lauantai 21. syyskuuta 2013

Kaiken sen kiireen jälkeen!

Mukavaa lauantaita murmelit siellä kotisohvilla! ;)

Kaksi viimeistä viikkoa ovat olleet, noh, sanoisinko kiireisiä! Ja stressaavia. 5 päivää töitä + 2 päivää koulua + 5päivää töitä... tämä 12 päivää sisälsi kaksi reissua Helsinkiin ja lukuisan määrän erilaisia tehtäviä ja tekemisiä sekä Tonin duunit Loviisassa ja hänen muutamat ylityötunnit. Stressitasot ovat olleet aikasen korkealla ja tuntu itsestäänkin, että olen ollut melkoinen ärripurri. Yhtenä iltana päivitin sekä faceen että instagramiin seuraavan lauseen : "Joskus saattaa ketuttaa, potuttaa, hatuttaa tai vaikka vähän väsyttää mut ei se silti tarkota ettenkö olis positiivinen ja iloinen ihminen tai nauttis elämästä..." Tuo on NIIN kuvannut mun olotilaa tässä kuluneina viikkoina. MUTTA nyt helpottaa (ainakin osittain) ja tämä viikonloppu ja kahden päivän vapaa tuli enemmän kuin tarpeeseen. Olen mie ehtinyt vähän tässä onneksi kuntoilemaankin... ilman noita muutamia henkireikiä olisin varmaan ihan romuna jo. Zumbassa hetkutin taas menemään kiitettävien reilun 1000kalorin edestä (mitähän mie sielä oikeesti teen, kun kulutus on tuota luokkaa???). Kävin myös testaamassa bodyblancen uuden ohjelman ja se on I.H.A.N.A! Odotan sitä hetkeä kun muutaman kerran käytyä osaa ohjelman jo niin hyvin ettei sitä tarvitse kaiken aikaa miettiä vaan voi antaa sen ihanan flown viedä. Tulevana sunnuntaina elikkäs siis huomenna olen menossa vihdoin ja viimein testaamaan bodyjamin tämän uuden ohjelman... Kuinka intona ihminen voi odottaa tuollaistakin?!?! Lisäksi mulla on ollut ihan huikea kaipuu taas tanssimaan, joten ilmottauduin meidän Tanssistudio Moven viikonloppukurssille...mikä alkaa VASTA kahden viikon päästä ja en tiedä miten jaksan odottaa sinne asti!!! ;)

Zumban jälkeen...

Sisäisesti olen yrittänyt ravita itseäni kunnolla ja hyvin tämän kaiken kiireen ja stressin keskellä. Eilen kävin Life:n myymälästä hakemassa lapsille lisää d-vitamiinia ja minulle sekä Tonille lisäksi monivitamiineja. Ostin Solgarin tuotteen, koska olen kuullut siitä hyvää ja nyt mukaan lähti Formula VM75 tabletit. Onhan nuo tuotteet hinnallisesti kalliimpia kuin monet muut vitamiinilisät, mutta toisaalta haluan tietää mitä ostan ja saada hyvää ja laadukasta tavaraa. Jos pystyn luottamaan siihen, että vitamiinit oikeasti imeytyvät ja tekevät sen mitä niiden pitääkin maksan mielelläni niistä hiukan enemmän kuin tuotteesta mistä en ole ihan varma. Ja kertoohan tuo tabletin värikin jo jotain... ;) 


Ruokina meillä on viime aikoina suosittu pitkälti nopeasti tehtävää kanaa tai sitten toisaalta pitkään uunissa haudutettuja juttuja. Sellaisia ruokia mitkä on myöhemmin helppo ottaa mukaan ja nopea lämmittää. Kun on kaiken aikaa menossa on juuri nopeat ruuat parhaita. Toki nuo uuniruuat vaativat aikaa siellä uunissa, mutta valmistuvat toisaalta lähes kuin itsekseen. Uuni miedolle lämmölle ja 2-3tunnin päästä ruoka on ihanan hautunutta ja välissä olet itse ehtinyt tehdä jo vaikka mitä. Mm. porkkana-bataatti-linssi-kanapataa olen tällä viikolla nauttinut muutamaankin kertaan ja voin sanoa, että makuhermojen lisäksi sielu on tykännyt näistä mieltä parantavista syksy-ruuista. :) Pienestä sitä voi ihmisen mieli tulla tyytyväiseksi!

No se näyttää mössöltä, mutta on HERKULLISTA!

Kaiken tämän hässäkän jälkeen tänä aamuna ei ole ollut kiire mihinkään. Toni lähti jo kahdeksan aikaa mun isoveljen kanssa Helsinkiin ja tulee kotio joskus iltapäivällä varmastikin... pojat lähtivät katsomaan sen vielä Heurekassa olevan Body Worlds näyttelyn nyt kun se tosiaan sielä vielä viimeistä viikkoa on. Ja minä puolestani taidan kaapata kohta lapset autoon ja lähteä ruokaostoksille pikkukauppoihin, eilinen cittarin reissu kun ei välttämättä kartuttanut meidän ruokakaappeihin ihan kaikkea mitä olisin halunnut... ajatuksena tänään hakea rannasta kalaa jne. Vaikkei meillä sitä Anton&Antonia ole niin on meillä täällä Kotkassakin paljon hyviä juttuja... ;)


Äiti on vähän vieläkin väsynyt, mutta ei annetan sen haitata... hitaasti ja rauhallisesti tähän päivään. Taidanpa jopa käydä kukkakaupassa ja siivota tänään... mikään ei ole niin ihanaa kuin puhdas koti, tuoreet kauniit kukat ja muutama kynttilä. Kyllä tuolla reseptillä pitäisi stressin kaikota. :)

Mukavaa lauantaita teille kaikille! Olkaa itsellenne armollisia ja hemmotelkaa hieman itseänne. Ja muistakaa toki myös pitää läheisistänne huolta! <3

2 kommenttia:

  1. Nyt oot kyllä kiireettömyyden ja hemmottelun ansainnut <3 Hitsit kun harmittaa kun miulla on jääny blogien kommentointi tosi vähälle viimeaikoina :( Tiedät silti, että oot paljon miun mielessä - ja onneksi on esim. tuo Ig missä pystyy "tykkäilemään" vähän reaaliaikaisemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 No niin on mullakin jäänyt kommentointi lähes täysin! Paitsi tosiaan Ig.ssa, onneksi on edes se! Oot täälläkin paljon mielessä! :)

      Poista