maanantai 22. huhtikuuta 2013

HAASTEITA!

KOSKA mie jotenkin rakastan näitä tälläsiä haasteita niin täältä taas tulee... Ja kysymyksiin on aina kiva vastailla, niistä saattaa itsekin löytää jotain ihan uutta asiaa tai pohittavaa. :)

Phoenix haastoi mut tähän 11 kohdan juttuun, mihin olen kyllä joskus vastaillutkin, mutta toki nyt on uudet kysymykset... keksinköhän 11 uutta juttua itsestäni... :D Niin ja haastetta en nyt jaa eteenpäin, tuntuu, että tämä on jo aika monella ollutkin.

OHJEET
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Haastetun pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Haastetun pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Haastetun pitää kertoa, kenet hän on haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa minusta

1. En vielä muutama hetki sitten ymmärtänyt miten joku voi tykätä väreistä pinkki tai vaaleanpunainen... Nyt kietoisin itseni ja kotini niihin ihan miten päin tahansa...
2. Olen kenkäfriikki... tälläkin hetkellä haaveilen ainakin kaksista tennareista ja muutamista uusista koroista.
3. Olen "iskenyt" mieheni kertomalla hänelle, että hänellä oli rumat kengät jalassa.
4. Rakastan rauhallisia aamuja.
5. Loppukesän hämärät, mutta lämpimät illat ovat parhautta.
6. Tahtoisin joskus oppia kiipeämään köyttä pitkin jonkun liikkasalin kattoon.
7. Edellinen kohta ei todennäköisesti mitenkään päin onnistuisi sillä omaan ihan hirvittävän korkeanpaikankammon.
8. Osa mun sydämestä on jäänyt Pariisiin, etenkin Montmartren kukkulalle. Olen käynyt Pariisissa 3 tai 4 kertaa.
9. Olen vasta laihtumisen myötä alkanut löytää itsestäni sellaisia naisellisia juttuja... sitä ennen ajattelin itsekin olevani hyvä jätkä.
10. Mie pidän itseäni jotenkin aikaansaamattomana... tuntuu että harkitsen joitakin asioita ja niiden toteuttamista aivan liian kauan...
11. Pidän tuota edellistä piirrettä ihan tyhmänä niin itsessäni kuin muissakin ihmisisssä.
Montmartre, kuva Googlesta, koska kaikki omat kuvat ovat "oikeina" valokuvina, enkä nyt jaksa niitä skannailla...

 11 kysymystä haastamilleni bloggaajille
1. Ketä julkisuuden hahmoa ihailet?

- Ööö, nyt on paha! En oikeastaan ketään jos ihan totta puhutaan. Toki on mm. sellaisia naisartisteja, joita arvostan sen takia, että he uskaltavat olla juuri sen kokoisia tai näköisiä kun ovat.

2. Mikä on lempiliikkeesi salilla? Miksi? Jos et käy salilla, ehkä joku kotitreeniliike tai kouluajoilta tuttu liike?

- en kyllä osaa sanoa yhtä tähän... viime aikoina olen jotenkin taas ihastunut ylipäänsä hartia ja käsitreeniin, mutta yhtä yksittäistä liikettä en tosiaan osaa nimetä. Tylsä minä... ;)

3. Mistä ruumiinosastasi pidät eniten? Miksi?

- Olkapää-hartialinjastosta, koska siinä näen erityisen kivasti edistymistä ja muutosta. Mun mielestä solisluut on todella kauniit ja nyt olen saanut niitä itseltänikin esiin.

4. Mikä ruumiinosaa sinun on vaikeinta kehittää?

- Reidet ja lantio... Nää on tosin varmati monen muunkin se vaikein kohta. Mulla näihin on kertynyt ehkä eniten ylimäärästä, joten toki niissä on myös paljon kehitettävää.

5. Kuvaatko itseäsi treenatessasi? Jos kyllä, kuvaatko itse vai kuvaako joku muu?

- Harvemmin ja yleensä jos kuvia tulee salilta niin ne ovat mun miehen ottamia.

6. Kuuluuko palautusjuoma tai latari ruokavalioosi?

- Palautusjuomana veteen sekoitettua heraproteiinia, ei muuta.

7. Lempiliikuntalajisi? Vain yksi. Tai suosituimmuusjärjestyksessä.

- tanssi ja sen jälkeen kuntosalitreeni, tai ehkä nää alkaa menemään jo aika samoihin, ovat niin erilaisia ja näiden kahden vaikutus on niin erilainen, plus että ovathan nuo liikuntamuotoina oikeastaan kuin yö ja päivä!

