tiistai 5. helmikuuta 2013

Kuvatus...

Facebookissa on nyt ollut tämä vanhojen kuvien viikko meneillään... ja mie ajattelin nyt tässä teillekin esitellä tän kuvan minkä sinne laitoin! :DD


Odotan meidän Veetiä RV 35+1, kuva on otettu 9.2.2007 eli lähestulkoon 6vuotta sitten... Seuraavaa kuvaa en laittanut facebookkiin, mutta esittelen sen kuitenkin teille... tässä kuvassa olen isoimmillani, esikoisen syntymän jälkeen!


Kuva on otettu 21.3.2007, eli tasan viikko synnytyksestä! Ja sitten loppuun muistutus sekä teille, että etenkin itselleni, siitä mitä on saavutettu! Älkää koskaan unohtako sitä kuinka vahvoja te voittekaan olla, vaikka juuri sillä hetkellä tuntuisi kuinka onnettomalta. Älkää koskaan unohtako sitä, millaisia voimia teistä löytyykään...


8 kommenttia:

 1. Kerta kerralta tuo siun muutos näyttää aina vain uskomattomammalta :) Niin mahtavaa! Näytät nykyisin hoikemmalta, mutta myös niin paljon elämäniloisemmalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, musta tuntuu, et mitä pienemmäksi tulen ni sitä kamalampia kuvia mie itsestäni löydän tuolta kovalevyn uumenista... ;)

   Ja tuohon elämänilo-juttuun olen kiinnittänyt huomiota itsekin... sen huomaa niissä teini-iän kuvissa kaikkoavana hymynä ja nyt näissä parin viimisen vuoden aikana otetuissa kuvissa palaavana hymynä ja sellaisena hyvänä itsevarmuutena, seisonkin paljon paremmassa ryhdissä nykyään... <3

   Poista
 2. Kyllähän se vaikuttaa koko olemukseen ja olemiseen, millaisena itse tuntee ja näkee itsensä! Hyvä olo näkyy! Mieletön olet kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se vaikuttaa... ja toki se 27kiloa vähemmän painoa helpottaa oloa ihan kaikilta osin. Ja kiitos! Aika mieletöntä tää on kyllä itselleenkin... :)

   Poista
 3. hihi, aikamoisia. mulla on kanssa muutama kuva 4 vuoden takaa, missä oltiin just muutettu suomeen ja painoin varmaankin 95kiloa. Apua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis näitä kuvia saa kyllä ihan etsimällä etsiä... siihen taitaa olla syynsä miksei siltä ajalta ole paljon kuvailtu! ;) Ja aattele, mie kuitenkin laihdutin tuon jälkeen sen parikymmentä kiloa ja sit lihosin ne takasin... aikamoista!!!

   Poista
 4. Aivan uskomattoman upea muutos! :D

  Täytyy toivoa, että pystyy itsekin joskus tulevaisuudessa esittelemään vastaavia kuvia. Toivossa on hyvä elää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) On toi välillä itselleenkin (siis vieläkin) melkonen juttu, ei oikein itsekään ihan aina ymmärrä mitä on tullut tehtyä! :)

   Ja tsemppiä sinne sinullekin! Kyllä siihen pystyy kun vain jaksaa jatkaa... mun mielestä tästä on parempi tehdä elämäntapa kuin olla ainaisella laihiksella tai jollakin kuurilla. Pikkuhiljaa hyvä tulee ja tulokset pysyykin paremmin! :)

   Poista