keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Bad Karma!

Eilen illalla lähdin töistä ja olin ihan intona siit tosiasiasta, että kotona odottivat uudet lenkkarit ja juoksulenkki! Astuin ovesta ulos ja totesin, että vettä satoi, kuin... Noh jääköön tämä vertauskuva sanomatta! Ja kyllä, tiedän ettei meitä ihmisiä ole tehty sokerista ja vesisateessa on varmasti kiva juosta... mutta en tahtonut lähteä tekemään ensimmäistä juoksulenkkiäni sateeseen ja noin, joten jätin siis lenkin suosiolla väliin!



Tänään aamupäivällä sitten vein vanhemman pienen miehen kerhoon ja kaappasin nuorimmaisen rattaisiin ja lähdin lenkille, uudet lenkkarit jalassa, mutta nyt vain kävellen, koska meidän pojun rattaita ei tosiaankaan ole tarkoitettu juoksua varten. Ensimmäiset 20 minuuttia sujui ihanasti ja lenkkaritkin tuntuivat TODELLA hyviltä, mutta mitäs sitten sattuikaan...


RENGASRIKKO!!! Yks kaks pyörä tipahti irti ja pikkiriikkiset osat vierivät pitkin katua... Mie sitten näppäränä tyttönä soitin miehelle, et millaisia osia sielä ylipäänsä pitäis olla ja todettiin, että joku pikkunen osa puuttuu. Arvatkaas vaan löysinkö sitä sitten? Ja voitte sitten arvata, että takasin kotiin käännyttiin ja yllättävän pitkältä tuntui matka vaunujen yhtä kulmaa kannatellen... Noh tulipahan tehtyä pienimuotoinen käsitreeni siinä sitten samalla! ;)

Että sillälailla täällä! Mietin vain, että mikäköhän karma muhun tosiaan nyt on iskenyt??? Uskallankohan huomena edes salille mennä??? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti