maanantai 21. tammikuuta 2013

I love my life!

Eilinen zumba meni kivasti... hiki tuli kiitettävästi, mutta siltikin sykkeet pysyivät (tai ainakin tuntuivat) ihan kohtullisissa mitoissa. Ennen zumbaa söin pitkästä aikaa lohta, nam nam... Ja iltapalaksi taas yhdenlainen rahka-hedelmä-yhdistelmä! :D Ai, mitenkä niin syön orjallisesti ja tarkasti! Siis kaikki ruuathan minä punnitsen, joten tämä on enemmänkin tapa kuin hirveä rasite... ennemmin olen ihan hukassa jos joskus syön jotain jossakin muualla, enkä saa punnittua ja mitattua kaikkea mikä suusta alas menee. Toki poikkeuksiakin löytyy, et en mie ravintolassa (jos siis sellasessa kävisin) antais tän asian häiritä. ;) Joten nou hätä, ei tää kuitenkaan mikään pakkomielle ole... :D

Lohta ja sipulia, perunaa, porkkanaa ja lanttua sekä tomaattia
Rahkaa, omenaa, banaania, gojimarjoja, cashew-pähkinöitä ja manteleita. Lisänä iltateenä kamomillaa.

Viime viikollahan mulla oli se kevyemmän liikunnan viikkoa... salilla se käytännössä tarkoitti sitä, että pidemmät sarjat ja pienemmät painot. Viikko vierähti oikein kivasti, vaikka toki painoja olisi tehnyt mieli lisäillä jokaisessa treenissä. Siltikin pidin pääni ja sanottakoon, että hyvä näin! ;) Seuraavassa kuvaa HeiaHeiasta viime viikon treeneistä... Ja oli mun pakko ottaa mukaan toi tämäkin päivä, kun sain tollasen tosi ihanan mitalinkii ja kaikkee! ;) Tuosta "taulukostahan" siis puuttuvat ihan kokonaan tiistain, keskiviikon ja perjantain hypoxit. Sen verran totesin, että TAAS oli sitä venyttelyä ihan liian vähän, siihen kiinnitämme siis jatkossa kovasti paljon huomiota!



Noh, tänään aamulla sitten kävikin niin, että mies jäi kotio sairastelemaan... Ja minähän päätin käyttää tilaisuuteni hyväksi. Vein isoimman pojan seurakunnan kerhoonsa ja suuntasin salille. Meillä tosiaan siis isäntä sairastaa ja pienimmäinenkin muksuista on räkänen ja yskäinen... toivottavasti sairastelut jää tähän! Noh, ennen salille menoa kuitenkin nassuun tätä:

Ruispuuroa, pellavansiemeniä, raejuustoa ja vadelmaa.

Treeninä oli tänään alakroppa... ja noh, siis tästä toi otsikkokin kertoo! Olo oli mitä huikein ja mielettömin ja mahtavin! ;) Siis juu, tänään irtos NIIN hyvin ettei mitään järkeä. Unohdin täysin viime viikkoiset painot ja "palailin" sitä edellisiin painoihin... Ja menin niistä yli! Tein kaikissa liikkeissä niin, että aloitin jo isommilla painoilla kuin tuolloin toissa viikolla ja jokaiseen sarjaan (3kpl/liike) lisäsin aina lisää painoa. Sarjojen toistot olivat aina 8 tai 10. Lopputulemana olikin seuraavanlaiset lisäykset (nää on siis toissa viikon paino +tämän päivän viiminen sarja):

KYYKYT - 32,5 +7,5kg => 40kg , näissä otan aina aika rauhalliset painot, kun mulla tuppaa selkä ja lantio menemään tosi helposti väärään asentoon ja aiheuttaa näin kipua alaselässä...
BHT - 20kg +10kg, tein kylläkin kaikki kolme sarjaa tällä painolla, eli 30kg
PAKARAPOTKU - 32,5kg + 12,5kg => 45kg
REIDEN OJENNUS - 22,5kg + 12,5kg => 35kg
REIDEN KOUKISTUS - 30kg + 15kg => 45kg
POHJENOUSU - edelleen ilman painoa + yhden jalan "pumppaus" 3x20/jalka
PRÄSSI, LEVEÄ - 60kg + 20kg => 80kg
PRÄSSI, KAPEA - 65kg x 10, 70kg x 10, 80kg x 10... tätähän en ole aimmin tässä kombossa tehnyt, mutta taidampa ottaa sen settiin mukaan... ;)

No niin, eli irtoshan niitä painoja ihan kiitettävästi lisää! Ja KYLLÄ, jalat oli ihan kiitettävän voimattomat tuon jälkeen. Jotenka ainakin minä suosittelen kaikkia joskus pitämään näitä rauhallisemman treenin viikkoja... Sen jälkeen olo on mitä mahtavin ja polte treenaamaan ihan huikea! Ja uskon vakaasti, että vain tuo rennompi viikko takasi mulle näin hyvät painojen lisäykset! Tämän setin jälkeen kykenin just ja just ottamaan teille tämän kuvan:



Siitä suuntasin vielä infrapunasaunaan rentoutumaan ja hikoilemaan viimisetkin mehut itsestäni! Eipä tässä voi muuta kun olla hymy korvissa ja odotella mielenkiinnolla tuleeko niitä domsseja vaiko eikö! ;) Ei sen maanantain aina tarvitse alkaa niin huonosti, eihän?

Kivaa uutta viikkoa kaverit!

4 kommenttia:

  1. Mun pitikin kommentoida jo aiemmin että kyllä noi sun leuanvetosarjat näyttää hyviltä, varmasti parin viikon tai viimeistään kuukauden sisällä teet noin 50kg tai alle vastapainolla pitkiä sarjoja :) Ja tolla innokkuudella niitä oikeitakin leukoja menee vielä tänä vuonna.

    Keittiövaaka on addiktoiva vehje, mulla ei ois syytä sitä oikein muuten käyttää mutta sillä on kätevä jakaa vaikka 500g rahkapurkki puoliksi tai säännöstellä pakkasesta marjoja ettei ne lopu ennen kesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päämäärätietoisesti tässä yritän edetä... ja toivottavasti saan tavoitteet täytettyä tämän vuoden puolella. Kyllä nyt ainakin on sellanen motivaatio, että luulis jo ihan sn ansiosta onnistuvan. :)

      Ja joo, se addiktoi... on ihan kamalaa jos ei tiedä paljonko syö... ;)

      Poista
  2. Kevyempi viikko on hyvää harjoitusta myös pääkopalle ;) Hienosti selviydyit siitä!

    Ja kuulehan muruseni, ei tuo siunkaan jalkatreeni mitenkään turhan iisiltä vaikuta! Iso peukku siulle ja siun ihanalle päivälle :) Hali! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on joo... pää siinä olikin kaikista kovimmilla! ;)

      Kiitos Anna, oot sie ihana! Ehkä sitä katsoo omaa "suoristustaan" aina pikkusen kriittisemmin, kun muiden omia... :D

      Poista