torstai 4. huhtikuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä!

Pari viimistä päivää ovat menneet kuin siivillä. Kotona kotihommia, koulujuttuja ja ulkoilua, töissä sitten töitä... Heh! Olen yrittänyt saada unta kunnolla ja kadottaa samalla aika pahaksi tummuneita silmänalusia ja siinä olen hivenen onnistunutkin. Tiistaina kävin pitämässä tanssitunnin ja eilen jäin töiden jälkeen vetäsemään vielä salitreenin. Salilla oli taas NIIN ihana olla pitkästä aikaa ja kotiin tultuani sanoin Tonillekin, että olo oli kyllä taas mielettömän hyvä. Tuntumaa otettiin tällä kertaa kropan yläosastoon. Olkapäissä olen hieman havainnut edistystä... en tiedä huomaako sitä muut, saattaa toki olla että näen harhojakin. ;) Ehkä edistys tuntuu eniten siinä, että pystyn tekemään puhtaita sarjoja taas vähän isommilla painoilla. Mutta alleille täytyis kyllä antaa nyt kyytiä!!!

1.3 ja 3.4

Ruokailuja olen taas alkant järkeistämään ihan tosissaan. Ensin ajattelin, että pitäisin taas ruokapäiväkirjaakin, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että ainakaan tällä viikolla en sitä tee ettei stressitekijät nouse yhtään tästä isommiksi. Eiköhän nämä työkuviot ja koulun aloitus riitä tälle viikolla, keskityn siihen ruokapäiväkirjaan sitten ensi viikolla. Tämä ei kuitenkaan siis tarkoita sitä ettenkö tarkkailisi syömisiäni ja miettisi mitä ravintoa suuhuni laitan, vaan lähinnä sitä etten kirjaa niitä ylös. Haluan kuitenkin tehdä sen ruokapäiväkirjankin niin huolella, että se vie aikaa, joka nyt tosiaan on kortilla. Ja KOSKA se aika on kortilla niin tästäkin kirjoituksesta tuli tälläinen tynkä-pätkä... tiedättepähän ainakin, että elossa ollaan. 


Eilisen illan iltapala työpäivän ja salitreenin jälkeen.

Tämän aamun puuro-härdelli... ja ehkä pannullinen kahvia kyytipojaksi!
Viikonloppu tosiaan menee Helsingissä, lauantaina aamusta lähden sinne, vietän päivän koulussa ja illansuussa näen ystävääni keskustassa sekä saan häneltä majapaikan yöksi. Sunnuntaina suuntaan taasen koululle ja sieltä sitten illansuussa ajelen kotiin. Saas nähdä kuinka kova koti-ikävä (etenkin noita mun kaikkia poikia kohtaan) tulee.

Kuinkas teillä on viikko sujunut? Ja onkos minkälaisia suunnitelmia viikonlopuksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti