perjantai 31. tammikuuta 2014

Uudistusta ja itsensä ylittämistä!

Öhm... Äsken mietin pää sauhuten, että siitä ja tästä ja tosta tahtoisin kertoe teille, mutta nyt kun tämä kone on tässä edessä niin en enää muista yhtään mitä piti kirjoittaa. 

Keskiviikkona kahvakuulailin Huuman haaste-porukan kanssa. PT-Mira oli saanut selän tositosijuntturaan, joten kaipasi mun apua tunnille näyttämään liikkeet. Ja miehän menin, eipähän tarvinut ihmetellä minkä treenin itse tekisi tai mille tunnille menisi. Tämän tunnin päälle vetäsin vielä LatinPassion tunnin. Näiden kahden tunnin jälkeen olo oli kaikkensa antanut. Iltapala oli onneksi rakkaan mieheni toimesta riittävän tuhti, mutta terveellinen! :)


Kun näin ekan kerran ton yllä olevan kuvan niin totesin vaan, että jotain täytyy tolle perssiille tehdä... ja selkälöllöille... ja alleille! Mutta hiljaa hyvä tulee... se on loppuelämä edessä, eikä tässä millään dietillä olla eikä tulla olemaankaan. Itseäni vastaan tässä taistellaan... ja olen kovasti opetellut vertaamaan itseäni "entiseen minään" enkä muihin ihmisiin.

Huomena on edessä ihana ja jo jonkin aikaa odotettu haaste ja itseni ylitys. Meillä on tanssistudion järjestämä AgroYogan alkeiskurssi, jota tulee vetämään Timo Kurvi. Olen jo pidempään haaveillut pääseväni tälläiselle tunnille, kun olen kuunnellut ystäväni juttuja AgroYogan ihanuudesta. Sen melkein 30kiloa painavampana en edes uskaltanut haaveilla siitä, että kokeilisin jotain tälläistä, mutta nyt musta tuntuu, että pystyn siihen. Maltankohan yöllä edes nukkua kun odotan huomista kolmetuntista. Veikkaan kyllä, että huomisen jälkeen tiedostan taas ihan mukavasti sellaisia lihaksia kropastani, mitä en siellä edes tiennyt olevan. ;)


Tuo videon pariskunta on ehkä jokusen tunnin treenaillut tuota lajia... eli ei varmasti kannata odottaa, että alkeiskurssilla saavuttaisi tuollaista taituruutta, mutta ehkä jotain lentoa on tiedossa kuitenkin! :D

Tänään on ollut fiilis kyllä ihan kohdillaan, ihan jo aamun ihanan kampaaja-hetken takia. Se on jännä kun uskaltaa antaa itselleen luvan erottua massasta ja tehdä jonkun pienen asian, just niinkun ITSE haluaa. Miettimättä juurikaan mitä muut sanoo tai ajattelee... Tämä pieni asia on ollut mulle tänään uusi hiusväri! Taputin itseäni oikesti olalle kun uskalsin tehdä tämän, enkä kadu hetkeäkään! Kuka nyt ei pinkistä tukasta tykkäisi!?! ;)


Edessä on muuten vapaa viikonloppu ja meinaan ottaa sen rentotumisen kannalta. Mitä nyt tuli luvattua lapsille luistelua ja pitäis itsekin jossain välissä treenailla... sunnuntaina viimestään olis ainakin bodybalancen vuoro. Onhan näitä, mutta huomenna aamulla nukun pitkään... tai ainakin kahdeksaan, ehkä! ;)

2 kommenttia:

  1. Perssiin, selkälöllöjen ja allien sijaan minä kyllä katsoin kuvasta ensimmäisenä ja pitkään komeita reisilihaksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, olet jo toinen joka tällä viikolla sanoo mun etureisistä noin, kiitos siis tästä! :) Kait sitä on vielä omassa mielessä aika tiukasti se, että katsoo itseään todella kriittisesi ja näkee lähes ainoastaan sen mitä haluaisi parantaa. :)

      Poista