keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Jälleen yksi syy miksi olisi ihana asua pääkaupungissamme!

Olin taas viime viikonloppuna Helsingissä opiskelujen parissa. Lauantaina suuntasimme ryhmämme kanssa tutustumaan Anton & Anton nimiseen liikkeeseen. Etukäteen en juurikaan tiennyt kaupasta mitään, joten avoimin mielin suuntasin kohti kyseistä ruokakauppaa.Ja mihin minä sitten päädyinkään? Kuin toiseen maailmaan ja silti kuin olisin tullut kotiin. Liike oli I.H.A.N.A! Pyörin kuin lapsi karkkikaupassa, enkä tiennyt kuinka monen osaan olisin voinut ratketa, koska kaikki tuotteet kutsuivat minua luokseen. Anton & Anton oli kuin vastaus minun kaikkiin tarpeisiini... ruokakauppa missä laatu ja asiakaspalvelu ovat pääasiassa. Ruokakauppa, jossa kaikki työntekijät tietävät mitä heiltä löytyy. Ruokaa, joka tulee läheltä tai hieman kauempaa, mutta joka on aina joko luomusertifioitua tai tuotu kotimaisilta pientiloilta. Ruokaa, josta tiedät, mistä se on ja ylipäänsä MITÄ se on.

Ja millaista palvelua Anton & Anton tarjoaa!!! Meitä vastassa oli Petra Pusa, joka toimii Töölön myymälän myymäläpäällikkönä sekä henkilöstöpäällikkönä. Petran suhtautuminen ruokaan ja heidän liikkeeseen oli mieletön. Se millä tavalla ihminen voi puhua ruuasta ja sen laadusta, kuinka intohimoisesti hän tähän asiaan suhtautuu, oli jotain aivan sanoinkuvaamatonta. Tässä jos missä oli ihminen, joka sai minutkin hiljaiseksi. Tuollaista intohimoa ja paloa ylipäänsä mitään asiaa kohtaan näkee nykyään aivan liian harvoin. Minulla kulki kylmät väreet pitkin selkäpiitä ja kyyneleet nousivat silmiin, kun kuuntelin Petraa... ja hän puhui "vain" ruuasta.


Petra Pusa työssään

Liike vei siis heti minun sydämeni... Katsokaa nyt vaikka itse miten ihanalta siellä kaikki näyttää!
Tuoretiski on kaupan sydän.
Liikkeen ihanuus yllätti minut täysin, mutta niin yllätti sekin, että A&A tarjoaa myös valmista ruokaa. Mutta ei valmisruokaa... valmiiksi tehty ruoka on laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua ja tarkasti valikoitua. Saat siis noudettua liikkeestä itsellesi nopeasti vaikka lounaan, jonka alkuperästä ja laadukkuudesta voit olla varma. Eikä sinun tarvitse enää sortua huonoihin valmisaterioihin. Niin ja pikkubonuksena voit napata mukaasi samalla vaikka leivoksen tai levyn raakasuklaata! ;)Ainoa asia, mistä voisin antaa rakentavaa palautettu A&A:n kohdalla on se, että ruokakauppa on Helsingissä kun minä olen Kotkassa... ;)

4 kommenttia:

 1. Niin ja juuri meni Kotkan kauppahalli konkurssiin.. Olisiko sinne mahtunut yksi tällainen yrittäjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, oikein harmittaa kun tämäkin ihanuus meiltä sitten lähtee. :/

   Poista
 2. Nam miten hienon näköinen kauppa.

  VastaaPoista