torstai 3. tammikuuta 2013

Torstain toivotuimmat!

Eilinen treeni oli vähän puurtamista! Mulla oli siis jalka/peppupäivä ja jotenkin ei vaan irronnut! Paitsi hiki... mutta johan sekin on hyvä juttu! Toki treenin jälkeen olo oli taas hyvä ja olinkin tyytyväinen  tekemiseeni, koska olo oli tosiaan koko treenin ajan vähän sellainen "noh, joo..." Tänään tuntee jaloissa kuitenkin tehneensä jotain, on sellainen ihanan "voimaton" tunne vaikkei varsinaisesti mihinkään koske.

Kuva otettu jo tiistaina saunan jälkeen, mutta kuvastaa hyvin mun eilistä olotilaa salin jälkeen!
Salin jälkeen kotiin lasten kanssa ja isäntä lähti vielä käymään kaupassa, ostamaan meille (mulle) jauhelihaa, kanaa ja kasviksia... Toi hän mulle Iltalehden Ilona-liitteenkin, kun soitin perään ja pyysin häntä sen tuomaan. Lehdessä kun komeili Too big to be me-blogin Anna. Eilinen olikin joku kerätään motivaatiota oikein roppakaupalla päivä... sillä ensin ammensin sitä tuosta lehden tekstistä ja sitten vielä yhdestä tv-ohjelmasta, jota varmasti jokunen muukin eilen katsoi, nimittäin Jutta ja puolen vuoden superdieetit. Aika mukavan oloinen ohjelma ja tunnistin joitakin tekijöitä kyseisen päähenkilön vaikeuksista... Todella hienoa kuinka ihmiset kuitenkin pääsevät yli niistä omista ajattelumalleista ja pääsevät tuollaisiin huikeisiin saavutuksiin! Tämän ohjelman jälkeen TAAS jälleen kerran sanoin miehelle, että olisipa ihana olla jollakin tapaa töissä tälläisten asioiden kanssa... olisi ihana oikeasti tehdä töitä tälläisen oman intohimon parissa ja kertoa muillekin sitä että vaikkei kaikki aina olekkaan niin helppoa niin se on kuitenkin mahdollista.

Iltapalaksi mies teki meille ihanaa, ihanaa rahkasörsseliä... Annetaan kuvien puhua puolestaan:
Hedelmät blenderiin ja rahka sekaan...

Paksua ihanaa "töhnää", vähän kun jätskiä!

Kauraleseitä, manteleita, cashew-pähkinöitä ja pellavansiemeniä...
Ja aamupalaksi tänään tein puuroa (ei taida yllättää ketään???)... laitoin sekaan vauvanruokaa. Muistin yhtenä päivänä kuinka hyvää tuo ruusunmarja-vadelmasose on joskus ainakin ollut... ja olihan se edelleenkin, joten täytynee muistaa tämä seuraavallakin kerralla kun kauppaan on tarvis mennä. ;) Tälläsella aamupalalla kyllä jaksaa lounaaseen asti.

HERKKUA!
Olen tässä nyt jo pari päivää yrittänyt muistaa sen veden juonnin. Tai itseasiassa veden juominen ei ole minulle mikään ongelma, mutta olen litkinyt sitä nyt jopa hieman "liikaa", että kroppa poistaisi ylimääräseet nesteet itsestään. Ja tuntuu, että olen ainakin osittain onnistunut. Tänään vaaka näytti enää 1,8kg enemmän kuin ennen joulua, eli vajaassa viikossa paino on tullut n.2,2kiloa alaspäin! Ai kuka oli turvoksissa? Olokin on siis alkanut normalisoitumaan ja energiatasot alkaa olemaan pikkuhiljaa ihan omillaan ilman sokeria. Ja jos ihan totta puhutaan niin sokerittomuus ei ole ollut nyt ongelmana yhtään, enemmänkin tuo suolainen hyvä ruoka! Mutta kyllä tästäkin himoilusta päästään eroon!

Kuva Googlesta

Tänään luvassa jauhelihaa ja kasviksia sekä keskivartalotreeni... heh, noh ehkä vähän jotain muutakin! Mutta ei siis mitään ihmeellistä, eikä sen tähdellisempää. Tähän loppuun vielä pieni loppukevennys-kuva! Älkää siis ihmetelkö miksi multa joskus puuttuu e, u tai d-kirjain tai niitä tulee tuplana! 

Meidän 2,5vee on päässyt vähän läppäriin käsiks... ;DDD
Mukavaa torstaita teille sinne. Ja tervetuloa mukaan muutamat uudet lukijat! :)

2 kommenttia:

  1. Lainaatko joskus siun miestä tekemään rahkasörsseleitä miullekin? ;) Kuulostaa ja näyttää nimittäin niin herkulta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin hyvää, että! Ja voisinhan mie lainata, se itse vaan ei ollut hirveen innostunut siitä, et tarvis sun luokse asti ajaa yhden rahkan takia! ;)))

      Poista