lauantai 29. joulukuuta 2012

Valintojen vaikeus

Näin elämäntaparemontin tehneenä joutuu toisinaan todella vaikeiden valintojen eteen... Eilinen sisälsi kaikin puolin erilaisia valintoja ja osa niistä oli ihan hyviä ja osa ei ehkä niin hyviä valintoja.

Ensimmäinen vaikea valinta oli lounaan tienoilla... oltiin hoitamassa asioita ja käymässä kaupoilla kun ruoka-aika sekä nälkä iski koko perheeseen. Ja mikäs olisikaan sen helpompi homma, kun kaartaa autolla Hesburgeriin... no, okei siinä kohtaa päätös ei ollut vaikea ja tiskiltä lähti mukaan kanasalaatti, ei mitään maailman parasta herkkua, mutta täytti vatsan ihan riittävästi. Niin juu ja cola zeroa lisäksi...Mullahan piti olla sali-päivä eilen, mutta meitä Kotkalaisia hellittiin järjettömän hienolla ilmalla ja tälläselle liikkuvalle ihmiselle tämä tuotti oikein päänvaivaa! Eli siis vetääkö päälle salikamat vai ulkoilukamat... päädyin kuitenkin jälkimmäiseen. Ne harvat kerrat Suomen talvessa kun aurinko paistaa ja mittari näyttää miellyttävää -2astetta on todella harvassa ja kyllähän tälläiset tilaisuudet kannattaa käyttää hyödyksi. Ehtii sinne salille sitten seuraavanakin päivänä... tai näin vielä eilen ennen lenkille lähtöä ajattelin! 

Tekniikan ihmelapsi!

Ilma oli OIKEASTI aivan mieletön!
Lenkin jälkeen mies lähti viemään lapsia hoitoon ja yökyläilemään mummiloihin ja minä pyyhälsin suihkuun ja valmistautumaan iltaa varten. Mun yksi parhaimmista ystävistä (ja meidän esikoisen kummi) on asunut jo pitkään ulkomailla Englannissa ja Singaporessa sekä nykyään Oklahomassa, eli siis ison veden toisella puolen ja toooooooooosi kaukana. Tämä ystäväni ja hänen englannissa asuva poikaystävä käyvät suomessa yleensä kerran tai pari vuodessa. Näillä kerroilla meillä on tapana kokoontua vaihtamaan kuulumiset hyvän ruuan ja vielä paremman viinin parissa.... yleensä tämä tapahtuu kerran vuodessa ja juurikin näin joulun ja uudenvuoden tienoilla. Tälläkään kertaa ei tehty poikkeusta! En juurikaan ole ylpeä kertoessani teille, että päivän vajaa 12 viikkoa kestänyt tipattomuus katkesi eilen omasta valinnasta, muutaman siiderin ja viinilasin tähden. En kuitenkaan kiellä etteikö olisi ollut hauskaa ja mukavaa rentoutua ihanien ihmisten kanssa hörppien viini-sprizeriä (siis enhän minä pelkkää viiniä juo, pitäähän sinne sekaan hieman vichyä laittaa ettei pääse veden juonti unohtumaan!) ja nauttien aikuisten ihmisten seurasta. Sen kummempia sitä selittelemättä hölläsin tämän asian suhteen eilen, mutta tänään kasailen taas selkärankaa ja jatkan tipattomuutta tuonne huhtikuulle saakka. Sillä tavalla kohtuudella mentiin, että tänään EI ole krapulaa, ei edes mitään sen suuntaista, paitsi ehkä se pieni moraalinen sellainen! Aamulla heräsin kahdeksalta suihkuun ja aamiaiselle... kiire oli jo hakemaan lapset kotiin.


Ei mun lasista kyllä mitään limeä löytynyt... tämä kuva Googletettu.

Eilisen rötväilyn tuloksena kuitenkin tänään otetaan rauhallisesti ja unohdetaan ihan kokonaan edes sen salin olemassaolo. Tänään pötkötellään koko perheen voimin ja katsotaan joku hyvä lasten elokuva. Minä makailen sohvalla uusi paita päällä ja selailen samalla uutta kalenteria. Tein eilen siis muutaman ostoksen, sellaisia hyödyllisiä ja tarpeellisia asioita, mitkä tsemppaa mua uuden vuoden alkaessa. Näistä ostoksista alkoikin sitten parin kuukauden ostostelu-lakko... Vain ja ainoastaan tarpeellisen saa hankkia, eli siis jos lapsilta tippuu lahkeet verkkaraista tai jos omat sukat näyttää enemmän yheltä reiältä kun sukalta... Helmikuussa, mun Hypoxi-jakson päättyessä olen luvannut itselleni uudet treenihousut, sikäli mikäli mitat tippuvat riittävästi tuona jaksona, mutta muuten nyt on kukkaron nyörit tiukalla.

Uusi ihana ja pehmeä collari... ja yllättäen PINKKI!

Tän on pakko pitää mut ruodussa! ;) Yhdellä aukeamalla näkyy koko viikkoa, joten onhan se kamalaa katsottavaa jos jollekin viikolla EI tulis merkintöjä yhtään tai vaikka vaan yksi... :D
Mutta, että tälläinen oli tän keventäjän perjantai tällä kertaa. Kertokaa ihmeessä kuinka teidän viikonloppu on lähtenyt käyntiin? Toivottavasti olette omanneet hivenen paremman selkärangan kuin minä tai edes hieman liikkuneet ja syöneet terveellisesti? Vai onko joku kenties mennyt aloittamaan viikonlopun mun tavoin edelleenkin hölläillen?

6 kommenttia:

 1. Pikaisesti kävin lukaisemassa synttärivalmistelujen lomassa... Tuo kuntokalenteri vois olla kiva! Saapiko niitä ihan kirjakaupasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä synttäreitä teille! :) Ja mie ostin kuntokalenterin ihan Anttilasta, et voisin kuvitella et kirjakaupastakin löytyis...

   Poista
 2. Mä meinaan kans aloittaa jonkinnäköisen shoppailulakon! Rahaa on palanut ihan liikaa viime kuukausina.. Mutta tommonen kalenteri ois kiva! Mistä ostit sen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha luin jälkeenpäin ton mun kommentin. Tosi uskottavalta kuullostaa mun shoppailulakon aloittaminen. :D Noh ehkä hankin tuon kalenterin ja sitten lopetan ostelun..

   Poista
  2. Hah... mie olen kyl just vähän samanlainen: "joo, joo kato alotan tän shoppailulakon nyt. Mut hei, tollanenhan olis tosi kiva ja varmasti ihan tarpeellinenkin." ;) Mutta kalenteri tosiaan on ostettu Anttilasta. :)

   Poista
  3. Okei! Tommonen ois kyllä tarpeen.. pitää katsoa jos vaikka eksyn shoppailemaan. :D

   Poista