8. Käytkö hierojalla tai muissa kehoterapiossa?

- hierojalla kylläkin, säännöllisen epäsäännöllisesti nykyisin.

9. Oletko koskaan loukkaantunut pahasti urheillessa?

- en, onneksi!

10. Onko sinulla selkeät tavoitteet liikkumisellesi?

- kyllä luulisin... muutaman kilon karistus on vielä mielessä ja etenkin kropan kiinteytys. Toki liikunnalla on myös mieltä piristävä ja kohottava vaikutus, joten onhan sekin tavoite omalla tavallaan.

11. Oletko koskaan laihduttanut Painonvartijoissa tai Fit Farmin, Body Campin tai muilla vastaavilla dieeteillä?

- en, joskus olen harkinnut Painonvartijoiden pistelasku-juttua, mutta en sitten kuitenkaan lähtenyt siihen hommaan mukaan.

Sunnuntaina

Toisen haasteen mulle tiputti Monna. Eli viisi liikunta-aiheista kysymystä ja minun vastaukseni niihin:

1. Onko liikunta kuulunut aina elmääsi? Jos ei, niin miksi?
- Aloitin tanssin harrastamisen 12 vuotiaana ja siitä lähtien liikunta on ollut siinä mielessä matkassa mukana. Joskus olen innostunut salilla käymisestä tai ryhmäliikuntatunneista, mutta vasta viimisten 5vuoden aikana liikunta on ollut yhä enenevissä määrin mulle tärkeää. Oikeastaan viime vuosi oli se milloin sain todellisen herätyksen siihen, että tarvitsen liikuntaa. Syy siihen miksei liikunta ole joskus ollut mun elämässä on varmaankin vain se etten ole löytänyt itselleni sopivia lajeja tai juttuja ja toki myönnettävähän se on, että osittain syy on ihan vaan laiskuudessa sekä siinä ajattelumallissa ettei "niin iso ihminen voi liikkua tai harrastaa mitään ja vielä nauttia siitä".

2. Suurin motivaattorisi liikunnan kanssa? (asia, tavoite tai joku henkilö)

- Oikastaan se kokonaisvaltainen hyvä olo, minkä siitä saan. Toki omat saavutukset motivoi, mutta pääasiassa tuo hyvinvointi.

3. Mitkä hetket tai asiat tekee treeniin lähtemisen haastavaksi? Vai onko sellaisia?

- Aikataulutus toisinaan luo ongelmia, eli vahtiiko mies vai minä lapsia tai viedäänkö heidät lapsiparkkiin salille (sekään ei ole joka päivä mahdollista), treenaako mies nyt ja minä sitten kohta vai miten kaikki palaset loksautellaan paikoilleen... lisäksi joskus näin äitinä mieleen hiipii sellainen kuin huono omatunto siitä ettei vietä aikaa lasten kanssa vaan käyttää jonkun tietyn ajan itseensä. Näinä hetkinä yritän ajatella, että kun saan sen pienen hetken itselleni niin jaksan taas olla parempi äiti mun lapsille.

4. Paras herkkusi?

- olen ihan mieletön suklaaholisti... mutta yritän toki hillitä itseäni tämän asian kanssa. ;) 

Eilen EN hillinnyt! ;)

 5. Pahin pelkosi liittyen omaan vartaloosi?
- Enää nykyisin en pelkää sitä, että repsahtaisin niin pahasti että lihoisin kaikki kadotetut kilot takaisin. Ehkä nykyään pelkään sitä, että joku paikka menisi rikki tai sairastuisin jotenkin niin etten pystyisi enää liikkumaan näillä minulle mieluisilla tavoilla... en osaa ajatella miten tälläisestä pääsisi yli, mutta uskon kuitenkin siihen, että jos jotain tälläistä tapahtuu on sen tarkoitettu tapahtuvan ja että jaksan silloin etsiä ja löytää uusia juttuja elämääni. 


Sellaisia juttuja tällä kertaa... Mulla olis tuloillaan postaus meidän ihan huippuhienoista synttärilahjoista, mutta siitä sitten toiste! Mukavaa alkanutta viikkoa, sehän paistaa aurinko ja kesä saapuu kohinalla!

2 kommenttia:

  1. "1. En vielä muutama hetki sitten ymmärtänyt miten joku voi tykätä väreistä pinkki tai vaaleanpunainen... Nyt kietoisin itseni ja kotini niihin ihan miten päin tahansa..."

    :D Way to go, Tea! ;)

    VastaaPoista