tiistai 22. tammikuuta 2013

Sarjassamme Hypoxi, osa... emmie tiiä enää!

Noniin, elikkäs viikko Hypoxi-hoitoja takana ja tänään taasen sielä kupla-puvussa pötköttelin! Tänään oikein miettimällä mietin, että miltä se ihoa kiinteyttävä makailu-osio tuntuu. Noh, siis voitte kuvitella itsenne vakuumipakattuna kuplamuoviin... Mutta ne kuplat on sellaisia n. 2-3cm halkaisijaltaan... Niihin kupliin sitten tulee ilmaa, mikä "nostaa" teitä "ilmaan" siitä sängyltä. Ja hetken kuluttua ne kaikki kuplat puhkeilevat vasten sun kroppaa! Joo, just tolta se tuntuu! Ihanaa ja niin rentouttavaa, harmi, että se 20minuuttia menee aina niin nopeesti!

Tämän pötköttelyn jälkeenhän minä sitten siirryn siihen kuplaan polkemaan pystypyörällä.... Eli kananmunan mallinen kapseli, mihin mut liitetään sellaisen vyötärölle tulevan mekkosen kanssa. Ja siis puol tuntia polkemista, ei noin niinkun ormaalisti nyt ole mikään ihan hurja saavutus... MUTTA se vaihteleva alipaine ja ylipaine (voiks noin edes sanoa???) tekee kyllä tehtävänsä. Viimeistään viimeiset kymmenen minuuttia siinä pyörällä on HYVINKIN tietoinen siitä, että paksi ja satula kohtaavat toisensa!!!

Kuva ja lisätietoa täältä

Ja sitten se olo tuon hoidon jälkeen... Noh, ensimmäiset 10minuttia on edelleenkin hyvin tietoinen siitä paksin olemassaolosta ja sen puutumisasteesta... MUTTA SITTEN! No, sitten tapahtuu ihme ja se vasta perällä roikkunut paksi kohoaa kummasti! Olo on siis todella miellyttävä... Kropassa on jotenkin kevyt olo ja mikään ei paina mitään! Vettä tulee juotua (ja siis pitääkin juoda) paljon ja aineenvaihdunta vilkastuu! Eli vessassa saa juosta aika tiuhaan! Pari-kolme tuntiee hoidon jälkeen tulee olla syömättä, joten tälläkin hetkellä mua odottelee herkkuruoka jääkaapissa... paljon proteiinia! ;)

Musta tuntuu, että toistan itseäni tän Hypoxin kanssa, mutta se vaan ON ihanaa!!! 

Mitäs teidän tiistaihin kuuluu? Oliko maanantai millainen? Mie pitkästä aikaa laitoin itseni "ihmisen näköseksi" eilen ja lähdin pitämään kutsuja... ;) Ai, farkut, mitkä ne on?!?! Eiks vois vaan vetää treenihousut tai verkkarit jalkaan??? ;D4 kommenttia:

 1. Jokaisen siun Hypoxi-postauksen jälkeen haluun testata tota hommaa enemmän ja enemmän :D

  Miun maanantai...noh, käy lukemassa uusin postaukseni. Veetuttaa, mutta suunta ei oo kuin ylöspäin!

  ps. Oot todella kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... se on koukuttavaa! ;)

   Ja hei, kyllä tää viikko varmasti vielä näyttää paremmat puolensa sullekin! Lähetän kovasti sympatiaa ja paranemis-ajatuksia täältä! <3

   ps. Kiitos ihana, sait mut kyynelehtimään! :)

   Poista
 2. Hypoxi on ihanaa!! Hypoxista muuten Jutta ja puolevuoden superdieeteissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, ihan huippu keksintö! Ja tuleeko siinä vielä joku uusikin jakso missä on lisää hypoxia? :D

   Poista