huikea tunne olla toisen ihmisen varassa pää alaspäin ja rentotua. Mieletön kokemus! Ja nyt halajan tätä lisää. ;)

4 kommenttia:

  1. Jeeee!! Oon niin fiiliksissä että ootte tykänny ja ehtiny tehdä noin paljon kaikkea! :) ihan mahtavii kuvia!
    -Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli JUST niin ihanaa kun mitä olet antanut ymmärtää!!! :)

      Poista
  2. Oi, ihanalta näyttää! Varmasti upee fiilis tuon kaiken jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, fiilis oli huikea. Nyt vaan harmittaa kun ei pääse uudestaan ja uudestaan ja uudestaan... ;)

      Poista