sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Eilen Huumalla (ja vähän muuallakin) tapahtunutta!

Se on kuulkaas tuleva filmitähti täällä kun kirjoittelee!!! ;) Hah! Minä ja lapset päästiin Huuman tv-mainokseen... äippä tuo lapsia salin lapsiparkkiin ja hakee ne sieltä sitten pois! Siinä välissä äippä käy vähän treenailemassa. En yhtään tiedä millaneen mainoksesta tulee tai mitään, mut maikkarilla se jossain välissä pyörii! Oikeen linssilude, etten sanois! Kuvaaja kuvasi myös yleisesti zumbatuntia ja mie olen ihan varma, et mie näyn siinäkin otoksessa, varmasti just nostan housuja tai irvistelen kuoleman kourissa... Kaikkeen sitä ihminen kanssa suostuu, mut hei, miksei? Etenkin kun on NIIN ihana sali ja kaikkea, mielelläänhän sitä "mainostaa"!

Lauantaina salilla oli siis ylimääräisiä tunteja ja poikkeuksellisesti lapsiparkki auki ja nää äippä ja iskähän käytti heti tilaisuuden hyväkseen! Mies meni salille ja mie ensin zumbaan. Voin taata teille, että HIKI lens, koska en mie sinne tunnille mene vaan vähän keikuttamaan, vaan tosissaan hikoilemaan! Ja arvaatteko, kesken tunnin, juomatauolla yks nainen tuli sanomaan mulle, että mie tanssin hyvin! Siis harvemmin tuollaista kuulee noin spoontaanisti kanssa-zumbaajalta. Hyvä etten kyyneltä kuulkaa vieräyttänyt, kun niin hyvältä noin "pienet" sanat tuntui... ja lopputunti vedettiin tietysti hymy korvissa ja ihan hillittömällä flow:lla! Zumban jälkeen suuntasin vielä tunniksi salille kiskomaan yläkroppatreenin... ja sain miehestä seuraa omana privat valokuvaajana, joten tässä vähäsen materiaalia siitä! :)


Ensimmäisiä liikkeitä zumban jälkeen... lievähkö puna kasvoilla! ;)


Se selkä... se NIIN kaipaa läskin karkotusta ja lihaksen kasvua!


Kyl mie ihan oikeesti treenaan sitä leuanvetoa! Tänään näköjään myötäottella...


Noh, kyllä sieltä vähän niitä lihaksiakin jostain kuorituu...

Ja sitten kuvattiin miehen kanssa video... mun ensimmäinen video-juttu tässä blogissa ja aiheena ei sen enempää tai vähempää, kun hyvää huomenta - yhdellä jalalla! Voin todeta, et pikkusen oli noita häiriötekijöitä ja tää ei oikeen mene ihan putkeen tässä videolla... normaalisti kun teen napit korvilla enkä välitä mistään mitä ympärillä tapahtuu, ni nyt ei menny YHTÄÄN putkeen... mut tässä tää nyt kuitenkin tulee... Vähän joutu asentoa korjailemaan kesken kaiken ja muuta... ;) Ja pikkusen nyt jännittää laittaa tää eetteriin... mie olen niin huono tälläsissä video-jutuissa... just siks varmaan suostuin siihen mainokseenkin ja kaikkea... ;)))





Eilen syötiin wrappeja tai tortilloja tai miksi niitä nyt ikinä haluaakin sanoa. Nehän mielletään aina ns. herkutteluksi. Meillä nämä "korvasi" normaalin ruuan... punnitsin kanan tarkasti 100g ja kaksi täysjyväistä kuorta söin... lisänä salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, avokadoa ja kermaviiliä... eli nämäkin voi tehdä kevyemmällä kädellä ja silti nauttia mielettömän herkullisesta ateriasta. Aina ei tarvitse tunkea sinne tavaraa juustosta tai juustokastikkeesta lähtien aina smetanaan asti... toki joskus voi, mutta aina ei TARVITSE. 


NamNam!

Illalla käytiin vielä anoppilassa saunassa ja venyttelin kotosalla 40minuuttia... tänään hivenen paikoissa tuntuu eilinen. Päivän otan rauhallisesti oman perheen kesken ja illalla lähden vielä bodyjamiin jammailemaan. 

Tämän alkuvuoden treenailut... tanssit ja lenkit on jääny vähän vähälle ja venyttelykin hieman unohtunut, mutta eiköhän siihen saada muutos tässä tulevien viikkojen aikana! :D

Siirsin punnituspäivän sunnuntaille ja äsken hyppäsin vaa´alle ja sehän näytti 77,9kg, eli vieläkin 1,1kiloa enemmän kun ennen joulua! Paino kävi jo hieman matalammalla, mutta luulen, että päällä olevat naistenvaivat hieman vaikuttavat tähän tulokseen... tärkeämpänä tietona pidin kuitenin sitä, että mitat olivat samat, vaikka vatsakin on tuntunut viime päivinä hieman turvonneelta! Lantiolta oli jopa tippunut sentti tässä kolmen viikon aikana! Ei siis paljon muutosta, mutta jos paino on "koholla" ja mitat kuitenkin samoissa niin eihän se nyt voi maailman loppu olla. ;) Katsotaan niitä mittoja uusiksi sitten neljän viikon päästä, huikeita lukuja odotellessa! :D Tällä hetkellä tavoitepainoon on siis se 8kiloa matkaa... tai sitten 9... en ole ihan vielä päättänyt tavoittelenko kutosella alkavaa painoa vai 30kilon pudotusta. Todennäköisesti kuitenkin tuota jälkimmäistä, mutta ei nyt vielä mennä asioiden edelle!




Mukavaa sunnuntaita murmelit! Ja hyvää tulevaa viikkoa!

5 kommenttia:

  1. Ihana Tea, siulla oli selvästi tuo Zumbassa aalkanut flow päällä vielä tätä postaustakin kirjoitellessa! :) Pidä kiinni tosta fiiliksestä, se kantaa pitkälle!

    Ja hei, treenikuvia ja videokin - I like! Oot ihana, puspus! <3

    ps. Tulikohan nyt ihna varmasti tarpeeks huutomerkkejä tähän kommenttiin?! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä flow... tänään se meinas kadota, kun oli oikeesti sellanen olo etten jaksa mitään ja veto ihan kateissa. Mut sit otin sellaset torkut, et just nukahdin ja melkein samantien heräsin ni olo helpotti... Ainakin toistaseksi. Ja illan bodyjam vaan lisäs hyvää oloa!

      Joo, aattele miten edistyksellistä, video, mulla!!! Siis WHAT?!? ;) <3 Ja !!!

      Poista
  2. Vähänkö mä ootan sitä mainosta! :D Esitetäänköhän sitä myös kinopalatsissa, koska siellä on ainakin aikasemmin pyörinyt semmonen Huuman mainos. Ja mulla myös noi tortillat kuuluu ihan normaaliin ruokavalioon, vaikka ne ovatkin viikonlopun erikoisherkkua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en tiedä, oli puhetta kyllä "vaan" maikkarista, mut hei, miehän voin olla vaikka millanen filmitähti ni kaikki haluaa sen pyörimään joka paikkaan... ;))) Todellisuudessa meitä näkyy varmaan se sekunti ja siinäkin näytän urpolta... :DDD
      Ja toi ruoka-juttuhan on aika paljon siitä kiinni miten paljon syö ja tosiaan tässäkin kohtaa et mitä sinne sisään laittaa. :)

      Poista