torstai 26. syyskuuta 2013

Osataan meillä Kotkassakin!

Kun tuossa pari postausta sitten haikailin Helsingissä olevaa Anton&Anton liikettä niin osataan meillä Kotkassakin jotain! Pakko se on myöntää. :D

Koska olemme merikaupunki viimeiseen asti niin yksi tärkeä asia on KALA. Toki meillä on tuuttuja, jotka kalastavat ja toisinaan meille kannetaan kalaa kotiin asti. Mikäänhän ei ole niin hyvää kuin tuore, vasta merestä nostettu kala. Rannassa meillä on aika ihana kalakauppa, mistä saa tuoretta ja takuuhyvää tavaraa. Viime lauantaina kävin kyseisessä liikkeessä ja ostin kuhan. Myyjä kysyi minulta, että maltanko hetken odottaa, koska kala oli juuri pyydystetty ja tuotu liikkeelle, joten se oli vielä perkaamatta... NO TOTTAHAN TOKI MALTAN! Ei se kala voisi paljon tuon tuoreempaa olla...


Ja sitten meitä palvelee myös Lähipuoti Onni! Ihana myymälä, minkä valikoima ei ole ihan hirmuisen suuri, mutta kaikki ruoka-tuotteet ovat lähiruokaa! Luomuruoka ja pienet tuottajat ovat heidän liikkeessään avainasemassa. TYKKÄÄN! Viime lauantaina kävin liikkeessä ja tänään joutui jo menemään uudelleen hakemaan "pikaruokaa". ;) Sen lisäksi, että itselleni on viime aikoina noussut tärkeäksi juurikin tuo luomu ja ylipäänsä ruuan puhtaus, merkitsee minulle paljon myös palvelu. Ja tässä kuluneen viikon sisälläkin kun nyt olen tässä Onnissa vieraillut kahdesti niin molemmilla kerroilla on palvelu ollut erityisen miellyttävää.


Tässä Onnista haettua juustoa, jugurttia ja juustohepomakkaraa. Sekä Lifen ostokset!
Ja se pikaruoka... takuuvarmasti tuoretta ja hyvistä raaka-aineista tehtyjä välimeren lihapullia!

Ja vaikkei kauppahalli kauaa Kotkassa kestänytkään niin toivon, että nämä kaksi edellä mainittua kestävät! Itse ainakin meinaan käyttää molempia ja "äänestää" näiden ihanien liikkeiden olemassaolosta jaloillani!

2 kommenttia:

  1. Vanhan Sokoksen parkkipaikan kalakauppakin on aivan hyvä! Ja Karhulan torilla on toisinaan vanha pappa Haminasta myymässä kalaa, suoraan merestä myyntiin :) Kannattaa käydä niitäkin kokeilemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota olen joskus miettinyt sitä "Sokoksen kalakauppaa". Mutta tuosta Karhulan torilla käyvästä miehestä kuulen ensimmäistä kertaa, täytyykin jonain päivänä kokeilla olisiko hän paikalla. :)

      Poista