torstai 10. tammikuuta 2013

Paljastelua

Moikkista moi muruset! Tämä postaus tulee sisältämään paljasta pintaa, röllysköiden paljastelua ja raskausarpia, joten jos olet herkkähermoinen, sulje kone! ;)

Katsoitteko eilisen Jutta ja puolen vuoden superdieetit-jakson? Aika huikea muodonmuutos siinä oli, aika hienoja ihmisiä meistä löytyy, sellaisia todella positiivisella asenteella varustettuja. Hän joutui ajamaan vajaan tunnin salille (suuntaansa), oli kahden lapsen äiti, kävi töissä ja siltikin jaksoi ja jaksoi... oli varmasti otollinen aika hänen laihdutukselle ja elämänmuutokselle. Voi olla, että mulla itselläni ei olis  kantti kestäny tuota ajelua salille parhaimmillaan 6kertaa viikossa... Tää tämänhetkinen viiden minuutin matka on ihan sopiva! Hänhän pääsi myös tutustmaan ja käymään läpi Hypoxin, eli sen samaisen mihin itse pääsen ensi viikosta lähtien... mun mietteet ensimmäisestä kokeilukerrasta voitte lukea täältä. Ja lisää tulee tietoa ja juttua tästä siis ensi viikosta lähtien. Odotan ihan huippua juttua... tuossa Jutan jaksossakin tuolta naiselta lähti 4viikon aikana yli 30senttiä ympärysmitasta... toki omien muiden treenien ja elämisen tuloksetkin näkyvät tuossa tuloksessa... Mutta meinaanhan minäkin treenata omat treenit siinä samalla! ;)

Eli mitä ja miksi... ensi viikosta lähtee 4viikon tiukka "kuuri". Viikko-ohjelma tulee näytämään tältä:

MA - Salitreeni -alakroppa
TI - Hypoxi aamulla, nykytanssitunnin pito illalla
KE- Hypoxi iltapäivällä
TO - Salitreni aamulla -keskivartalo, street/hiphop tanssitunnin pito, Showtanssitunti
PE - Hypoxi iltapäivällä
LA -Salitreeni -yläkroppa
SU -BodyJam

Eli ei siellä paljon vapaapäiviä näy... keskiviikko ja perjantai tosin ovat pyhitetty pelkästään Hypoxille, joten ne ovat hieman rauhallisemman treenin päiviä. Hypoxin jälkeenhän ei saisi treenata tai liikkua juurikaan, että oma kroppa ja aineenvaihdunta saisi hoitaa hommansa ilman häiriötekijöitä. Tiistaista jouduttiin kuitenkin hieman luistamaan, koska muuten ei oltaisi saatu noita kolmea kertaa viikossa onnistumaan ja siitä pystyttiin myös hieman luistamaan, koska treenien välissä tulee olemaan n.9tuntia taukoa. Hypoxien välillä olisi suositeltavaa pitää myös välipäiviä, joiden aikana kroppa saa palautua hoidosta ja ehtii mukaan menoon. Välipäivinä ONNEKSI saa sitten treenata ihan oman mielensä mukaan. 

Selän puolen makkarat, olen hienosti peittänyt selkäallit paidalla... ;) Mut mitkä on noi KAMALAT kainalomakkarat???

Ja miksi, no ensinnäkin ihan siksi, että onhan tuota rasvaa vielä mistä lähteä, juurikin vatsassa ja lantiossa. Toisekseen on ihana nähdä mihin tälläinen oman aineenvaihdunnan buustaaminen johtaa ja millaisia tuloksia sillä saa aikaan. Kolmannekseen, ihan siksi, että nämä hoidot tehoavat myös ihoon sekä selluliittiin ja tätä jälkimmäistä multa kyllä löytyy ihan muillekin jaettavaksi. Toki tiedän, että se vähenee myös liikunnalla ja ruokavaliolla, mutta jotenkin tarvitsen nyt itselleni todistuksen siitä, että siitä on mahdollista päästä eroon. Mulla meinaan selluliittiä on sen verran, että en oikein tohdi pistää edes shorseja jalkaan, kun jaloissa on ihan hirvittävän näköisiä lommoja. Selluliitti siis vaikeuttaa omalta osalta mun elämää ja tekee musta epävarman ja jos siitä on mahdollista päästä tehostetusti eroon, niin bring it on! Ehkä hieman pinnallista, mutta en minä ole koskaan väittänytkään ettenkö tekisi tätä hommaa osittain myös ulkonäöllisten seikkojen takia, ja itsetunnon tietenkin.

