perjantai 7. joulukuuta 2012

07.07 -4astetta

Tänä aamuna yllätin jälleen itseni ja löysin tieni aamulenkille. Ilma oli mitä ihanin lenkkeilyyn, maasto sopivan haasteista, muttei liian upottavaa lumesta. Fiilis oli ihan huikean korkealla ja musiikki korvissa loistavaa. Ylpeäys itsestä, omista saavutuksista ja ihan siitä, että olin sielä lenkillä siihen aikaan aamusta!
Ja niin se vaan kävi... Niin ne onnenkyyneleet vaan tulvivat silmiini! Kuinka onnellinen ja ylpeä ihminen voikaan olla omista saavutuksistaan, kuinka onnellinen ihminen ylipäänsä voi olla, että saa elää täällä. Sori vaan jos joku Kotkalainen näki tän mun päristelyn, mulla on kaikki ihan hyvin... itseasiassa paremmin kuin todella pitkään aikaan.

07.07 lenkille lähdössä...

2 kommenttia:

  1. Aaaaa, ihana Tea <3 Onneksi meitä tirauttelijota on useampiakin :) Todellakin saat olla ylpeä itsestäsi, monellakin tapaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyl mie vähä yritin hallita itseäni noilla isommilla teillä, mut sitten kun pääsin sellaselle vähempi liikenteiselle pätkälle ni sit ei auttanu enää mikään... Onneks siinä on vaan iso tehdas vieressä ni ehkä kukaan ei nähny... ;))) Ja jotenkin vasta viime aikoina olen oikeasti alkanu tajuamaan mitä tässä tosiasiassa on tullut tehtyä... aika huisia, myönnän! <3

      Poista