perjantai 4. tammikuuta 2013

Keskivartalo kuuletko kutsun???

Olen nyt tehnyt kahteen otteeseen tuon kolmijakoisen ohjelman jalka/peppupäivän sekä keskivartalotreenin. Vielä lauantaina menen vetäsemään sen ylävartalotreenin ja odottelen sitä jo ihan intona. Olen kovasti sitä mieltä, että jos NYT just saisin pojat jonnekin hoitoon lähtisin heti vetäsemään sen treenin, mutta joskushan se pitää nämä äidinkin velvollisuudet hoitaa... ;)))

Mutta siis se eilinen keskivartalo. Onko se sitten hyvä treeni jos tänään vielä vatsat "sykkii" ja selkää "jomottelee"??? Noh, juu taitaa se olla! Mutta eipä näille mun keskivartalon lihaksille paljon tarvi treeniä näyttää kun ne huutaa jo tuskissaan! Kuitenkin eilinen yhden jalan hyvää huomenta + maastaveto & kulmasoutu + selän ojennus penkissä -kombo oli sen verta kovaa settiä mun alaselälle, että tänään tuntuu. Olen hyvin tietoinen siitä, että alaselkä on mulla aikasen huonossa kunnossa ja totaalisen jumissa ja siksi sitä haluaisinkin nyt vahvistaa toden teolla. Lisäksi vatsan puolelle jalkojen nosto + linkkarit sivuille + kylkitaivutukset kahvakuulalla tuntuu tehoavan... yläselälle ylätalja ja Mave-kulmasoutu tuntuu olevan ihan liian vähäinen treeni, joten siihen voisi ottaa jonkun hyvän ja mojovasti tuntuvan liikkeen lisäksi, ideoita??? Ehkä mun täytyy testata sitä leuanvetoa avustetusti! ;)  Ja eilen mietin, että muutamat staattiset pidot olis myös hyvä lisä tuohon treeniin. Muuten tämä kombo kuitenkin toimii mulla hyvin. On aika huikea fiilis nyt kun vihdoin ja viimein olen uskaltanut tarttua tähän mun todelliseen ongelma-alueeseen ja oikeasti haastan itseäni siinä ja huomaan jopa pystyväni johonkin. Aikasemminhan hieman pelkäsin tehdä näitä liikkeitä just siksi, että ajattelin etten kuitenkaan pysty! Mutta nyt kokeiltuani huomasinkin pystyväni, ainakin johonkin, joten pelko näitä lihasryhmiä kohtaa katosi. Hieno, hieno fiilis!

Tumblr_md87ao9onj1ry4r3zo1_500_large
Never say never (We<3It)

Ensi viikolla on vielä luvassa pääsääntöisesti salitreeniä, tanssitunnit alkaa vasta viikolla 3 ja samalla viikolla siis pärähtää käyntiin Hypoxit. Ensi viikolla menen rentoutumaan mun vakikampaajan tuoliin ja otetaan multa nämä pidennykset pois... itken vähän verta tän asian takia! Mutta päädyin siihen tulokseen, että tulen jatkossa treenaamaan niin paljon, että joudun pesemään hiukset keskimäärin joka päivä... ei siis tee tuollaselle "kuolleelle" hiukselle kovinkaan hyvää. Ja toki se helpottaa elämää myös siksi, että pystyn käymään salilla suihkussa ilman, että mun tarvitsee varata hirveästi aikaa hiusten hoitamiseen ja kuivatteluun. Katsotaan sitten kuinka kauan maltan olla ilman tätä ihanaa reuhkaa! :D

Aamut on ollut tällä viikolla todella vaikeita, en meinaa saada itseäni millään sängystä ylös... mutta sitten kun saan niin olen paljon pirteämpi kuin taas muutamaan viikkoon. On toki tehnyt hyvää hieman lököillä pikkujätkien kanssa meidän sängyssä ja pitää heitä kainalossa. Ensi viikolla on kuitenkin aika ryhdistäytyä myös tämän heräämisen osilta ja saada sellainen normaali rytmi päälle... eli enää ei lököillä sängyssä yli kahdeksaan. :) Toki asiaa helpottaa alkavat kerhot sekä minun ensi viikon yksi työpäivä leipuri-opena... JEI! Ihan tosi hienoa päästä hieman edes töihin... toki vielä hienompaa olisi löytää jostain kokopäiväinen työ, eikä vain tälläisiä keikkoja, mutta parempi tämäkin kun ei mitään! :D

Mitäs teillä on suunitelmissa viikonlopuksi tai ensi viikoksi?

6 kommenttia:

 1. Liikkumista suunnitelmissa viikonloppuun ja viisaasti syömistä ennen kaikkea ilman repsahduksia ja mielitekoja.

  Hyvä toi sun esittely "olen utelias" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun suunnitelmat kuulostaa oikein hyvältä! :)

   Ja toi esittely... niin, täällä oli pitkään aika hiljasta, vaikka haluaisin juurikin sellasen vuorovaikutteisen blogin... siksi tuo uteliaisuus, siitä ketä täällä käy ja mitä he ovat mieltä. :)

   Poista
 2. Illalla suunnitelmissa spinnu, mutta muuten hyvin rauhallinen koti-ilta (ylläri? :D). Tarkoituksena on mennä hyvissä ajoin nukkumaan, jotta huomenna jaksaisin vetäistä taas aikaisen aamutreenin ;)

  Hei joskus kyllä pistät kuvaa kehiin kun teet tota yhden jalan hyvää huomenta! :D Mie tarviin todistusmateriaalia, että joku ihan oikeesti kykenee siihen (ja mitkään Googlen kuvahaun tulokset eivät vakuuta miuta nyt tarpeeksi ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen kans suunnitellu aamusalia huomiselle... Tosin sitten ruvettiin miehen kanssa mieettimään, että saataisko lapset hoitoon ni päästäis yhdessä salille ja saisin teillekin joitain kuvia... :) Olis hakusessa kuva tosta yhden jalan hyvää huomenestakin... ;) Mut katsotaan kuin käy.

   Poista
 3. Onko sun salilla siis laite jolla voi tehdä leuanvetoa avustetusti? Se on kyllä aivan mahtava, uskon että jokainen oppii sen avulla tekemään ihan oikeita leukoja rekkitangolla. Leuanveto on ainakin omasta mielestäni paras selkäliike ja tietysti mainio myös hauiksille. Ehdottomasti siis mukaan ohjelmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on, se sellanen missä saa laitettua "vastapainot" eli kevennettyä omaa painoaan. Kyl mie olen tässä pikkuhiljaa tän päivän aikana tullu siihen tulokseen, et se on se liike mikä täytynee ottaa ohjelmaan mukaan... josko sitä vielä jonain päivänä vetäis ihan oikeankin leuan.

   Poista