Mahamakkara ja raskausarvet <3
Vatsakumpu illalla

Lantiosta en nyt laittele tän ihmeempiä kuvia, koska se ei vielä kestä päivänvaloa eikä julkista esittelyä... sen verran voin sanoa, että nämä ihanat harmaat housut ovat ostettaessa olleet hieman pinkeät, mutta ne oli PAKKO saada ihan vaan siksi, että olivat niin ihanat! Ja tota... noh, onhan niistä nykyään pinkeys jo vähän niinkun kaukana! Onneksi vyötäröllä on toi kiristysnyöri, koska ei nää ilman sitä pysyisi jalassa ja koska nämä on edelleenkin ihan ehdottomat lempi-housut. Kuitenkin, eksyttiinkö aiheesta... juuri lantiolla on suuret ongelma-alueet edelleenkin, mun kroppa on nykyään hieman eriparinen ja siitä syystä esim. housujen osto on yhtä tuskaa! Lantio on siis liian iso verrattuna vyötäröön ja toivoisin vielä jonakin päivänä asian olevan toisin ja housujen oston vielä entisestäänkin helpottuvan! 

Ja loppuun vielä... eilinen työpäivä sujui hyvin, oli mielettömän mukava olla TÖISSÄ! Tänään tämä kotiäidin arki kuitenkin taas jatkunee. Ja jos jotakuta kiinnostaa niin loppuun vielä kuva mun uudesta päästä ja ehkä toi kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa, siitä mitä mieltä olen mun omasta hiirenhännästä! Väri tosin on ihana! ;)


Mukavaa torstaita kaverit! Mulla on tänään vatsamakkaroiden ja selkäallien sulattelutreeni luvassa...


11 kommenttia:

  1. Mie kyllä jään innolla odottamaan siun Hypoxikokemuksia ja -tuloksia! Ihan ensialkuun mie pidin Hypoxia sellaisena "hetken hittinä", mutta ilmeisesti se on tullut jäädäkseen :) Olisi hauska joskus päästä testaamaan sitä itekin!

    Tea, miun mielestä voit olla ylpeä jo tuosta nykyisestä kroppasi tilanteesta! Kuten varmasti tiedätkin, niin moni ylipainoinen "voisi tappaa" tuollaisesta kondiksesta :) Hienoa työtä oot tehnyt, ja eikun samalla sisulla eteenpäin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ensin ajattelin, että mikä "poppaskonsti-juttu"! Mutta siis oma kehohan siinä tekee kaiken työn, hieman vain tehostettuna. Ja toivottavasti niitä tuloksia syntyy...

      Kiitos Anna! <3 Ja olenhan mie ylpeä saavutuksista, mutta kuten varmasti itsekin tiedät niin "nälkä kasvaa syödessä"... ;)

      Poista
  2. Voihan video Tea! En näe sulla yhtään makkaraa selässä enkä mahassa! Tai sitten oot peittäny ne housun resorilla. Kainalomakkarat saatan ehkä nähdä.. ;) Mutta siis tarkotus oli sanoa, että näytät jo nyt aivan mahtavalta ennen koko Hypoxia! Kauhulla odotan kuihdutko olemattomiin kuurin aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai saatat nähdä!?!?! ;) Ja täytyy myöntää, että ei sielä resorin alla kyl oikeastaan ole piilossa mitään... :D Ja hei, ei odotella mitään kauhulla, kyllä tosta on varaa vielä lähteä! :)

      Poista
  3. Voisin copy-pastella laittaa tuon Jennin kommentin tähän, koska aivan samaa mieltä olen mäkin! :) taas tällee kummallisesti anonyyminä kommentoin, ku en muuten puhelimella osaa.. :D t.Maiju :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kiitos! :) Ja saat sie olla anonyyminä sielä, kun kuitenkin paljastat itses tossa lopussa... :DDD

      Poista
    2. Hehheh, kuinka salaperäistä! t. Arvaa kuka?? :DD

      Poista
  4. Moikka!

    Bongasin sun blogisi juuri ja hyvältähän tuo sun kroppa jo nyt näyttää. En ole vielä ehtinyt perehtymään, että mistä olet lähtenyt ja mihin tähtäät mutta melko tasainen tuo sun keskivartalo jo on ;) :)

    Tsemppiii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kovasti! :)

      Kyllähän se täältä blogistakin löytyy, mutta siis lähtötilanne oli 2 ja puol vuotta sitten se, et painoa oli 27kiloa enemmän ja lihasta ei juurikaan missään, niin ja keskivartalolta löytyi melkoinen röllyskä läskiä ja kahden raskauden aikana venynyttä tavaraa... Että sitä ajatellen iso työ on takana. Ja edessä on vielä sellanen n.8 pudotettavaa kiloa ja lisäksi lihaksia lisää... sitähän ei tiedä sitten mistä itseni sen jälkeen löydän tai millaisia suunnitelmia tulee, kun tuon -8kiloa saavuttaa. ;)

      Poista
  5. Hei Tea sähän näytät hyvältä! Kutistut ihan silmissä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, kiitos! Ja juu, on sitä tullu pienennyttyä, mut kyllä sitä vielä olis mistä pienentyä.. :)

      Poista