sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Lauantai-iltana....

Tässä meidän perheessä ei mentykkään ravintolaan... vaikka mamba tai joku sellanen niin lauloikin! Vaan mentiin salille! Koko lauantai oli ihan ihana, vaikka yhdessä vaihessa ahdisti enemmän kun laki sallii! Ja ihan vaan siitä syystä, että eilen tuli nautittua palanen lihalevyä ja pieni pala pullaa ihan sillai spontaanisti... Mut jälkimmäisen mie perustelen sillä, että ammatillisista syistä!!! Koska, ostettiin lapsukaisille laskiaispullat sellaisesta leipomosta, mistä mulla ei ole aiemmin kokemusta ja tottakai mun sisäinen leipuri nosti päätään... Noh, ei ollut erikoinen pulla se pulla tai lähinnä se pala mitä siitä maistoin! Lihalevyn syömistä puolestaan en voi selitellä millään, mut olihan se ihan hyvää! Ruoka sitten "vastapainotettiin" ja tehtiin ihanaa salaattia... tai siis Toni teki!


Perus salaattipohja, avokadoa ja savulohta!

Aamupäivästä tosiaan käveltiin koko perheen voimin mun äidille kahville... hitaalla, tuon meidän 2,5vuotiaan tahdilla mentiin ja ulkoilua tuli lähes kaksi tuntia... Tää ulkoilu on kyllä tehnyt tooooooosi hyvää sen alkuviikon sisällä jumittelun jälkeen! Tuon ruuan jälkeen aloin miettimään omia syömisiäni ja ajattelin pitkästä aikaa kirjata kilolaskurin ilmaiseen ohjelmaan oman normi-päiväni syömiset ja mitäs minä huomasinkaan... Olen niin uskollisesti syönyt miinuskaloreita, että olen vetänyt ne huomaamattani jo aivan liian alas! Joten ihan hyvä, että vähän merkkasin niitä ylös tuolla ohjelmalla... Nyt alkaa vähän enemmän syöminen! Hyvää ja terveellistä ruokaa, mutta ainakin sellaisen 200-300kaloria enemmän saisin nyt jatkossa taas syödä, ainakin hetken... Ja siltikin menen miinuskaloreilla aivan hyvin, niin että paino putoaa sopivan hitaalla tahdilla! Jos vaikka tälläsellä buustauksella saatais se paino valumaan alas niin, että ennen huhtikuuta olis se -30kiloa plakkarissa!


Se on kuulkaas ihan pukeutumiskysymys paleleeko vaiko ei!
Ja sitten saatiin vielä iltapäivällä miehen kanssa tosiaan idea, että josko mummi ottais pojat hoitoon ja mentäis yhdessä salille... Ja mummihan otti! Mies sitten oman treeninsä ohella hillui kameran kanssa ja yritti ottaa musta joitakin kuvia salilta... Joten tässä niitä tulee! Ja samalla esittelyyn pääsee mun ihka uusi hivenen läpinäkyvä treenitoppi! Se on kyllä ihana... ja kokoa M!!! :D


Pullistelua ennen salille lähtöä...
Posee...
Selän lämmittelyä kepukan avulla
Hyvää Huomenta yhdellä jalalla, tangossa 12kg
Kylkitaivutuksia 16kg kahvakuulalla
Näissä on hivenen edistytty, lähtökohta kun oli jalat aivan koukussa... Vielä siis muutama viikko sitten...
Lauantain settiin pääsi myös alatalja

Tais olla mun kuvaajallakin ihan hyvä treeni kun kuvat on näin epätarkkoja... ;) Tulihan sitä paljon muutakin tehtyä, mutta kaikkea nyt ei alettu kuvailemaan. Lopuksi kuitenkin haastoin itseni vetämään leukoja... Toni kuvasi tän 50kg vastapainolla tehdyn yritelmän... No joo meni niitä sitten loppupeleissä jo neljä toistoa! Mut video on aika jäätävä... ;)



Mulla on parin viikon sisällä tapahtunut päässä jokin muutos ja olen vihdoinkin alkanut tajuamaan oman pienuuteni... Siis verrattuna siihen melkein +27kg minään. Ja taas näitä tänään otettuja kuvia katselin ihan huuli pyöreänä kun en voi oikein ymmärtää missä välissä musta on tullut noin "pieni"! Vielä matkaa tosin on jäljellä ja kyllä sitä läskiä löytyy kadotettavaksi, mutta jotain silti on tapahtunut mun ajattelussa. Mun äitikin sanoi eilen, että on huomannut mun ajattelussa muutosta... en enää pidä itseäni valaana vaan ihan normaalina ihmisenä!


