torstai 6. joulukuuta 2012

Plösö... eikäku!

Eilen vetästiin taas Fustraa ja voi kiesus mitä tuntumia taas saatiin... keuhkotkin avattiin "kevyellä" sykkeennostolla, parhaimmillaan syke taisi huidella jossain piirun verran alle 180, mut tosiaan keuhkot ainakin aukes! ;) Takareidet ja selkä huusi hoosiannaa ja taitaa tässä vähän syvissa vatsoissakin tuntua "jomotusta". Ai mitenniin kahden viikon lepäily teki tehtävänsä???

Rakas mieheni Fustraa

Tähän putkeen mentiin sitten mieheni kanssa kuuntelemaan Topi Lösösen luentoa. Siis MIELETÖN kaveri!!! Ihan mieletön! Tosin hänhän myy tätä Fustraa ja on todellinen supliikkimies, mutta kyllä hän tietää mistä puhuu ja antaa kyllä todella hyvän kuvan hommasta. Ja siis loppujen lopuksi se kuva minkä hän antaa on varmasti just se oikea. Luennolla hän kävi ihan basic-juttuja läpi, eli esimerkiksi mitä tää koko homma tarkoittaa ja millaisia tuloksia sillä saadaan aikaan. Sitä me naurettiin useampaan kertaan, kun Fustrassahan kaikki näyttää vähän siltä, että "eihän noi tee yhtään mitään"... vaikka tosiasiassa siinä kyllä tehdään, mutta paljon sellaista "näkymätöntä" juttua, kuten just niitä syviä lihaksia. Niin, ja ryhtiä hän toitotti ylitse kaiken ja itse vasta 3tuntia ottaneena olen huomannut sen kuinka oma ryhtikin on useimmiten aivan päin honkia. Lisäksi mieleen jäi lause "hyötyliikunta on ihan p***eestä". Ei hän toki sitä aivan näin tarkoittanut, vaan lähinnä juuri sillä, ettäå ihmiset käyttävät kaiken aikaa kehon etupuolella olevia lihaksia, niin työskennellessään kuin harrastaessaan just tätä hyötyliikuntaa. Fustra perustuu kuitenkin just tähän vastakkaiseen puoleen, eli "perspuoleen". Tässä "metodissa" ihan tosissaan keskitytään vahvistamaan selkäpuolen lihaksistoa, mikä lähestulkoon kaikilla ihmisillä jää vähemmälle huomiolle. 

Siellä ne crossailee...

Varsinaisen luennon jälkeen mentiin salin puolelle, missä kolme PT:tä treenasi puolen tunnin mittaisen näytetunnin ja Lösönen itse sitten kertoili meille muille näistä liikkeistä jne. Mieheni pääsi yhdeksi kolmesta treenattavasta, tosin häntä harmitti jälkikäteen se ettei kuullut mitä Topi meille muille kertoi... Muuten hän tykkäsi kyllä kovasti ylimääräisestä puolesta tunnista treeniä. ;) Tässä teille muutama ihan katsomisen arvoinen pätkä YouTubesta... ekassa ihan "normaaleja" juttuja... tokassa treenaa Jarkko Kortelainen eli tämän Fustran "isä" eli toinen näistä kehittelijöistä.... tähdättäiskö tuohon jälkimmäiseen? ;)Joo, että sellasia kavereita nää jätkät!!! ;) 

Tänään mulla oli 4tuntia ja 15minuuttia tanssitunteja putkeen... loppuvaiheessa alko olemaan keskittyminen jo melkosen hakusessa ja vaikka eväitä välillä söinkin, niin nälkä oli HIRRRRRRMUNEN! Aamulla käväsin myös vaa'alla ja sehän näytti -25,4kg!!! PIENET TUULETUKSET!!! WUHUUUUUUUUU! Siitä hyvästä ja tietenkin Suomen itsenäisyyden puolesta saan nauttia tänään illalla näitä:

OmNom!  
Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! Nyt sohvalle linnanjuhlien pariin MARS! :D


2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! :) Voi että, ois kyllä ollut niin mielenkiintoista olla tuolla mukana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä. Oli kyllä huikea juttu... ja helmikuussa tulee kuulemma taas katsomaan kuinka meidän salilla Fustrat toimii. :)

      Poista