keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Me and my body!

Tauti selätetty, voih, onneksi!

Tänään marssin töiden jälkeen tatuointiliikkeeseen. Edellisen kuvan otostahan on jo 3,5vuotta eli aivan liian kauan! Tänään ihoon tuli kolme uutta kuvaa lisää. Mie jotenkin aina ihmettelen ihmisiä jotka katuu jotain tatuointiaan... itse en kadu näistä seitsemästä mitään (toisaalta ymmärrän et jos on joku kaamee töherrys tms.). Jokainen kertoo oman tarinansa ja jokaisella on oma merkityksensä mun elämän polulla. Rakastan jokaista niistä. Myös tuota vatsan delfiiniä, mihin raskaudet ovat tehneet viiltoja... siinä delfiinissä jos missä korostuu mun äitiys. Mun pienet pojat ovat vieneet mun "vapautta kuvaavan delfiinin vapauden", niin kuin mun lapset ovat tehneet mulle oikeastikin. Ja en tarkoita tätä pahalla, vaan niinhän sen kuuluu mennä: kerran vapaa ja villi, nyt edes vähän huolehtivainen ja vastuuntuntoinen aikuinen, äiti niille aarteille.

Huikea aasinsilta. Tänään pojat piirrettiin ikuisesti mun harteille. Siinä minä niitä kannattelen, kuuntelen surut ja murheet, jaan ilota ja onnen hetket. Nyt he ovat aina minun vierelläni vaikkeivat sitä fyysisesti olisivatkaan.


Kolmas kuva on sellainen "just for me"... Muistutus itselle siitä kuinka tärkeää on pitää itsestään huolta. Sitä katsoessani muistan kuinka paljon paremmin voin kun välitän itsestäni ja suon itselleni hyviä asioita. Sitä katsoessani muistan kuinka paha mun on joskus ollut olla ja kuinka pitkälle olen siitä hetkestä tullut. Niin pieni kuva, mutta aivan huikean iso ja tärkeä muistutus mulle: Muista rakastaa itseäsi!


2 kommenttia:

 1. Tulin sitten tsekkaamaan blogiasi kun rupes kiinnostamaan ;-) Ihanat tatskat!

  Mut löytää http://matkallaelamassani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit ja tervetuloa uudelleenkin. :)
   Kiitos.

   Poista