torstai 27. joulukuuta 2012

Painoja, painoja...

Se saliohjelma, jonka kirjoittelin teille ennen joulua. Tänään tosiaan sain jalka/pepputreenin vedettyä läpi ja tältä se näyttää painoineen kaikkineen:

 - Kyykyt laitteessa 3x10 - tanko+30kg  
- Barbell HipThrust 3x10 - tanko+20kg 
- Pakarapotku laitteessa 3x10/puoli - 25kgX1, 30kgX2  
- Reiden ojennus laitteessa 3x10 - 20kgX3  
- Reiden koukistus laitteessa 3x10 - 20kgX1, 25kgX2  
- Pohjenousu 3x10 - ilman painoa

Lisäksi otin mukaan jalkaprässissä (vaakatasossa) tehtävät "leveät kyykyt", näitäkin kolme kympin sarjaa, painoja 60kg.

Prässin kuva Googlesta

 Näiden lisäksi poljin kuntopyörällä 10minuuttia alkuun lämpösiksi ja loppuun toiset 10minuuttia verryttely-mielessä. Tämän treenin jälkeen olo oli "hatara" ja kuten jo aiemmin kirjoittelin jalat eivät meinanneet jaksaa kantaa mua. Ai ai, kun tuntui hyvältä ja tuntuu edelleen. Noi painot on mulla taas nämä "aloitus"painot, kun vaihdoin ohjelmaa, joten nähtäväksi jää mihin näiden kanssa vielä yltää tässä tulevina viikkoina.

Kuva googletettu... BHT:llä peppu tiukkaan kuntoon

Tässä on nyt parisen viikkoa aikaa kun mulla alkaa se Hypoxi-jakso ja tulen käymään siellä 3xviikossa. Hypoxin kanssa samana päivänähän ei saa tehdä rankkaa treeniä, joten me ajotettiin nämä tiistai aamulle sekä keskiviikko ja perjantai iltapäivään... näiden lisäksi tulen käymään tanssitunneilla ja aika lähes jokaisena maanantaina pitämässä kutsuja, joten vapaita treenipäiviä jää tasan 2: lauantai ja sunnuntai... täytyy hieman miettiä, että miten tuon neljä viikkoa nyt oikein hoitaa, kun olis tää kolmijakoinen treeniohjelma tässä just tehtynä... ;) Kun kaikki vaikuttaa kaikkeen ja jostain on luovuttava... noh, ehkä tuon neljä viikkoa seisoo vaikka päällään, jotta saa tuloksia aikaseksi.

Tumblr_mf5u50nmjm1s05e7uo1_400_large
We<3It

Tuloksista puheenollen... olen nyt päätynyt siihen, että joitakin tavoitteita pitäisi tehdä tuolle tulevalle vuodelle. Ja näistä tärkeimmät varmasti ovat painon tiputtaminen ja mittojen pieneneminen sekä tämän hyvältä tuntuvan elämäntavan jatkaminen. Olen tullut siihen tulokseen, että kyllähän sen painon tulisi tippua sinne 69kiloon, ihan jo senkin takia, että voisi sanoa olevani "normaalipainoinen". Ja mitä mittoihin tulee, niin niitä en osaa tarkasti määritellä, sillä en oikeasti tiedä mihin Hypoxi ja raaka työ mut vievät. Aika ihana ajatus olisi kuitenkin ostaa jonain päivänä koon 29 farkut ja muutenkin päästä vaatteissa täysin kokoon M... se missä vaiheessa ensi vuotta tämä tulee tapahtumaan jää nähtäväksi, mutta sinne tähdätään! Ihan itseni takia, jotta olisi jotain tavoiteltavaa ja jotta voisin jonain päivänä sanoa saavuttaneeni sen, mitä halusin ja tehneeni kovan työn voidakseni elää terveellisenä ja onnellisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti