tiistai 23. huhtikuuta 2013

Syntymäpäivät!

Viikonloppu oli ja meni, vierähti tosi nopsaan juhliessa. Kemut oli mukavat ja vaikka sunnuntaina väsytti NIIN vietävästi niin silti mieli oli iloinen! Julkaisukelpoisia kuvia juhlista ei juurikaan ole, mutta tässä muutama otos nyt kuitenkin... ;)

Mun lookki
Äidiltä saadut ruusut <3
Jääkaapin täydeltä Jell-o Shotteja
 Juu, että sellanen lauantai... Nyt on taas juhlat juhlittu vähäksi aikaa!

Mutta siis se mistä halusin teille kertoa on muutamat lahjat! Saatiin toki Tonin kanssa yhteisinä lahjoina mm. kattilan (Tonilla on siis syntymäpäivät nyt tulevana perjantaina, mutta hän ei ihan vielä täytä pyöreitä) ja muutamia muita tuollaisia tarpeellisia ja ihania lahjoja. Mutta sitten tosiaan tähän nykyiseen elämäntapaan liittyen tuli muutamia lahjoja myös. Tonihan hankki mulle lahjaksi sen jo aiemmin esitellyn SpiBeltin... ja mun äiti antoi mulle lahjakortin urheiluliikkeeseen, jonka avustuksella vihdoin ja viimein hain eilen itselleni ne juoksulenkkarit!

Muutamia merkkejä ja malleja soviteltuani päädyin näihin Asicseihin... olivat omaan jalkaani mukavan tuntuiset, pohja oli sen tuntuinen että rullaa kivasti ja toki näin juoksuharrastuksen alussa tahdoin myös aika tukevan tuntuman, että nilkat ja muut pysyy perässä. Tänään illalla nää pääsee ekan kerran tositoimiin...

Näiden lisäksi minä sain mukavan summan rahaa, joka pitää käyttä itsensä hemmotteluun... ja sitten saatiin isolta ystäväporukalta yhteinen lahjus, joka pääsi kyllä yllättämään meidät molemmat sankarit ihan täysin!


Äiti ja isi siis lähtee jossain kohtaa kahdestaan viikonlopuksi lomalle!!!!!!!! Flamingoon polskuttelemaan ja rentoutumaan... ja joko mainitsin että KAHDESTAAN! Ajankohta on vain vielä auki, se kun vaatii vähän suunnittelua! ;)

Sunnuntaina iltana vielä päiviteltiin Tonin kanssa sitä kuinka ihania ystäviä ja sukulaisia meillä onkaan, eikä sitä todellakaan pelkästään nämä lahjukset kerro! Eli meidän syntymäpäivät olivat erittäin onnistuneet, mutta nyt voidaan taas keskittyä tähän normaaliin arkeen ja nauttia näistä iloisista yllätyksistä vielä pitkään! :D

Sankarit oli sunnuntaina aika väsyneitä! ;)

4 kommenttia:

  1. Oho, onneksi olkoon! Mulla oli kolmekymppiset kuukausi sitten ja itsekin hämmästelin miten paljon loistavia lahjoja sain. Ja olihan ne juhlatkin mahtavat. Pitäisköhän täyttää 30 taas ens keväänä?

    Tutun näköiset tossut, onko noi samat Gel Nimbus-14 jotka itse ostin 30v-lahjakortilla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onnea sinnekin suunnalle! :D Ja mie kans mietin et tälleenhän vois täyttää joka vuosi...

      Nää mun kengät on Gel Equation 6-mallit. :)

      Poista
  2. Ihania lahjoja! Kivaa, että saatte tosiaan nautiskella niistä vielä varsinaisten juhlien jälkeenkin :)

    ps. Näytät taas kerran todella hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu elämyksiä ja tarpeellisia asioita, parhaimpia lahjoja siis. :)

      Ja kiitos. :)

      Poista