maanantai 17. joulukuuta 2012

Näytös

Okei, sanoin eilen etten laita kuvia näytöksestä, mut sain käsiini sellaisia kuvia, mitkä on ehkä vaan pakko jakaa teidän kanssa! 
Edellä kuvat meidän street/hiphop ryhmän koreografiasta. Ylemmässä minä keskellä miekan kera, sitä ei tosin oikein näy! ;) Tanssin biisinä oli Coldplay ft. Rihanna Princess of china.Tässä showtanssin tytöt... koreografia on Ennin. Ja siinä me Ennuskan kanssa vieretysten kuvassakin, muut tytöt sai sydämet kasvojen eteen, alta paljastuis paljon Pepsodent-hymyjä, mutta jätetään ne nyt  tästä paljastamatta. Tässä tanssissa biisi oli niinkin ihana kuin tämä. Hämmentävä biisivalinta (sori Enni), mut loppujenlopuksi AIVAN MIELETÖN biisi tanssia!

Ja sitten kolmas tanssi missä olin mukana (niistä street/hiphopin 7-9vuotiaista en tänne nyt laittele kuvia ollenkaan, mutta ne jos ketkä oli ihania näytöksessä ja sulatti tän ohjaajan sydämen ihan tyystin). Tämä on siis minun nykytanssiryhmä ja koreografia siis allekirjoittaneen käsialaa. Mie olen NIIN ylpeä näistä mun tytöistä... tanssivat ihan älyttömän kauniisti ja esittivät just eikä melkein tunteen oikein.  Tässä on biisinä Hurts:n Illuminated ja tää kyseinen biisi on mulle todella tärkeä. Pidän Hurtsistä tosi kovasti ja toi kyseinen biisi on sellanen, jonka aikana tunnen kasvavani, se kuvastaa jotenkin mun tätä kuljettua matkaa omaan itseeni. Tanssikin kertoi yksilön kasvutarinan ja lopussa tuli aika "dramaattinen" lopetus, kun yksi tanssijoista juoksee meidän muiden tekemiä "rappusia" pitkin ylös ja kaatuaa rappujen taakse. Tämä kuvastaa siis yksilön kasvussa sitä käännettä jolloin tekee sen päätöksen jääkö paikalleen vai tekeekö muutoksen elämäänsä. Tavallaan voisi siis ajatella, että halusin kertoa tällä koreografialla tän mun kuljetun matkan ja siksi tämä kyseinen tanssi oli mulle niin tärkeä. Ja tytöt teki tästä siis täydellisen. Voitte siis kuvitella miksi eiliset ajatukset olivat ehkä hieman sekavia ja miksi jokainen tanssi toi onnelliset kyyneleet silmiin. (Ja toivottavasti kukaan ei pahastu, että näistä kuvista en alkanut jokaisen tanssijan kasvoja pyyhkimään kadoksiin, yritin valita kuvat niin ettei niistä ehkä ihan kaikkia ainakaan tunnistaisi.)


Sellaista siis... tänäänkin kroppa ihan sekaisin ja pää vielä enemmän sekaisin. Kaikki saa mut kyyneliin ja tunteet heittelee ihan ääripäästä toiseen. Väsymys on huikea, kroppa illan venyttelyistä huolimatta juntturassa. Tänään otan ihan rauhallisesti, yritän kasailla ajatuksia ja itseäni, venyttelen ja kuuntelen kehoani. Laittelen hiljalleen paikkoja kuntoon ja taidetaan me saada tänään se kuusikin kotiin, ainakin sulamaan jos ei muuta. Pikkuhiljaa, tällä viikolla keräillään joulu kasaan, paketoidaan viimeiset lahjat ja nautitaan olosta ja rauhasta. Hieman treenataan (tästä lisää varmaankin illalla, kunhan ensin ehdin istua alas ja suunnitella tulevan viikon treenit ja uudet ohjelmat), ulkoillaan ja huolletaan kehoa. Meidän salin joulukalenterista paljastui saunajoogan 10kerran tarjous ja se hieman houkuttelisi kokeilemaan... saas nähdä uskaltaudunko niin vähissä vaatteissa jonnekin julkiselle paikalle treenailemaan??? ;) Ja he 10viikkoa sokeritonta takana, yksi edessä... Olen melkosen ylpeä itsestäni tältäkin osalta.

Mites siellä ruudun toisella puolella? Kuinka on viikko lähtenyt käyntiin ja joko joulu kolkuttelee mieltä vai onko aivan muut asiat mielessä?

4 kommenttia:

 1. Ei tarvi pyydellä anteeksi, nimittäin mun musiikkimakuun ei todellakaan kuulu amispoppia saati sitten euroviisubiisit, mutta tosta biisistä sain vaan niin hyvät ideat tanssiin, että pakkohan se oli ottaa tanssibiisiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja kuten jo sanoinkin, ni sehän oli aivan loistava tanssittava! :) Enkä kyl aatellutkaan et popitat tätä ihan täysillä kaiken aikaa kotona... paitsi ehkä tän syksyn jälkeen, kun jotenkin tosta tulee aika hyvä mieli... ;)

   Poista
 2. Hahaa, toi biisi soi näytöksen jälkeen päässä monta tuntia, ja nyt oli tietysti taas päästettävä korvamato Yutubesta valloilleen. Et ei ihmekään Enni jos biisiin on ollut myös kiva tehdä tanssia, oli hieno! :) -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joka torstai on ollut tietty biisi päässä... ja eilisen jäljiltä tänään vieläkin soi "ti-titiditidiidi..." ;)

   Poista