torstai 11. huhtikuuta 2013

Keskellä viikkoa

Eilen oli iltasella jälleen töitä. Se on jännä juttu, kuinka joskus käy mielessä se ajatus, että "nyt ei jaksais lähteä", mutta sitten kun pääsee töihin niin siellä on aina tosi mukavaa ja ne tunnit vierähtävät aivan huimalla vauhdilla. Luulen, että tässä on vähän se sama asia kuin toisinaan liikkumaan lähtiessä, eli se itse lähteminen on se onglma, ei niinkään se varsinainen tekeminen. Mulla toki vaikuttaa vielä se, että olen ollut NIIN pitkään kotona, että töihin lähtö on vieläkin vähän "outo" juttu. Eilen tosiaan ehdin ajatella sen sekunnin, että voi kun ei... ja sitten tajusin, että oikeastaan tahdon! Jouduin vain jättämään aika kivat leikit lasten kanssa kesken, mutta aina ei vaan voi voittaa...


Eilen ennen töihin lähtöä herkuteltiin lasten kanssa pannareilla... tein niitä aika monessakin paikassa esillä olleita banaanisia proteiinipannareita. Tosin mie laitoin banaania ja kananmunia sekä n.0,5dl venhäjauhoja näihin meidän tämän kertaisiin, koska kananmunat loppu kesken ja taikina näytti musta just sellasen löysältä et niistä ei olis pannareita tullut millään. Päälle laitoin itselleni musikoita, pähkinävoita sekä vaniljaheralla maustettua luonnon jugurttia. Ja oli muuten herkkua! Lapsetkin vetivät ihan innoissaan näitä! 

Se näyttää ihan valtavalta, mutta lautanen on halkasijaltaan 17cm...
Töiden jälkeen menin sitten salille ja juoksumatolle... elämäni ensimmäinen 4km on nyt sitten juostu. Tästä meinasin alkaa pidentää matkaa pikkuhiljaa niin, että parin-kolmen viikon sisällä saisin vitosen täyteen ja sen jälkeen alan sitten pikkuhiljaa nopeuttaa vauhtia ja parantamaan sitä viiden kilsan aikaa. Heinäkuun lopulla olen luvannut juosta ton matkan ihan julkisesti. Juoksumaton päälle tein vielä vatsalihaksia ja siitä sitten solariumiin... tiedän, että tää on taas niitä "tunteita herättäviä asioita", mutta mie olen todennut sen keväisin itselleni hyväksi ratkaisuksi. Palan tositosi helposti ja näin pystyn kontrolloimaan sitä ettei mun iho kärvenny ensimmäisillä kunnollisilla aurinkokeleillä. Ja jos ihan totta puhutaan niin pikkusen ruskettunut iho näyttää terveemmältä, kunhan ei mene överiksi...


Olen tässä viimisten viikkojen aikana myös heittänyt hyvästit monelle lisäravinteelle. C-vitamiinit ja d-vitamiinit lähti kun kevät tuli ja totesin popsivani niitä ihan enemmänkin tavan takia... myös ilman sinkkiä ja kromia olen ollut, koska kynnet yms. alkaa näyttämään kevään myötä jo paranemisen merkkejä... ja makeanhimonkin olen saanut hyvin taltutettua ilman lisäravinteita. Tällä hetkellä menossa mukana enää Möllerin Tuplat, koska tiedän ettei meillä syödä tarpeeksi esim. kalaa (mikä on kyllä sääli) ja magnesium näiden mun levottomien ja kiskottavien jalkojen takia. Lisäksi tuo heraproteiini on säilynyt ruokavaliossa palautusjuomana sekä toisinaan just esim. jugurtin sekaan laitettuna. Vastaavasti olen pyrkinyt saamaan vitamiineja ja hivenaineita yms. lisäämällä entisestään marjojen syöntiä... ja tänäkin aamuna puurolautasta komensi ehdat mustikat!


Hitsit, "kohtahan" tässä pitää lähteä töihin ja vetäsemään siihen päälle viikon viiminen salitreeni... yläkroppaa luvassa. Sitten onkin enää lenkkeilyä, bodyjamia ja bodybalancea (sekä lepopäivä) luvassa tälle viikolla... Aika tehokasta sanoisinko!

6 kommenttia:

  1. On pakko kokeilla niitä banaani pannareita kun kaikki niitä on kehunut :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, meillä ainakin kaikki tykkäävät! :)

      Poista
  2. Luin "juoksumaton päällä tein vielä vatsalihaksia" ja ajattelin että mitä hittoa, mikäs juttu se tämä nyt on :D

    Onnea neljästä kilsasta! Mahtava tunne eikö kun tajuaa pystyvänsä tuollaiseen? Juoksu on siitä hassu juttu että jos jaksaa juosta neljä kilometriä niin jaksaa kyllä juosta vaikka kahdeksan kilometriä jne. Juoksukunto kasvaa hurjaa vauhtia kunhan vain jaksaa alussa edetä maltilla.

    Toi banaanipannarijuttu on nyt joka paikassa, pitää varmaan kokeilla viikonloppuna..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, katsos kun kerran on kaikena maailman uusia trendilajeja jne ni tää vois olla ihan uus juttu. :D

      Kiitos, nelonen tuntuu tosiaan hyvältä. Ja jotenkin odotan jo ihan innolla seuraavaa juoksukertaa, että saan kokeilla meniskö taas pikkusen enemmän... jos ei muuten niin edes sata metriä enemmän. :)

      Meillä tosiaan söi lapsetkin pannareita tosi mielellään, kun ei alkanut "kikkailla" millään proteiini-jutuilla.

      Poista
  3. Banaanipannareita tein itsekin eilen. Oli kyllä yllättävän hyviä, ehdottomasti teen uusiksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) Musta tuntuu että meillä tehdään niitä uudelleen jo tänä viikonloppuna...

      Poista