lauantai 26. tammikuuta 2013

My 15 seconds of fame!

Katsokaapas seuraava mainos! Näkyykös siinä tuttuja naamoja??? ;)


Joo-o... ala-asteen Pikkukakkosessa esiintymisen lisäksi olen nyt sitten Huuman mainoksessa... alkaa pyörimään tänään maikkarilla! Ja onhan siinä mun ihanat pikku-rakkaatkin! Tässähän tuntee itsensä ihan julkkikseksi! :DDD

Lihasjumit on tänään aikasen mojovat tuolla yläkropan puolella... saapi nähdä kuinka kivasti tänään onnistuu mm. ylätalja tai alatalja, leuanvedosta puhumattakaan... Mutta teen sillä tahdilla mikä tänään tuntuu hyvältä... keskityn vaikka sitten niihin core-liikkeisiin missä ei tarvitse käsiä tai rintaa... ;)


Yllä kuva mun eilisen illan asusta, kun siis lähdin ystävän kanssa hieman kaupungille ja hänen luokseen istumaan ja rupattelemaan... Ennen lähtöä oli taas sellainen hetki, että mistäs huomaa edistyneensä?!? Nuo viininpunaiset housut on ostettu syyskuun lopulla, eli aika liki tasan 4kk sitten ja ne on isot! Samoin tuo valkoinen neule on ostettu samaisella ostosreissulla ja sekin on iso, vaikkei se tuollaisessa neuleessa kyllä yhtään haittaa! Ja sitten mies joutui tekemään mun suosikki vyöhön lisää reikiä, kun en saanut sitä enää tarpeeksi tiukalle... Joo, kyllähän sitä edistystä siis kaiken aikaa tapahtuu! 


Ai niin ja mun ostoslakko katkesi eilen... oli pakko hankkia tuolle isommalle jantterille parit uudet perus-verkkarit, kun todettiin, että sillä oli tasan kahdet enää ehjinä! Kaikki housut menee polvista rikki kun pitää leikkiä ja edetä kaiken aikaa polvillaan! ;) Joo, ja sitten pyörähdin HenkkaMaukan urheiluosastolla ja mukaan tarttui yksi ihana treenitoppi... hintaa huimat 14,95, et ehkä mun budjetti ei siihen kaadu! ;) Mutta tästä ei nyt toistaiseksi ainakaan ole kuvia, katsotaan sitten tämän päivän treenin jälkeen uusiksi!

Ja nyt sitten viikonlopun viettoon!

2 kommenttia:

 1. Pari kertaa katoin ton videon eilen :) Saanks nimmarin, kun kohtahan ootte ihan julkkiksia? ;)

  Hei laitapas kehiin kuvia uudesta treenitopistasi, niin ei ainakaan tämä treenivaatekuumeeni pääse lannistumaan :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis tottakai saat... lähetänkö sulle heti? ;)
   Ja joo, eiköhän kuvia tule, kunhan saan tuon ihanuuden ensimmäistä kertaa päälle "kunnolla". Se kyl voi näyttää ihan normaalilta mustalta topilta, kun on sillai jännästi "kuvioitu" ettei ehkä kuvissa näy... :D

   Poista