maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen

Mulla on tänään pienehköä sunnuntai-ahdistusta havaittavissa vaikka onkin maanantai. Viikonloppu ja vapaat ovat menneet TAAS ihan hurjalla vauhdilla. Tuleva viikko tulee olemaan super-kiireinen ja jännä! 

Maanantai-olotilaa...

Tahtoisin kovasti sanoa tämän kappaleen lopussa: Aprillia! mutta sitä en voi tehdä. Olen laiskotellut... ja syönyt... ja juonut jopa alkoholia tässä pääsiäisenä, käväisin jopa baarissa (josta lähdin kotiin n.1.30 kun en meinannut enää jaksaa pitää silmiä auki, mutta silti aikamoinen saavutus sinänsä). Liikuntaa on tullut aivan minimaalisesti ja ruokaa aivan tajuttoman paljon... Joo! Ei ihan mennyt tää lomailu niinkun olin suunnitellut, mutta eihän sille enää jälkikäteen minkään tee. Aivot ja mieli puolestaan ovat saaneet tuulettua... olen tavannut sukulaisia ja ystäviä muutaman päivän aikana varmasti enemmän kuin koko maaliskuuna yhteensä. Näiden voimilla meinasin jaksaa tulevat viikot, kunnes taas heittäydyn vapaalle ja juhlistan omaa vanhentumistani. Joten vaikka en ole liikkunut riittävästi sekä olen syönyt ihan mitä sattuu ja vaaka päätti (osittain varmasti nesteistä ja menkoista johtuen) näyttää tänään AIVAN MIELETTÖMIÄ lukuja (79,5kg!!!) niin siltikin olen levännyt ja mieli on saanut paljon ravintoa näinä vapaina.

Missä välissä musta tuli tämän kokoinen???


Olen kuitenkin ehtinyt tässä vapaiden aikana miettimään tätä mun nykyistä tapaa elää ja vertailla sitä jokusen vuoden takaiseen. Tämä tämän hetkinen olotila, turvonneine vatsoineen ja kaikkineen on se olotila, mikä mulla oli silloin pääsääntöisesti kaiken aikaa päällä. Siihen huonoon ja vetämättömään oloon kun vielä lisätään ne kaikki liikakilot mitä silloin oli huomattavasti enemmän kuin nykyään, niin en oikeasti enää yhtään ihmettele miksen voinut hyvin. Jo yksi viikonloppu tälläistä elämää saa olon niin epämukavaksi, että en kyllä vaihtaisi oloani mistään hinnasta tälläiseen ihan täyspäiväisesti. Toki tälläinen irtiotto kaikesta on varmasti meille kaikille joskus omiaan ja tuttua, eikä yhden kerran kuuluisikaan vaikuttaa koko olemiseen. Näiden hetkien tulisi kuitenkin muistuttaa meille siitä, miten hyvin voimme normaalisti. Ainakin itselleni tämä oli taas sellainen herätys. Ehkä juuri tämä olo oli se mikä mut aikoinaan herätti siihen todellisuuteen, että jotain on tehtävä. Tämä viikonloppu kyllä taas muistutti mulle siitä, kuinka onnellinen ja tyytyväinen olenkaan nykyiseen olotilaan ja kuinka paljon mielummin elän näin. Jopa nuo edellä olevat kaksi verkkari-kuvaa näyttävät mielestäni paljon siedettävämmiltä kuin ne kuvat minusta 100kiloisena.

Kuten jo alussa sanoin tulee tämä viikko olemaan kiireinen ja jännä. Viikko on työn ja treenin täyteinen ja lauantaina alkaakin sitten opiskelut. HUI! Tässä on pikkuhiljaa alkanut nousta sellainen innostuneen odottavainen jännitys. Ja äsken en enää malttanut mieltäni vaan kasailin itselleni kansioon hieman papereita ja muovitaskuja! ;) Ai kuka on innoissaan? Siellä jo ensimmäinen tehtävä odottelisi tekijäänsä, joten taidampa kohta paneutua sen ääreen. 

 Mukavaa viikkoa teille sinne ruudun toisella puolelle! Toivottavasti jo seuraavassa postauksessa pääsen jakamaan teidän kanssa kivoja treenikuulumisia!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa viikkoa sinnekin! Tsemppiä opiskelun alkuun, oi miten kivaa! :)
    Jos yhtään lohduttaa, täälläkin venyi herkkupäivä kyllä useamman päivän mittaiseksi. Tänään vielä "sain" syödä vähän herkkuja, huomisesta palataan kunnolla ruotuun! :))
    Ihan samoilla fiiliksillä täällä senkin suhteen, että olotila, mikä herkuttelusta tulee, ei ole sellainen, minkä itselleen useammin/ pysyvämmin haluaa. Ei todellakaan. Siispä loput suklaamunat muksujen suihin ja zumbaamaan ja jumppaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko onkin mennyt tähän asti ihan siivillä. Innolla ja aika kovalla jännityksellä odottelen tuota viikonloppua jo. Mutta enköhän mie siitä selviä.

      Tuo on kyllä niin ihana tunne, huomata itsessään se että olo menee aika nopeasti huonoksi herkuttelujen takia. Se olitila kummati motivoi palaamaan aina nopeammin ja nopeammin ruotuun. :)

      Poista