tiistai 11. joulukuuta 2012

Slow Flow

Apuja kaivataan! Lähettäkää niitä nukkuMasan hiekkoja mulle, että saisin nukuttua ens yönä! Alkaa tää oma aikaansaamattomuus taas ahdistaa... Lähettäkää mulle myös joku motivaatioryöppy aivan kaikkea kohtaan... Noh, okei ruokailut olen hoitanut just eikä melkein niinkun pitääkin! Mut siis missä on se mun pirteys, hyvä olo, mieletön olo ja mahtava flow kaikkea kohtaan! Tunnen itseni NIIN laiskaksi kun annoin luvan olla poissa salilta tällä viikolla... Ja voi MUR!  Missä on mun mieletön treeni-draivi? Missä on se kaveri, joka potkis mut liikkeelle täältä???

Tumblr_memtujo5we1ry1utso1_500_large
We<3It

Kaikki ei aina mene niin putkeen... ei edes näissä hyvän mielen elämäntaparemontti-blogeissa! Ehkä rahka-mango-pirtelö välipalanen pelastaa mun olon... ;)

7 kommenttia:

 1. äh mä oon niin samassa veneessä tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mie just luin ja kommentoinkin... eiköhän me tästä suosta taas kuitenkin nousta... ylihuomena (toivottavasti) jo ollaan unohdettu, että tällästä on edes ollut...

   Poista
 2. Haluutko että juoksen teille potkimaan sut pihalle ja liikkeelle? :D haha! Mutta hei kyllä se motivaatio sieltä taas kuoriutuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Se vois tehä hyvää!!! ;) Ja olenhan mie menossa tänään tanssitunnille, et ei tätä peliä ihan ole menetetty...

   Poista
  2. Sä manaat jo ihan liian aikaseen. :D Liikuntaa kumminkin on tiedossa!

   Poista
 3. Täältä lähti tulemaan nyt oikein mojovat motivaatiopotkut! Jos tuntuu, että tämä päivä "on menetetty", niin anna olla, mutta älä anna sen tunteen jäädä hallitsemaan liikaa :)

  Oot supermimmi, ja eiköhän noiden tanssitreenien jälkeen viimeistään muistu mieleen miten hyvä fiilis liikunnasta tulee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... ja enhän mie tätä päivää sitten lopulta ihan menettänytkään... ;)

   Poista