tiistai 9. huhtikuuta 2013

Back in business!

Mie varotan teitä heti tähän kärkeen, että tästä postauksesta tulee varmastikin pitkä ja epäjohdonmukainen. Mulla on niin monta asiaa, jotka haluan teidän kanssa jakaa, että en tiedä onko mitenkään mahollista saada kirjoitukseen mitään punaista lankaa, joten ajattelin ihan vaan kertoilla teille erinäisiä asioita ja laitella erinäisiä kuvia... Joten jos jaksatte lukea tämän loppuun niin onnittelut jo näin etukäteen! :)

No niin, ensinnäkin viikonloppu! Opiskelua... Oi, että! Voisin kertoa teille NIIN paljon erilaisia asioita tästä aiheesta. Opiskelu tuntui tositosi mukavalta ja vaikka pää olikin sunnuntaina kuin Lontoon metrokartta, niin siltikin tunsin löytäneeni sen oman jutun. Koko viikonloppu vahvisti sitä tunnetta, että olen tehnyt oikean valinnan ja hypännyt oikeaan junaan (tai metroon) mukaan. Olen niin mielettömän innoissani koko jutusta etten tiedä miten kestän tulevan kuukauden ennenkuin meillä taas on lähiopetus-viikonloppu. Tai noh, toki tiedän... asiaa tuli niin paljon, että ajatukset täytyy saada jotenkin jäsenneltyä ja onhan noita tehtäviäkin tehtävänä, joten tuskin pääsen kyllästymään ja ihmettelemään mihin aikani kuluttaisin! Olen enemmän kuin tyytyväinen tekemääni ratkaisuun ja enemmän kuin iloinen koko jutusta. Minkään sorttisia kuviakaan en ehtinyt ottaa, koska aika kului kuin siivillä eikä puhelimen kamera edes käynyt mielessän, ennenkuin ajelin kotiin... Noh, ehkä ensi kerralla sitten. Kaiken kaikkiaan huippu-fiilis, vaikka toki opittavaa ON PALJON!

Tää treenin jälkeinen asu-yhdistelmä on aina jotain ihan mielettömän hienoa!!!

Edellä ^^^^ olevasta kuvasta sitten voimmekin päätellä mitä eilen tuli tehtyä maanantain kunniaksi... Ihan ensinnäkin töitä tietenkin ja siihen päälle treeniä. Tosin kuvan "pullistelusta" voisi ajatella, että vuorossa olisi ollut hauberia, mutta ei, kyllä sitä mentiin ihan alakropan ja selkäpuolen kiusaamisella. Treeni oli napakka ja hyvä, asiat mitä tein upposi tosi kivasti ja tänään lihaksistossa on sellainen sopivan mukava väsymys havaittavissa. Kokeilin jalkaprässissä vähän maksimia ja tulos oli se, että 90kilolla sain tehtyä kaksi puhdasta toistoa. Kokeilin maksimin sen takia, että jotenkin musta on viime aikoina tuntunut siltä etten etene painoissa mihinkään ja halusin nyt todeta minkä verran oikeasti jaloista poweria löytyy. Tästä pystyin sitten päättelemään, että pikkusen suuremmilla painoillakin jaksaisin tehdä. Joten sarjoina meni sitten 65kg-70kg-75kg ja toistoja 10-10-8. Tähän asti olen siis jauhanut lähes kaikki tuolla 65kilolla... joskus siis taitaa olla ihan hyvä pikkusen haastaa itseään.

Ja mitä muutokseen tulee... olen ollut kovasti siinä ajatuksessa ettei tämän alkuvuoden aikana juurikaan ole kropassa tapahtunut muutosta. Paino ei juurikaan ole muuttunut, vaan on pyörinyt siinä 76-77kilon tietämillä ihan koko alkuvuoden. Tänään aamusella otettiin kuitenkin musta kuvia ja laittelin niitä rinnakkain 29.12.2012 otettujen kuvien kanssa. Jotenkin tämä konkreettinen kuvien näkeminen sai mut itsekin tajuamaan, että vaikkei muutos ole ollut mitenkään huimaa tai suurta niin kyllä sitä vaan on tapahtunut. Näettekö te muutkin sen?Toki näissä kuvissa kuvakulmat, etäisyys ja erilaiset vaatteet hieman vaikuttavat, mutta kuitenkin. Ja taas huomaamme sen miten ihmisen mieli on ihmeellinen. Se vaatii kummasti sen konkreettisen todisteen siitä, että eteenpäin mennään ja tuloksia tulee (toistanko itseäni?). Toki, kuten jo sanoinkin, tahti olisi voinut olla nopeampaa, mutta itse olen tähän kaikkeen aika lailla tyytyväinen. Ainut mihin en edelleenkään voi olla tyytyväinen on tuo minun löllö-selkä, mutta pikkuhiljaa sitäkin muokataan, joten eiköhän siitäkin parempi vielä ajan myötä tule. Ja yritän kaiken aikaa ajatella myös sitä, että kuinka pitkälle on jo tultu ja kuinka pitkälle esimerkiksi vielä tänä vuonna päästään... Mihin sitä olisi kiiree tässä jo valmiissa maailmassa. Pääasiaan on kuitenkin noussut tämä oma hyvä olo ja terveys, se, että voin oikeasti jokainen aamu nousta sängystä ja todeta miten hyvä mun on olla ja miten mielettömän paljon helpompaa jo ihan pelkkä oleminen nykyään on. Ja jottei tämä ajatus pääsisi omasta mielestä katoamaan:

2010

2013
No, mutta kertokaahan te mitä sinne teille kuuluu? Oliko mukava viikonloppu ja miten on tämä viikko vierähtänyt käyntiin?

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia muutoksia näkyvillä! Kouluhehkutusta kuuntelee/lukee mielellään, saa itsekin vähän motivaatiota omiin kouluhommiin jotka ei kyllä tekemällä lopu. :) yritän kunnostautua nyt tän kommentoinnin kanssa, kuitenkin täällä käyn harvasen päivä kurkkimassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentoit kun pystyt ja ehdit, mutta on siltikin aina ihana kuulla susta! <3 Oon jo muutamaan kertaan meinannut tulla kyselemään, että mitä sinne kuuluu.

   Ja kiitos. :)

   Poista
 2. wow!!! olet kutistunut! Hieno!

  Mulla menee hinosti, salilla vaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen kyllä aika yllättynyt aina itsekin näistä muutoksista mitä on käyty läpi. :)

   Ja kiva kuulla, että hyvin sujuu. :)

   Poista
 3. Hyvä Tea! Siulla todellakin on aihetta hehkuttaa :) Ja hei kerro ihmeessä noista opinnoistasi lisää, jos vain haluat. Ainakin mie kuulisin mielelläni!

  Ainakin mie huomaan muutosta, tosi isoakin :) Voisi kuvitella, että vaakakin näyttäisi pienempää lukua - ja juuri tämän takia sen lukemia ei kannata aina tuijottaakaan. Valokuvat kyllä puhuvat puolesaan. Mahtavaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mie meinasin niistä jotain vähän kertoa, kunhan saan ajatuksia itselleni vähän jäseneltyä ja osaan tulkita edes omassa mielessä sitä metrokarttaa. :)

   Ja kiitos. Mie olen kanssa tullut siihen tulokseen, että parempi tuijotella vaan noita kuvia ja miettiä miltä vaatteet päällä tuntuu, jos se paino siinä sivussa putoaa niin hyvä niin. :)

   Poista