sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kotitreeni

Eilen illalla mun oli tarkoitus lähteä salille tekemään tämän viikon viimeinen lihaskuntotreeni... eli tällä viikolla siis kevenntty keskivartalon kiusaus. En kuitenkaan millään ilveellä jaksanut raahata itseäni autoon ja salille, joten päätin tehdä hivenen erilaisen treenin tässä kotona. Ja siis voin kyllä kertoa, että tehosi ja toimi tämäkin, vaikka jouduin kerran mittamaan kuumeen ja kerran käymään lukemassa iltarukouksen lasten kanssa treenin aikana! Noh, sellaista se on lapsiperheessä. Kuitenkin parempi tämäkin treeni kuin se, että olisin tämän väliin jättänyt! :) Noh, tässä tämä tulee kuvien kera:


* Hyvää huomenta yhdellä jalalla... 3x10/puoli, painoja niskassa 3kg/käsi


* Suorat linkkarit 3x10


* Vinot linkkarit... ;) Eli vastakäsi-vastajalka 3x20 (vuorotellen)... ja totuus mun vatsamakkarasta! :/


* Jalan nostot alhaalta sivulta - keskelle ylös... eli piirtää V-kirjainta väärin päin... 3x10 V:tä* "Alatalja" kuminauhalla 3x15


* Jalkojen kääntö sivulle vuorotellen 3x20* Jalkojen nostot (onni on jyhkeä sohvapöytä!) 3x10


* Yläkropan nosto 3x10... huomatkaa taka-alalla oleva vakooja... ;)


* Yläkropan nosto + lapojen rutistus yhteen 3x10* Staattiset pidot... eteen 2x1min, sivut 2x30sek./puoli

Ja sitten loppuun venyttelyt ja spagaattikokeilut... Tässä kevään aikana kun pitäis opetella taas sekin tekemään. Olen sen joskus aikoinani päässyt, mutta nyt on vielä matkaa siihen suoritukseen. Seuraavat kuvat on marraskuun tilanteesta versus eilen otetusta. Kuvissa ei ehkä edistystä näy, mutta itse sen tunnen... Enää tuohon pisteeseen meno ei ole vaikeaa, mutta siitä alaspäin meno ei vielä onnistuu... mutta kyllä se kesään mennessä menee! ;)


Että semmottinen treeni eilen illalla tuli väännettyä! Miltäs vaikutti?

4 kommenttia:

 1. Mie en voi muuta kuin ihailla teitä, ketkä jaksatte vetää KUNNOLLISEN kotitreenin!! Itelläni jos yritänkään niin kiinnostus lopahtaa yleensä viimeistään toisen liikkeen aikana :D

  Sie kyllä kaunistut ja hoikistut päivä päivältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, mulla on aina ollut niin päin, että se kotona alkaminen on vaikeeta, mut sitten kun alotan niin en tohdi lopettaa kesken. :) Harvoinhan tätä tulee tehtyä, mut ihan hyvä vaihtoehto kuitenkin toisinaan.

   Höh, kiitti! <3

   Poista
 2. Heippa! Oon uus lukija sun blogissa ja mulla ois haaste sulle omassani.:) http://lasnahetkessa.blogspot.fi/

  T.Anneli

  VastaaPoista