perjantai 5. huhtikuuta 2013

Edelleen onnellinen, mutta hyvin hyvin väsynyt!

Olin niin kovasti ajatellut tälle aamulle aamulenkkiä... Noh enpäs mennyt! 

Kello kaksi viime yönä meidän pienimmäinen murunen kömpi meidän sänkyyn ja vähän sen jälkeen tuli toinen kaveri kylään, joo sinne sänkyyn... Welcome Ykä, TAAS! Noh, viimeksi päästiinkin toisen pojan sairastelulla niin olihan sen toisenkin nyt saatava osansa... reilun 4 tuntia se otti ja siinä kymmenennen kakomisen jälkeen menin laskuissa sekaisin... Ja toinen on vasta 2v10kk! Noh, poika nukahti tämän jälkeen ja kun hän heräsi siinä vähän enneen puolta kymmentä, oli lause seuraava: "olipas huva yä!" Joo, hän ei enää oikeastaan edes muistanut mitä yöllä on tapahtunut... Äiti ja isi sen sijaan kyllä tietävät!

"Notta huomenta, ai mitkä tummat silmänaluset???"
Noh, tuolla hän nyt kuitenkin leikkii ihan kun mitään ei olisi tapahtunutkaan ja minä yritän saada silmiä auki. Puurohiutaleetkin olivat loppuneet ja mieli teki jotain todella raikasta joten marja-smoothieta pyöräyttelin äsken tulemaan. Mansikoita, mustikoita ja vadelmia sekä mehukeittoa, piristi kylmyydellään ja raikkaudellaan ihan mielettömän kivasti... Ja sitten vastapainoksi kahvia, pannullinen! ;)

Vatsatautipotilaalla on vara valita, äiti on vaan tyytyväinen jos jotain menee vatsaan...
Äitin aamiainen tänään, joskus vaihtelu virkistää.

Marjoja, marjoja, ihanaa!
Juu, että semmottinen yö! Nyt pyykinpesukone jyllää ja me toivotaan NIIN kovasti ettei kukaan muu sairastu enää! Pelkään niin kovasti että saan tuon taudin itse ja koulu jääkin väliin, niinhän ei saa käydä!

Siltikin olen tosiaan eilisen oivalluksen myötä onnellinen... tämä elämäntapa on vaan niin hyväksi minulle. Jopa tänään, hyvin väsyneenä uskon pystyväni pitämään itseni kasassa... Onneksi kaikki kaapit on niin tyhjät (tänään olisi ollut kauppapäivä) ettei sieltä mitään ylimääräistä edes löydy. Nyt kaappaan pojat kainalooni ja taidetaan katsoa joku leffa... saatan jopa torkahtaa, että jaksan illan töissä!

Mukavaa perjantaita!

4 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu:
    http://saltforphoenix.blogspot.fi/2013/04/ensimmainen-blogihaaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, täytyykin heti tutkia millaista haastetta sieltä pukkaa. :)

      Poista