perjantai 11. tammikuuta 2013

Keittoa saisiko olla?

Eilen tein taas satsin kasvissosekeittoa... mun yks ehdottomista suosikkiruuista siis! Kahta kertaa en varmasti ole tehnyt samanlaista, mutta aina se vaan on hyvää! Tähän kattilalliseen meni 1,5l vettä, 5 tai 6perunaa (en enää muista monta laitoin!!!), 3isoa isoa porkkanaa, sipuli sekä mausteita ihan sattumanvaraisesti, tällä kertaa laitoin lihaliemikuution x 2 ja kasvis -fond du chefin. ;) Päälle raejuustoa takaamaan proteiinien saannin ja kylkiäiseksi lasi maitoa sekä pari ruisnäkkäriä! Tuosta määrästä me syötiin lasten kanssa kerran ja laitoin vielä itselleni jääkaappiin kaksi annosta odottelemaan seuraavia hetkiä. Tänään sitten sekoitin yhden satsin sekaan 100g paistettua kanaa ja taas oli uusi makuelämys syntynyt.


NamNam!

Ja hei, tänään aamulla yllätin vähän itsenikin... en keittänytkään puuroa! Vaan sekoittelin blenderissä persikkaa, banaania ja rahkaa... sekaan kauraleseitä, manteleita ja pellavansiemeniä ja aamu käynnistyi "uudella ja jännittävällä tavalla"... Hehheh! :D Mut suosittelen kokeilemaan (jos et vielä ole kokeillut), oli meinaan mielettömän hyvää, tosin sopis ehkä paremmin iltapalalle. Tai ainakin mie jäin kaipaamaan mieltä lämmittävää puuroa... mut ehkä se on tottumuskysymys! ;)



Että sellaisia keittoja tällä kertaa! Mitäs teille kuuluu näin perjantaina ja viikonlopun kynnyksellä? Mulla on kyljet ihan kipeenä... eilinen core-treeni osu ja uppos.... treenin jälkeen tärisi kädetkin, ei ole ehkä koskaan ennen keskivartalotreeni osunnu ja uponnu niin hyvällä tuntumalla kun eilen. :D

4 kommenttia:

  1. Kasvissosekeitto on hyvää! Meillä keittoon laitetaan purkillinen maustettua tuorejuustoa, kun raejuusto tahtoo jotenkin tympiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvää tuorejuustonkin kanssa... meillä vaan yleensä tehdään ilman ihan kalorien takia, toki toisinaan herkutellaan ja tehdään hieman "parempaa" keittoa. :)

      Poista
  2. "Tean kokeileva keittiö" ;) Ei mut siis oikeesti kuulostaa ja näyttää taas niin hyviltä noi siun syömiset :)

    Mie tulin just treenaamasta IE:n kanssa, huomenna vielä treeniä ja sunnuntaina lepo venyttelytunteineen :) Plus että kavereiden tapaamista viikonloppuna myös. Jee! :)

    Kivaa perjantaita hani! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HihHih... taidan olla kohta telkkarissa näiden mun keitosten kanssa! ;) Hyvältä kuulostaa sun viikonloppu, just sopivasti rentouttavalta, mutta kuitenkin tehokkaalta. Mulla on tänäänkin treenivapaa... huomena luvassa zumbaa ja yläkroppatreeniä ja sunnuntaina se bodyjam... tänään tosiaan rauhottelen ja valmistelen kroppaa tuleviin viikkoihin saunomalla ja venyttelemällä!

      Hyvää perjantaita sinnekin! <3

      Poista