maanantai 14. tammikuuta 2013

M. A. A. N. A. N. T. A. I

Tänään ei oikein käynnisty... siis minä ja mun pää! Mies kyllä herätti mut n.6.15aamukahville kanssaan ja itse nousemisessa ei ollut ongelmia, mut tää herääminen onkin sitten ihan toinen juttu. Pää on ihan jumissa ja lihaksetkin hivenen... luulenpa, että tämän viikon pienemmät painot-pidemmät sarjat-teema osui ihan oikeaan kohtaan. Vaikka liikuntaa tuulee määrällisesti tällä viikolla paljon, olen luvannut itselleni pitää sen kevyehkönä. Eli painot on tällä viikolla ihan mitättömät salilla, toistoja teen n.15, hitaasti ja rauhallisesti, niin että kroppa saa palautella rauhassa. Hirveä himo on tosin jo päästä tanssimaan ja huomenahan se alkaakin. Vielä pitäis vähän hioa alkulämppäreitä ja tehdä koreografiaa, mutta ehkä se tässä tämän päivän aikana hoituu, kunhan saan itseni koottua.

Lapset on myös jotenkin väsyneitä... kumpaakaan ei meinannut saada ylös sängystä ja isompi halusi jäädä kotiin kerhosta, vaikka yleensä lähtee sinne ihan intona. Noh, isompi yskii ja pienemmällä vuotaa nenä, ihan kaiken aikaa. Mies veti eilen illalla finrexiniä naamaan ja itse aivastelen... minähän tällä hetkellä pelkään, että ollaan tulossa kipeeksi! Ei nyt just! Eihän?

Jalat ylös, villasukat jalkaan ja leffa pyörimään taitaa olla tän päivän plan A.

Mutta arvatkaas mitä? Miehän olen aina salilla sellanen itsekseni tekijä ja kuljen napit korvilla... Jopa siis miehen kanssa, viimeksikin tehtiin ylätaljaa vuorotellen ja molemmilla pauhas omat musiikit korvissa ja ainut kommunikaatio oli se kun toinen vähän ehkä nyökkäs kun lopetti sarjan ja laski toisen tekemään... Mutta nyt mie tahtoisin salikaverin! Siis jonkun jonka kanssa tehdä JOSKUS salilla jotain ja saada uusia liikkeitä sekä motivaatiota. Joku jonka kanssa jakaa ihan kasvotusten näitä treeni-juttuja... Joku jonka kanssa voisin hehkutella, et teinpä muuten oman jalkaprässi-ennätyksen! Noh, mutta onneksi olette te lukijat, jotka jaksatte näitä mun hehkutuksia siitä, kuinka hyvä olla mulla on nykyään.  Ja siis en mie sitä sano etteikö mulla olis ystäviä, jotka on ihan huikeita ja kannustavia, mut eihän ne (tai te) jaksa aina vaan kuunnella mun sali- tai treenijuttuja... ;)

Mutta ei mulla muuta... tai olis mulla paljonki asiaa, mutta se on lähinnä niin valitus-painotteista, että en lähde sille linjalle. Toivon saavani jostain sen mahtavan euforian, millä mentiin lauantaina! Nyt tekee mieli suklaatakin! VOIH HUOH! Mut katsokaas mitä mun ihana rakas teki meille eilen iltapalaksi, no johan oli nam! :D Eli proteiini-Puddingia ja mansikoita... onneks mulle on tällänen mies!

Tää kuvakii on ihan TOSI nam! ;)

Joo, sen verran vielä... Laitelkaa mulle teidän all time favouritteja treenibiisejä tulemaan!?! Mie odotan tähän asiaan paljon kannanottoja, sillä mun treenimusat kaipaa ihan huutavan kipeesti jotain vaihtelua!!! :DD SHM:n Greyhound on aika kova tunnelmanluoja bodyjamissa...Muksaa maanantaita teillekin! Mulla ainakin vähän jo helpotti, kun pääs "purkamaan" teille! :D

4 kommenttia:

 1. Muksaa viikkoa! Toivottavasti pysyt terveenä!
  Täällä yksi räkis, joka jäi nyt pariksi päiväksi kotiin lepäämään. Jää treenit vähälle tällä viikolla... :( Viikonloppuna kun on reissua tiedossa, jos ollaan reissukuntoisia. Mutta enpä jaksa murehtia liikaa, kipiänä vaan ei voi treenata.
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! Sairastelu on kyllä ihan tyhmää... meillä molemmat lapset vähän niiskuttaa, mut toistaseksi itselle ei ole tullu mitään muuta kun tää "veto pois"-olo. Paranemista sinnekin suunnalle ja parantelekkin kunnolla. :)

   Poista
 2. Hitsi vie kun asuttais pikkasen lähempänä toisiamme, niin tasan lähdettäis yhdessä treenaamaan! :) Ois niin huippua!

  Toivottavasti tauti ei nyt iske teidän poppooseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No NIINPÄ! Olis mahtavaa... ja ai että me oltais molemmat kipeenä noiden treenien jälkeen, kun kumpanenkin kannustais toista vaan ylittämään itsensä! <3

   Pojat niiskuttaa molemmat ja me miehen kanssa edelleen "madellaan" eteenpäin, toivotaan tosissaan ettei iske tän kummemmin...

   Poista