sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Mitäs tänne?

Pari päivää onkin vierähtänyt ihan hujahduksella... Mitä meillä on sitten ollut meneillään? Eipä juuri mitään ihmeitä... normaalia arkea ja elämää... Hieman matalalentoa tosin! Mie olen jotenkin muutaman päivän stressannut ihan tosissani näitä mun työ ja opiskelu-juttuja... Olen nyt tullut siihen tulokseen, että josko saisin jostain työn mikä mahollistaisi kerran kuussa käymisen Helsingissä opiskelemassa, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen. Tahtoisin opiskella ravintovalmentajaksi... Koulu kestäisi 6kk (+2kk kesäloma siinä välissä)... se maksaisi kyllä hieman alle 3000e, mutta ehkä sen kärvistelis, kun on tähänkin asti kärvistellyt! Tää koulutushan alkais siis jo maaliskuussa... Mutta tosiaan se työpaikka puuttuu... Noh, ihan pikkujuttu! ;) Ilman työtä ja siitä saatavia tuloja joudun kuitenkin jatkamaan haaveilua. Tosin toivon, että löytäisin työn niin saisin tämän homman rullaamaan mahdollisimman nopeasti... Olo kuitenkin on ihan mielettömän hyvä, kun on tehnyt jonkin sortin päätöksiä, vaikka mikään ei kuitenkaan ole millään tasolla varmaa! Olinkohan nyt taas tarpeeksi sekava? ;)

Mitäs me ollaan sitten parina päivänä tehty... Ei mitään ihmeitä! Joten ei siis mitään ihmeitä kerrottavanakaan... eilen illalla tein kotitreenin, josta teen erikseen ihan oman postauksensa... Joten keskitytään tässä postauksessa johonkin ihan muuhun... eli nyt alkuu vaikka ruokaan! ;) Mitä tässä on parin päivän aikana mussuteltu?

Rahkaa, ananasta ja pähkinöitä, lisänä teetä. Äidin luokse on helppo ottaa omat eväät mukaan.

Aamupuuroa, samalla tutulla mieltä lämmittävällä tavalla!

Iltapala rahkaa... banaania, persikkaa, rahkaa ja kauraleseitä!
Ja mihinkäs muuhun aiheeseen ruuasta päästään kuin ihmisen painoon!?! Ihan loogista, eikö? Tänäänhän oli siis minun ja vaa´an tapaaminen jälleen... Paino näytti 77,1kg. Eli edelleen sen 300grammaa enemmän kuin alimmillaan silloin ennen joulua! MUTTA nyt oli viikossa kuitenkin tultu 800grammaa alas, että ei hätiä mitiä! Kyllä se sieltä tippuu, pikkuhiljaa, toivottavasti ainakin niin ettei lihakset kärsisi juurikaan! 

Ja miltäs minä sitten olen näyttänyt tässä parina päivänä?!? Viluiselta ja hämmentävää kyllä omaan silmäänikin hoikalta! Voinko sanoa näin??? Se on oikeasti ihan hämmentävää, kun peilistä katsoo paljon isompi ihminen kun mitä sitten esimerkiksi valokuvat näyttävät! Taidan ihan oikeasti alkaa uskomaan itsekin niitä valokuvia, ja vain niitä hyviä sellaisia... ;)

19.1.2013

Parkatakki on ollut ihan paras kaveri tässä parina päivänä!
Venyttelyä kotitreenin jälkeen... ILME!!!

Ja siis minähän en koskaan katso venytellessä telkkaria, en koskaan!

Juu, siis EN KOSKAAN!

Eilen olikin sellainen käydään kylässä päivä... ensin mun äidin luona ja sitten Tonin porukoilla... kylässäkin on nykyään ihan kiva käydä, kun suurin osa ihmisistä tietää tän mun tavan elää ja mulle ei tuputeta mitään tarjottavia. Vaikka kyllä poikien pappa tarjos mulle eilen karkkikippoa, mutta sanoi siihen heti, että "ai mut siehän et otakkaan". On paljon mukavampi ja helpompi olla kun ei joka kerta tarvitse erikseen kieltäytyä ja sitten alkaa selittämään, että miksi ei ota.
Mutta eipä mulla muuta... Tänään on vielä luvassa zumbaa ihan virallisen tanssikoulun tunnilla! Odotan sitä aika kovasti, enkä tietenkään yhtään vähempää senkään takia, että yksi ihana ystävä lähtee sinne mun kanssa. Tai siis minä lähden hänen kanssaan, vai miten se nyt meni!!! ;) Mitäs teidän viikonloppuun on kuulunut?

6 kommenttia:

 1. Oi, näytätpä tosiaan upean hoikalta noissa kuvissa, ihan mahtavaa Tea!

  Kiva kun muuten laitat välillä noita sun rahkakomboja (ja tietysti muitakin ruokajuttuja) tänne meidän muidenkin nähtäväksi, niistä saa kivasti vinkkejä kun meinaa omat ideat loppua kesken.

  -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Hämmentävää... ja kiitos! :)

   Toi rahka-juttu on muuten jännä, kun vaikka sen kans vois syödä periaatteessa ihan mitä vain, eikä se ole mitään rakettitiedettä, ni silti välillä tulee sellanen, et mitähän sitten keksis? Kun aina vaan tunkee samoja tavaroita sekaan... Mie niin odotan kesää, et saa tuoreita mansikoita ja kirsikoita rahkan seuraksi! ;)

   Poista
 2. !!!!!!!!!!!! WAU!!! Näytät niin upeelta, mie en oo edes tajunnut että oot tosiaan jo noin sutjakassa kunnossa! U-pee-ta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! <3 Täytyy kyllä myöntää, et himppusen hämmästyin itsekin kun noita kuvia katselin... ;)

   Poista
 3. Heippa Tea :D löysin sattumalt sun blogin ja WOWWWW en kyl tunnista sua enää! Vautsi mikä mimmi! Näytät ihan sikahyvältä! Ja just kiva lukee näit juttui ku oot niin positiivinen. Ja oh mama mitkä maisemat on Suomessa, on kyl ihan ikävä sinne! Tääl Meksikos kaikki on rumaa ja kuivaa täl hetkel, tai ehkä lähinnä tääl Cityssä. Eip mul muuta, paitsi et siisti toi sun uusin postaus tost kotitreenistä, pitää varmaan kokeilla. Oon tullu siihen tulokseen et mul on ihan surkeet keskivartalolihakset vaik käsist löytyy papui. Oon vaan ajatellu etkyl ne vatsat tulee samal tehtyy ku muuta lihaksia huitoo, mut aika väärä luulo! Lisempää treenivinggei joooohan? :)

  t. Heidi joka muutti Kotkasta Tampereelle joskus ja sit vähän kauemmaks.

  ps. Ikävä kyl noit tanssikuvioita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos ja kuule, siskos tais tossa joulun alla huutaa mulle: "WAU MIKÄ NAINEN!!!" kun näki mut pikkujouluissa... Ootte te sitten ihania! ;) Ja kyl mt tunnistaa aina... kovasta äänestä, ja puheesta jos ei sitten muusta!!! ;)

   Katsotaan mitä voin ton treenivinkkien suhteen tehdä... ainakin salille saa vinkkejä jatkossakin! Mie teen vaan niin harvoin mitään treeniä kotona kun yleensä tulee mentyä salille sitten heilumaan! :D

   On meillä kuule ikävä sua! Koskas oikeen tulet takasin, et sua vois joskus nähdäkin!!! :)

   Poista