Palkkaria nassuun ja kuva siitä... oonkohan sittenkään ihan normaali ihminen???
On sielä jotain jo jossain...
Ja kuten ehkä tarkkaavaisimmat huomaa, mulla on uusi puhelin... Möin sieluni ja en ole enää Nokia-tyttö vaan Samsung sai kun saikin astua kuvaan. Sain tuon eilen vähän ennen salille lähtöä ja voin vaan sanoa, että minä ja tekniikka ei oikein olla koskaan sovittu yhteen, joten opettelu ja harjoittelu kestää ja kestää ja kestää... Mutta sai sillä kuvia! Olis varmasti saanut ihan tarkkojakin jos kädet ei olis tärissy treenin jäljiltä ihan niin kovasti! ;) Että ihan kivasti uppos eilinen treeni noihin jo valmiiksi jumeihin käsiin, vaikkei varsinaisesti käsitreeniä tullut edes tehtyä, vaan treenin pääpaino oli vatsoissa ja selkälihaksissa... ;)

Tänään sunnuntaina mie sitten taas hyppäsin vaa´alle ja tulos oli ihan kiva... viikossa on lähtenyt 500g ja nyt vihdoin ja viimein mentiin alle sen ennen joulua olleen painon! Vain 200grammalla tosin, mutta joka tapauksessa tällä hetkellä painan vähemmän kuin, ööö.... en edes muista milloin! Aamupaino oli siis 76,6kg ja pudotusta nyt kaiken kaikkiaan 26,5kg! Kuten jo tuola ihan alussa mainitsin tuon huhtikuun tavoitteen niin tässä on tosiaan nyt hieman vajaa 12 viikkoa jäljellä mun syntymäpäiviin... Alunperin silloin yli 2vuotta sitten ajattelin tän kaiken olevan sellainen "Tea kuntoon ennen kolmeakymppiä"-juttu... ja sitten jossain vaiheessa matkan edetessä se muutti muotoon "Tea -30kg ennen 30veetä". Tuosta kolmenkympin pudotuksesta uupuu nyt siis se 3,5kg ja uskon tämän onnistuvani pudottamaan ennen huhtikuuta ja kolmenkympin juhlia! Tänään siis erittäin hyvillä mielin noustiin tähän päivään!

Mulla olis tänään vielä bodyjamin sunnuntai-bileet edessä... mutta ennen sitä hyötylenkkeilyä tanssistudion kokoukseen! Kuinka teidän viikonloppu on tällä kertaa sujunut?

10 kommenttia:

  1. Kiva tuo uusi toppi! :)
    Minä täällä vetelen vasta aamupuuroa napaan, kun sain (onneksi) nukkua pitkään tänään alkavien yövuorojen takia. Pääsen parin viikon tauon jälkeen salille! On niin huippu fiilis olla taas terve!!! Vähän nenä tukkeessa, mut sitä ei lasketa... ;) Kiva viikonloppu siis takana täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, joskus on kyllä ihana nukkua aamulla pitkään... mie sain eilen nukkua ihan jopa kahdeksaan, mutta sekin tuntui ihanalta... ja ennen yövuoroja toki on hyvä vähän huilia!
      Ja tosi kiva kuulla, että olet terveempänä jo! Mukavia hetkiä salille! :D

      Poista
  2. Eräs tuttu nainen vilahtaa Huuman mainoksessa telkkarissa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa... Siellä on ihan selkeesti jo bongattu mut. Juu, minäpä sielä lasten kanssa. :D On muuten ihan hullua katsoa itseään telkkarista, mitenhän ne näyttelijät sn tekee?

      Poista
  3. ISO JEE tälle hyvänmielen postaukselle! :) Mahtavaa työtä niin fyysisesti kuin psyykkisestikin :) Mie todella toivon, että sie näät tuon oman muutoksesi - noilla kummallakin edellämainutlla osa-alueella - yhtä suurena kuin myö kaikki muut :) Oot kyllä niin hyvä elävä esimerkki siitä, miten muutosta tosiaan saa tapahtumaan, kun sitä ihan oikeasti haluaa ja on valmis tekemään töitä!

    <3

    ps. Kiva toppi on!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos taas Anna! Jotenkin nää kuluneet pari viikkoa on tosiaan avanneet mun omatkin silmät! En osaa sanoa miksi, mutta olen hyvinkin tyytyväinen, että näin on vihdoinkin tapahtunut! <3

      ps. kiitti, se on tosi kiva ja erityisesti miellyttävä päällä! Mut mikäs treenivaate ei periaatteessa olis? ;)

      Poista
  4. Ihanan positiivinen blogi sinulla :) Löysin vasta ensimmäistä kertaa ja täytyy jäädä lueskelemaan vähän enemmänkin. Tsemppiä viimeisten kilojen pudotukseen, hyvältä näyttää!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, niitä tässä kyllä tarvitaankin. :) Ja tervetuloa jatkossakin tänne vierailulle!

      Poista
  5. Onko tossa jalkojennostolaitteessa oikeasti bosu kiinni vai mitä ihmettä?! :o Oletko testannut kummalla tavalla saat tossa paremman tuntuman vatsalihaksiin, jalat pienessä koukussa isommalla liikeradalla vai jalat suorina pienemmällä nostolla?

    Mahtava toi leuanvetovideo, hyvää edistystä! 15 toistoa 50 kilolla on tulossa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä siinä on bosu kiinni... saa vielä paremmin tuntumaa myös syviin lihaksiin, kun joutuu pitämään itseään paikallaan "liikkuvalla" alustalla. Itseasiassa en ole kokeillut, kun vasta tämän vuoden alusta otin koko tuon liikkeen mukaan ohjelmaan... täytyykin testailla tän viikon treeneissä kummin tuntuu paremmin.

      Kiitos. Ja olen kyllä itsekin ihan tyytyväinen, kun nyt kuitenkin "ihan nollista" tän leuanvedon kanssa lähdettiin ja ihan kivasti on jo edistytty. :)

      Poista