perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pikaiset kuulumiset

Viikko on vierähtänyt hurjalla vauhdilla... Pää on NIIN täynnä erilaista informaatiota töiden osalta, että pari vapaapäivää tuli ihan tarpeeseen. Tänään saanee rentoilla juhlien merkeissä, huomena muutama asiakas ja sitten onkin sunnuntai sekä maanantai vapaata taas. Ihana ihana pikku-loma. Josko sitä ehtisi nauttia noista aurinkoisista keleistäkin paljon enemmän kuin mitä nyt on ehtinyt. 

Tällästä maisteltiin Huumalla keskiviikkona, kaksi mun intohimoa yhdistyy- sali ja kakkujen teko!

Normaali viikko siis takana. Himpun verran on liikuntasuunnitelmaa muuteltu mun osalta ja nyt viikkoon sisältyy kaksi kävelylenkkiä sekä yksi juoksulenkki, kaksi kuntosalitreeniä, yksi bodyjam-tunti sekä se oman tanssitunnin pito. Näillä ainakin kokeillaan nyt muutama viikko. Josko tälläinen pieni ja helposti toteutettavissa oleva muutos saisi taas motivaation ja innostuksen nousemaan huippuunsa. Jotenkin kun tuntuu, että tässä kevään korvilla on ollut niin paljon muuta ajateltavaa ettei nämä treeni-asiat ole olleet ajatusten kärkipäässä... ja motivaatiokin tätä asiaa kohtaan on ollut hukassa. Josko siis tämä saisi ajatukset taas uusiin tuuliin. Ihan mielettömästi himottaisi päästä jo kokeileemaan juoksua tuonne ulos, mutta mulla ei vieläkään ole niitä juoksulenkkareita ja jos ihan totta puhutaan niin en tiedä koska sellaisia edes raaskin lähteä ostamaan, nyt kun on alkanut ne koulun maksut jo pyörimään (joo, ei ole ihan halpaa se homma). Tottakai tässä keväällä täytyisi lapsillekin saada ostettua hieman uusia juttuja, mm. kenkiä ja muuta TARPEELLISTA... ei ole lasten vaatteetkaan ihan meinaan halpoja. Joten äiti karsii taasen omia halujaan, niin se vaan menee. Että sellanen avautuminen siitä sitten... ;)



Tuossa ^^^^ kuvassa tämän hetkinen kunto... räjähtänyt ja pöhöttynyt. Tarttis saada jonkinlainen tasapaino tähän elämään. Kohta räjähtää vielä päälle opiskelut, joten nyt onkin ihana hieman rauhoittua tämän viikonlopun aikana ja ladata akkuja.  Kohta alan valmistautumaan tätini 50-kymppisille ja illalla menen muutaman mukavan naisen kanssa ulos syömään. Huomena olisi tarkoitus ilmaisestikin nähdä muutamaa rakkainta ystävää... ja sitten paljon sitä unta, ulkoilua ja pitäisihän tässä vähän salillekin ehtiä. ;) 

Tollasen ihanuus-takin kotiutin eilen töistä... mainostusta mainostusta! :)
Mukavaa viikonloppua ja PÄÄSIÄISTÄ kaikille teille!

4 kommenttia:

  1. Ihana takki ja herkullinen kaakku, =).

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Hahaa, aivan mahtava tuo kakku! :D Kyllä niillä Huumalla kelpaa, kun on siunlainen työkaveri ;)

    Uskaltaisinkohan toivottaa siulle ihan räjähtävän kivaa pääsiäistä! ;) Ihana Tea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuollasta salikakkua oon tahtonu jo vähän piempään kokeilla ja nyt tuli oivallinen tilaisuus. :D

      Toivotaan nyt ettei ihan räjähdetä, vaikka tällä hetkellä ravintolassa herkutellut ruuat melkein saakin mut räjähtämään! ;)

      <3

      Poista