sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sunnuntaita!

Hyvää iltaa kaikille! Tää päivä on mennyt ihan hujauksessa... On ollut niin hyvä fiilis taas! 

Tehtiin ruuan kaveriksi proteiinisämpylöitä, minkä ohjeen sain käsiini facebookin Fit Mom Team- ryhmästä! Ihan älyttömän helppo ohje ja maku oli kyllä ainakin meidän perheen mieleen! Veeti lähes 5vee tosin kysyi multa ennen näiden leipästen paistoa, et "miksi sie äiti laitoit tota puuroo tohon pellille?" On vissiin nää leipurin lapset tottunu näkemään himppusen erilaisia sämpylöitä! 

Ei nyt ehkä maailman herkullisimman näkösiä tuotoksia, mutta makuhan se ratkasee!
Näihin tuli siis 5valkuaista, 2,5dl kaurahiutaleita, 3rkl rahkaa ja n. 0,5tl leivinjauhetta... Vähän ripsasin merisuolaa myllystä vielä sekaan... uunissa 200asteessa noin 10-15minuuttia... Ja sit ne on valmiita! Kyllä näitä kannattaa ainakin kokeilla, mie luulen, että meillä ruvetaan toisinaan viikonloppuaamuisin herkuttelemaan näillä! :)

Äskenä tulin bodyjamista kotiin ja mie en vaan voi käsittää sitä euforiaa minkä se tunti mussa aiheuttaa... Se vaan toimii mulle, ainakin tää nykyinen ohjelma... Onneksi se ei ihan vielä ole vaihtumassakaan! Ja taisin kertoa parisen viikkoa sitten kun mua kesken tunnin koputti se kanssajammailija olalle ja sanoi että tanssin hyvin... No tänään tunnin jälkeen tuli toinen nainen sanomaan, että pysyin niin hyvin mukana, että mun takana oli mukava tanssia kun pysyi itsekin sitten paremmin mukana... Niin ja lupasi muistaa jatkossakin, että mun taakse kannattaa tulla jammailemaan! Tää on aina jotankin hämmentävää, mutta onhan se ihana ja mieltä lämmittävä asia saada kanssajammaajilta positiivista palautetta. Hyvä mieli oli taas taattu!

Mutta eipä mulla muuta ollutkaan... Halusin vain jakaa teidän kanssa HETI nää ihanat asiat! Nyt mua taitaa odotella jääkaapissa suklainen proteiinipudding kera mansikoiden... On mulla sitten ihana mies! <3

Hyvää sunnuntai-illan jatkoa ja mukavaa viikon aloitusta teille!

Ps. Olihan mulla vielä yks juttu... Mut löytää nykyään Instagramista nimimerkillä teaval, jos jotakuta kiinnostaa... Sinne päivittelen varmasti niin treeni, ruoka kun ihan muitakin juttuja! Meitsikin on siirtynyt siis nykyaikaan... ;)

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja on ihana päästä jakamaan muiden kanssa, ja siihenhän tää blogimaailma on oikein oiva kanava! :) Tosi kiva, kun osaat nauttia ja ottaa noi kehut vastaan itteäs vähättelemättä! Oikee asenne!

    ps. Terkkuja teidän perheelle :) Miulla on sellanen olo, että melkein jo tunnen teidät :D Nytkin kun kerroit noista sämpylöistä, niin yhtäkkiä havahduin että ajattelin olevani teidän keittiössä ja naureskelemassa siun kanssa Veetin kommentille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ihan sormeet syyhysi tätä teille kertomaan! ;)

      Ja joo, kyllä tässä on sen verran oltu yhteyksissä, et ihan kun tunnettais tosiaan paremminkin! Mikä ei kyllä ole yhtään huonompi juttu, on ollu tosi ihana "tutustua" suhun! <3

      Poista