maanantai 13. tammikuuta 2014

Viikko alkaa...

Sairaslomapäivällä! Ai piru, että sieppaa!!! Vatsa oireilee, en tiedä onko meidän perhe saanut jonkun vatsapöpön (epäilen, että on) vai ollaanko me vaan syöty jotain "huonoa". Noh, lauantaista asti ollaan enemmän tai vähemmän vuorotellen kärsitty vatsan oireista ja tänään on sitten mun vuoro!

Vois kuvitella, että siellä asuu joku, mutta NOUP!
Olo on sitten just ton kuvan olonen... pöhöttynyt ja ränsistynyt. Että hyvää viikon alkua vaan mulle!

Viikonloppu tais ollakin liian mukava ni kroppa päätti palauttaa mut "maan pinnalle". Lauantaina vietettiin Huumalla avoimia ovia ja Kotkaan vuoden alussa avatussa BodyStockissa tapahtui. Huuma tekee Bodystockin kanssa yhteistyötä ja kyseisestä liikkeestä löytyy urheiluvaatteita sekä lisäravinteita, noin pääasiallisina tuotteina. Kotkasta on kyllä ihan tosissaan puuttunut tämän alan liike. Itse olen ainakin innoissani siitä, että tälläinen liike on meille saatu. Ja ihmisvirrasta päätellen joku muukin Kotkalainen on kaipaillut kyseisen konseptin liikettä. 


BodyStockista tosiaan saa Fastin ja Scitecin lisäaineita sekä mm. Better Bodiesin, Rush Couturen sekä GASPin vaatteita. Ja oli siellä lauantaina pari kaappiakin... ;)

Tunsin itseni aika pieneksi, kerrankin... ;)

Eilen, sunnuntaina oli jotenkin kiukkuolo, kunnes lähdin zumbaan. On se vaan kumma, että ennen liikuntaa olo saattaa olla ihan kaamea, kaikki kiukuttaa ja mielitekoja on vaikka millä mitalla. Sitten kun pääset näistä oloista yli ja saat itsesi ylös sieltä sohvalta niin liikunnan jälkeinen olotila on ihan mieletön. Vaikka mulla tehot olivat jo eilen aika kateissa ja tuntui ettei jalka tahtonut nousta millään, pää oli kuitenkin hikoilun jälkeen paljon selkeämpi. Tämä on yksi niistä syistä miksi suosittelen liikuntaa ihan kaikille! Se tekee päälle hyvää! Ja mie olen sitä mieltä, että se liikunta voi olla periaatteessa ihan mitä liikuntaa tahansa, kunhan jälkeenpäin on hyvä olo. Jos joku (kuten esim. allekirjoittanut) saa siitä zumbasta hyvän draivin päälle niin go for it! Tai jos ainut "oikea" liikuntamuoto on nostaa mahdollisimman paljon rautaa niin sillonhan sitä kannataa tehdä. Tää maailma on pullollaan liikuntamuotoja, joista varmasti jokaiselle löytyy se oma eikä mun mielestä kenenkään tulisi arvostella toisen liikuntamuotoa sillä, että se oma laji olisi välttämättä sen parempi. Toki monipuolisuuteen kannattaisi pyrkiä... 

Oli lämmin ja "kevyt" puna poskilla vielä kotonakin...

Tällä viikolla on paljon kaikkia kivoja juttuja tuloillaan, joten toivon, että tää vatsan oireilu menee tässä tänään ohitse ja pääsen jo huomena tositoimiin... edessä on mm. tätä ja tätä.

Toivottavasti teillä vierähti tää viikko käyntiin pikkusen kivemmin kun mulla. :)

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Word! Mua ketuttaa se kaksiajaottelu, et kaikki ryhmäliikuntatunnit on out ja typerää hassuttelua, ja sit CF ja punttaaminen on ainoat oikeat ja tosissaan otettavat lajit. Like, do you even lift?
  Eiks jokainen vois vaan tehdä mitä tykkää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan... koska aina on parempi liikkua jollain tavalla ennemmin kun vaan "maata". :)

   Poista