lauantai 13. huhtikuuta 2013

Yhdestä tulikin kaksi!

Ja nyt puhun lepopäivistä! Eilen oli siis se aivan suunnitellun mukaan lepopäivä ja tämän päivän lenkki jäi väliin kun tunsin olevani toisan lepopäivän tarpeessa. Tänään olen kuitenkin pitänyt pienen kehonhuollollisen aamun ennen töihin menoa. Ensin hieronta mikä sai selän ja hartioiden jumit kivasti aukeilemaan ja veren kulkemaan taas hivenen paremmin aivoihin asti. ;) Tämän jälkeen suuntasin tieni solariumiin ja siitä sitten vielä infrapunasaunaan rentoutumaan. Voitte kuvitella kuinka levollinen, mutta kuitenkin piristynyt mieli mulla oli tämän jälkeen ja muutaman asiakkaan "hoito" meni ihan kun ei olis töitä oikeastaan tehnytkään.


Eilen illalla sain päähänpiston tuunailla yhden teepaidan uuteen uskoon ja mun mielestä siitä tuli kiva... en kyllä tiedä osaanko sitä missään tilanteessa käyttää, mutta ehkä sitten kesällä. Niin ja tänään kokeilin hiuksiin vesiputouslettiä, kun ajattelin, että sellaisen voisi tehdä ensi viikonlopun omia juhlia ajatellen... Niin ajatelkaas, mulla on tasan 5päivää (plus tämä ilta) aikaa olla vielä "parikymppinen" ja sitten siirryn uusille kymmenyksille... rakkaan aviomieheni sanoin "neljännelle kymmenelle"! Mutta siis jokatapauksessa kuvia:

Juu, että sporttiliivit ja kaikkea... :DD

Arvatkaas vaan onnistuuko tää ens lauantaina????

Kohta ajattelin vielä raivata sohvan sivuun ja venytellä oikein kunnolla... ja sitten taidan kömpiä sohvan syleilyyn hetkeksi. Huomena luvassa ravitsemustieteen lukemista sekä kuntoilua, saas nähdä kuinka mun käy bodyjam+bodybalance yhdistelmän jälkeen. ;)

Mukavata lauantai-iltaa kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

  1. Kyllä, ihan ehdottomasti tuo paita käyttöön! Tosi kiva, ja kiitos uudesta tuunailuideasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se varmaan käyttöön pääsee, kunhan tulee lämpösemmät kelit ja pystyy "näyttämään" paidan jujun, eikä siihen tarvitse laittaa mitään neuletta tms. päälle. :)

      Poista