torstai 4. huhtikuuta 2013

Illan viimeinen...

Pieni oivallus, se hetki kun ymmärrät olevasi onnellinen... kaikesta muusta huolimatta ja pienistä heilahduksista välittämättä onnellinen ja tyytyväinen... Kun valitsee oikein ihan pienissäkin asioissa... Se voi olla työpäivän päätteksi valittu iltalenkki kävellen kotiin... Ihan pieniä ja lähes mitättömiä hetkiä, jolloin tiedät olevasi oikealla tiellä.


Mun äskeinen facebook päivitys:
kaikesta siitä "etkö sie enää muuta tee kun laihduta"-höpinästä huolimatta olen erittäin tyytyväinen nykyiseen elämääni! Vielä tähän päälle uusi mukava työ sekä jo hetken salaa haaveilemani opiskelu, niin ei voi (anteeksi vaan kaikille) sanoa muuta kun, että ei tämä elämä mua ihan niin huonosti kohtelekkaan. :) Ai, miten niin ehdin miettiä syntyjä syviä iltalenkillä...
 Mukavaa loppuviikkoa muruset! Nauttikaa hetkistä, ihan niistä pienimmistäkin!

4 kommenttia:

 1. <3 Ihana Tea, oikein oivallettu! Tuosta vain anteeksipyytely pois, niin tykkään ihan täysillä :)

  Hyvää viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo anteeks pyytely ihan vaan siitä syystä, että kun kaikkialta saa lukea niistä facebookin ärsyttävimmät stereotypiat-jutuista, niin eiks tollanen yltiöpositiivinen liikunnasta ja elämäntavastaan kertova henkilö ole just yks niistä! ;)

   Ja hei, vähän muutti viime yö tätä ajatusta väsyneemmäksi, mutta onnellisuus kyllä säilyi! <3

   Poista
 2. Niin sitä pitää ajatella, onni löytyy ympäriltä. Sitä pitäisi useammin pysähtyä ajattelemaan. Sitten asiasta toiseen, mistä tuo kiva raidallinen kaulaliina on? Onko Stockalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. :)

   Ja huivi on Piecesin, ostettu jo jokunen vuosi sitten Vilasta.

   Poista